Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 804
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Дъждовно време, благодаря !

# 811
  • Варна
Някой знае ли кои учителки ще поемат първокласниците догодина в Пейо Яворов и коя е най-внимателна с децата?
Дали имаш отговор на този въпрос че и аз се интересувам от същото.

# 812
За яворов имам прекрасни впечатления от Камелия Мирчева. Сами си проверете дали взима клас на есен.

# 813

Но, всичките коментари за него, са на познат познати и никой реален човек, с който да седна и от първа ръка да ми разкаже дали наистина е качествено обучението.

Аз съм реалния ти човек   Heart Eyes
Пиши какво те интересува, ще ти отговоря. Ние сме много доволни от училището и за миг не сме съжалили за избора си ( аз бях доста скептична в началото).

# 814
  • Варна
Благодаря ти Simple Smile
Утре, ако успея да седна пред компа в малко по-спокойна обстановка, ще ти пиша на лични.

# 815
  • Варна
На есен синът ми е първи клас и проучвам за две училища: "Гео Милев" и ОУ "Добри Чинтулов". За Геото горе-долу имам малко впечатления, но за Чинтулов все още нищо. Дали и там занималнята е само в първи клас?
Нека някой сподели опит... Peace

По моя информация и в "Добри Чинтулов" занималнята е само в първи клас.

# 816
  • Варна
Някой знае ли кои учителки ще поемат първокласниците догодина в Пейо Яворов и коя е най-внимателна с децата?
Дали имаш отговор на този въпрос че и аз се интересувам от същото.

Още нямам отговор. Никой не пише за училищата във Владиславово, а уж сме най-големия квартал.

# 817
  • ВАРНА
Здравейте-отскоро живеем в Техникумите(Конфуто) и не познавам района-моля да ме ориентирате кой основни училища са ми в района,че тази година ще имам първокласник .Благодаря ви предварително!

# 818
  • ВАРНА
Здравейте-отскоро живеем в Техникумите(Конфуто) и не познавам района-моля да ме ориентирате кой основни училища са ми в района,че тази година ще имам първокласник .Благодаря ви предварително!

В БГ Мапс Варна можеш да намериш информация за много неща във Варна и района - най-близкото училище ви е Иван Вазов  Peace

http://www.bgmaps.com/map/varna

# 819
  • ВАРНА

В БГ Мапс Варна можеш да намериш информация за много неща във Варна и района - най-близкото училище ви е Иван Вазов  Peace

http://www.bgmaps.com/map/varna
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО Hug

# 820
Здравейте!
Някой знае ли дали за адресна регистрация при кандидатстване в началните паралелки по училищата е достатъчен настоящ адрес на майката?
Благодаря предварително!   bouquet

# 821
Здравейте!
Някой знае ли дали за адресна регистрация при кандидатстване в началните паралелки по училищата е достатъчен настоящ адрес на майката?
Благодаря предварително!   bouquet

Адресът се доказва с лична карта, а там е постоянният. Така всеки друг,  написан на ръка, не знам каква стойност би имал.

# 822
Аз имам документ за настоящ адрес - това е адресът, на който живея. Simple Smile
Въпросът е, дали настоящият адрес е достатъчно условие при приема.

# 823
Достатъчно е  Peace носи си бланката от общината за сверка, а също и копие - остава в училището с подадените документи.

# 824
Мерси, кокошчице!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт