Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 816
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
в Гео Милев е лудница - занималня само първи клас, но пък имат невероятна база...

Какво включва базата?

# 721
Директорката е верно "жена със замах". От години е общински съветник, поне три мандата, а в комисиите по образование в Общинския съвет, единственото което прави е да насочва средства и влияние към училището Си, вместо да внесе малко здрав разум у останалите членове на комисията, които живо дете не са виждали (образно казано) с малки изключения, но все в опозиция. Затова и политиките по образование във Варна са на това ниво - правят се от свръхсебични хора или от непрофесионалисти.

Абсолютно същите наблюдения имам. (За съжаление).

# 722
  • Варна
Някой знае ли кои учителки ще поемат първокласниците догодина в Пейо Яворов и коя е най-внимателна с децата?

# 723
  • ВАРНА
Чух нещо,което ми се стори много странно - учители и директори от Славейков ходели да проверяват по адреси дали е истинска адресната регистрация - някой да потвърди  Thinking

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 23:02 от morgana07

# 724
Чух нещо,което ми се стопри много странно - учители и директори от Славейков ходели да проверяват по адреси дали е истинска адресната регистрация - някой да потвърди  Thinking

Много се надявах това да се случи преди време и го казах в прав текст на когото трябва.
Към момента, за който говоря, това не се случи.За съжаление.
Към настоящия момент- нямам информация.

# 725
Чух нещо,което ми се стори много странно - учители и директори от Славейков ходели да проверяват по адреси дали е истинска адресната регистрация - някой да потвърди  Thinking

И ако е така - КАКВО?  - като намерят фалшива адресна регистрация - следва изгонване на  детето от училището им ли????!!!!????  И се лишават от парите, които следват ученика само, защото родителите са ЛЪЖЦИ, а те са ЧЕСТНИ и СПРАВЕДЛИВИ??!!   

Дай боже да е така, но фактите са ................. (други) - огледайте се около Вас.

# 726
  • Варна
По мои наблюдения много голяма част от децата са приети с други предимства - били са на занималня, имат по-големи деца от семейството в същото училище. Догодина над 50% от децата в първи клас ще са от занималнята, която вече е двойно по-голяма. Така че адресната регистрация не е чак такъв приоритет, едва ли ще стигнат до там да ходят да я проверяват.

# 727
  • ВАРНА
На мен просто много соц ми прозвуча и се замислих ако някой ми дойде на вратата и какво - да го поканя за да види стаята на детето с бюрото ли,освен че паспорта е офицялен документ  Joy

# 728
Един бърз въпрос къде се намира ОУ "А. Страшимиров" - Варна, бг мапс нещо се развали Thinking

# 729
Един бърз въпрос къде се намира ОУ "А. Страшимиров" - Варна, бг мапс нещо се развали Thinking

гр. Варна ж.к.,,Младост" до бл.113 ( в една сграда с ПГИ "Д-р И.Богоров")

https://www.google.bg/maps/place/%D0%B6.%D0%BA.+%D0%9C%D0%BB%D0% … 8755434,17z/data=!4m2!3m1!1s0x40a454be1c2bf3ed:0x8c5697e2536488a6

# 730
  • Варна
Искам да помоля за мнение майките на четвъртокласници от ОУ "Ангел Кънчев". Синът ми следващата година ще е първокласник и вече събирам мнения за учителките, които догодина поемат първокласниците. Прочетох цялата тема, видях, че тук пишат няколко майки на деца от училището, ще се радвам да споделят впечатленията си, може и на лични  Hug

# 731
Здравейте мами, споделете как се чувстват първокласниците ви, адаптираха ли се? Аз съм доволна и детето бързо се приспособи, харесваме си учителката и възпитателката. Засега съм доволна от избора си (Черноризец ) а вие?

# 732
  • ВАРНА
Здравейте-моля за малко помощ-ние догодина ще сме 1 клас-живеем в Конфуто-помогнете с инфо за подходящи училища и техните минуси и плюсове и как и кога става записването.Предварително много ви благодаря!

# 733
  • Varna
Тюри - ние живеем в Конфуто. Реално най-близо са ти Иван Вазов и Йовков. Не препоръчвам нито едно от двете. Моята дилема беше Славейков и Гео Милев, но и в двете се влиза трудно с тази адресна регистрация. Ние в крайна сметка се спряхме на Геото, но по други причини. Ангел Кънчев също ти е сравнително близо.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 14:17 от hana1

# 734
Аз имам друг проблем-едвам успявам да взема сина ми от училище в 17.00.Налага ми се три дни в седмицата да излизам по-рано от работа и да бързам ужасно много.На родителската среща между другото ни прочетоха,че ще има сборна група от 17.00 до 17.30 където остава само един възпитател.На учителките по занималня явно не им се оставя още половин час и премълчават този факт и деца след 17.00 няма.Днес записах детето си на едно извън класно занимание ,което не ми е вкуса,но пък ме спасява в два от проблемните ми дни.Един път бях говорила,че ми е много трудно да го взимам до 17.00,а учителката ми каза да моля приятелки,баби,дядоци и т.н. да го взимат на време Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт