Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 785
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 930
На три познати децата са във втори клас и ходят на школа в Материка, от тях знам, че е по "Занимателна математика", за по-горните класове не съм запозната
Всъшност явно школите са две
http://www.materika.bg/index.php/deca/ucheben-centar/matematika/2-3.html

# 931
Затвърдихте интереса ми към г-жа Рухова и нейната школа и бих помолила за малко повече инфо.
Къде се провежда, в кои дни, кога се записват децата за новата учебна година, големи ли са групите, таксите и телефон за връзка. Благодаря на откликналите!

Моето дете ходеше в Звънче- занималня на Македония, точно номер не помня, но мога да си потърся старите архиви.
Записах го през лятото преди втори клас, групите бяха по около 12-13 деца, не помня точно.Всеки път имаха работен лист и домашно.На детето много му харесваше атмосферата, научи много.
Засега сме преустановили заниманията по математика поради съвсем странични причини, но мисля, че Рухова само на най-малките води занимания.Разкошен човек, великолепен педагог!
Малко за собственичката на занималнята имам резерви, но това е друга тема.

Зная, че има и школа в МГ, но детето ми ходеше в Звънче.

# 932
  • Варна
На три познати децата са във втори клас и ходят на школа в Материка, от тях знам, че е по "Занимателна математика", за по-горните класове не съм запозната
Всъшност явно школите са две
http://www.materika.bg/index.php/deca/ucheben-centar/matematika/2-3.html

Точно това щях да напиша, че са две групите в Материка. Дъщеря ми ходи в "занимателната", както я наричате, но пак ги подготвят за състезания, просто не чак толкова усилено.

За Рухова - не съм чула от родители на деца в неяния клас някакви оплаквания, затова, че детето им не е изявен математик. Напротив - организира доста странични занимания за всички деца, включва и родителите в тях (напр., поход с колелета). Вярно е, нейната паралелка е с руски (което за мен е още един плюс).

# 933
Госпожа Рухова е един прекрасен педагок и човек, изключително широко скроена. Беше класна на дъщеря ми  и не съм останала с впечатление,че децата, които не са математици са дискриминирани по някакъв начин / споделям го  като родител на дете, на което математиката никак не му е страст/.Винаги съм казвала, че призванието й е да бъде учителка.
С голямо желание правеше всичко през четирите години, когато ни беше класна, не говоря само за учебния процес, а и за многобройните извънкласни занимания, които е организирала.

# 934
Като чета колко позитивни мнения има за госпожа Рухова съжалявам, че няма повече такива учители като нея.

# 935
Дъщеря й също преподава в Найден Геров,в момента води първи клас.Може да се каже,че крушата не пада по-далеч от дървото. Heart Eyes

# 936
  • На планетата земя
За първи клас наплива по-скоро е към Момчилова.

# 937
  • Варна
Един въпрос към тези, които ще подават документи в Найден Геров: Как ще се кандидатства електронно? На кой сайт ще се подават документите?

# 938
А знаете ли кои ще са учителите на първи клас в "Славейков"?

# 939
  • Варна

Доколкото знам, в момента Момчилова води първи клас. Иначе в различните випуски фаворити в Геров са тя, Рухова и Яшева.

# 940
  • На планетата земя

Доколкото знам, в момента Момчилова води първи клас. Иначе в различните випуски фаворити в Геров са тя, Рухова и Яшева.

Аз точно това имах впредвид.Яшева е в момента на 3 клас.

# 941
А знаете ли кои ще са учителите, които поемат децата в първи клас в ОУ "Кирил и Методий" и може ли някакви отзиви за тях?

# 942
Ние имаме късмет,че д момента сме в предучилищна в Геров и автоматично сме приети и аъм се ориентирала към Рухова...макар че не можеш да избираш учител, а паралелка. РУския език и за мен е плюс и дано наистина да е на тази паралелка.

# 943
  • най-шареното място
Мисля, че и предни години е имало най-добър учител с руски, а не само с немски, който не знам защо не се харесва. Обаче, тъй като все повече родители харесват руския /май основно да върви леко/, може да не удовлетворят всички искания.

# 944
  • UK
Аз имам един въпрос, целта ми, не е да обидя някого, просто любопитсво  bouquet

Но защо е нужно това записване по школи на децата и то още от 1-2 клас? Техните предпочитания, да кажем или наклонности, не излизат ли в по-нататъшен период ясни или заниманията в у-ще, са прекалено малко ли, ще ми е интересно да разбера, т.к и при нас предстои, пък като сме и с 2 броя, та тези такси по 2 ooooh! и направо се главозамайвам, леко Laughing Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт