Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 701
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 255
За предучилищна ще е Н. Геров,после оставаме там или го местя в Г.Миле в 1клас:)В Гео дават точки ако живееш близо,ако друго дете е учило там и т.н. в сайта ги има..затова мисля,че няма да ни вземат

# 256
  • най-шареното място
Аз разбрах, че започвате в Гео Милев първи клас и за по-късно си се спряла на Геров. Та се чудих как след първи клас ще се вредите за Геров. Simple Smile
След предучилищна в Геров, не бих мечтала за Милев. Успех каквото и да решите.

# 257
За Гео Милев - ако не ви е район е малко вероятно да ви приемат, не че е невъзможно.
Какви са ти доводите за Геото пред Геров?
И аз мисля като арт мама.

# 258
Моля, дайте актуална информация за училище Васил Априлов!
Знам, че учителките, които ще поемат първокласниците ще бъдат Светлана Енчева, Марияна Миланова и Емилия Георгиева! Някакви мнения?

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 21:04 от ani_sunnygirl

# 259
Преди време учих там, с руския са добре още от 1време имат театралнен кръжок и правят постановки и т.н. Simple SmileНо не съм сигурна доколко са се запазили нещата:) Вие защо сте против Гео Милев?Simple Smile

# 260
  • най-шареното място
Ако руският ти е приоритет номер 1 е така.
В Геров май имат паралелка, но ще е 1 ако има.
Иначе не може да става сравнение между двете. То може, но разликите са големи.

# 261
Знам, че учителките, които ще поемат първокласниците ще бъдат Светлана Енчева, Марияна Миланова и Емилия Георгиева! Някакви мнения?

На никой не препоръчвам В. Априлов. Дъщеря ми е предучилищна там. Откакто се върна лудата, деспотична директорка Каталиева нещата са много зле.  Има голямо текучество на учители, есента доста време седяха на студено, до момента обядват на студено (с якета и шапки), учителите са под страхотно напрежение и тава се отразява много зле на децата и още много др.

# 262
Здравейте и от мен. Има ли някой наблюдения за Кирил и Методий и Климент Охридски? Знам, че в и двете училища предлагат целодневно обучение и има кетъриг на обяд. Интересува ме по-подробна информация.

# 263

Аз съм на съвсем различно  мнение от noykova.Синът ми е 4 клас при Енчева и ще пускам малкия при нея.Изключително доволна съм не само аз, но и болшинството родители.Много земна, стриктна, отговорна, изискваща.Има ред, правят много тържества, екскурзии и децата много я обичат.Успях да и се доверя напълно, макар синът ми да не е от най-послушните.За Миланова нямам преки впечатления, но също я хвалят, а другата- Георгиева на мен не ми допада като държание.Колкото до проблемите с директорката, по никакъв начин не сме ги усетили, не са се отразили на децата.Нито Енчева, нито госпожата на малкия с нещо са показали по-различно държание.Преди малко от друга майка разбрах, че са обявили приема в 1 клас и новото е паралелка с модерни танци.

noykova, ти чуваш ли се бе жена?!Как ще е студено, моя седи в стаята по къс ръкав.А в стола са с якета, защото идват от вън.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 15:05 от Meri*

# 264
Имам няколко дилеми, Добри Чинтулов, до нас е найй-близо ! Гео Милев или Славейков ми е срещу работата ? Моля за съвет !

# 265

Аз съм на съвсем различно  мнение от noykova.Синът ми е 4 клас при Енчева и ще пускам малкия при нея.Изключително доволна съм не само аз, но и болшинството родители.Много земна, стриктна, отговорна, изискваща.Има ред, правят много тържества, екскурзии и децата много я обичат.Успях да и се доверя напълно, макар синът ми да не е от най-послушните.За Миланова нямам преки впечатления, но също я хвалят, а другата- Георгиева на мен не ми допада като държание.Колкото до проблемите с директорката, по никакъв начин не сме ги усетили, не са се отразили на децата.Нито Енчева, нито госпожата на малкия с нещо са показали по-различно държание.Преди малко от друга майка разбрах, че са обявили приема в 1 клас и новото е паралелка с модерни танци.

noykova, ти чуваш ли се бе жена?!Как ще е студено, моя седи в стаята по къс ръкав.А в стола са с якета, защото идват от вън.
Това е моето мнение и няма да оставя детето си там в първи клас. А и голяма част от родителите от групата споделят моето мнение за директорката. Нямам нищо против никой учител, напротив. Проблемите идват от директорката.

# 266
Здравейте, майчета! Чета отдавна, но най-накрая и аз да пиша. И аз ще имам първокласничка. Ориентирали сме се към Априлов, като най-удобно училище.
Meri*, радвам се за споделеното, защото и на нас ни препоръчаха същата госпожа. Искаме да сме в паралелка с хореография, госпожицата обича да танцува. Целодневното ни е много необходимо, макар да знам, че най-добре е вкъщи, но няма как.Все още не сме подали документи, но чувам от други родители, че може да се подават. Ще съм благодарна за всяка информация.

# 267
  • гр.Варна
Излязаха критериите за Раковски и Найден Геров:
http://www.ourakovski.com/Priem_1klas.html
http://7souvarna.com/priem_1.html

# 268
  • Варна
За Климент са изнесли на сайта че в края на април ще има инфо за приема http://klimentvarna.com/priem.htm

# 269
Имам няколко дилеми, Добри Чинтулов, до нас е найй-близо ! Гео Милев или Славейков ми е срещу работата ? Моля за съвет !
Какво очакваш от училището на детето си за да ти помогнем в избора.
Чинтулов има страхотен директор, малко училище, уютна обстановка хареса ми усещането за клас. Но са на смени, нямат занималня след 2 клас, в обучението дават приоритет на доброто настроение пред състезателния дух.
Геото имат езиково обучение, но ако държите на език ще трябва да го учите по школи. Има целодневно за I II клас, иначе за два класа една занималня. Нямаш избор на учител. И в двете училища има добри учител.
Славейков наблягат на математиката. Приемът е труден освен ако не живеш на тротоара пред училището. Абе на славейков осве математиката и средата на амбициозни деца, друго предимство аз не виждсам.
И все пак ако държа детето ми да се изявява в такава среда бих избрала него. Ако живех до чинтулов едва ли бих го пренебрегнала като вариант.

Общи условия

Активация на акаунт