Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 986
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 615
 КОТЕ, за кои училища в Левски говориш? В Ч.Храбър например приемат деца.

# 616
Джиджа, това явно е нещо ново, ще звънна на майчето още сега ...

# 617
  • Варна
И в "Захари Стоянов" има 9 незаети места.

# 618
там последно колко паралелки е приема за тази учебна година. Уж голям недостиг, а незаети места  Crazy

# 619
  • Варна
5 паралелки по 24 деца, като за едната имаше "изпит" и в нея децата са приети без други критерии. Наистина голяма истерия беше и доста родители се отдръпнаха от училището и се насочха към други удобни за тях варианти. Беше пуснат слух, че ще се приеме само 1 паралелка и то половината деца в нея щяха да са от ПГ. След всички писаници и коментари по темата не е чудно, че родителите са заложили на по-сигурни и по-неконфликтни варианти.

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 14:49 от Dive

# 620
  • Varna
Гео Милев днес в 16 трябваше да пуснат свободните си места за втори прием, но на сайта няма нищо. Някой да има информация? А съм сигурна че има свободни места - поне 3-4 деца знам които не се записаха

# 621
Голяма драма с тези училища...Ние подадохме документи в едно и там бяхме приети Laughing

# 622
  • Варна
И при нас нямаше проблем, но смятам, че критерия райониране имаше изключително голямо значение навсякъде.

ПП: Но ние изживяхме нашата голяма драма преди 4 години с класирането за детските градини- така че сега е като компенсация Laughing

# 623
Аз записах детето си вече,но все пак чакам второ класиране в друго училище?Ако го приемат се чудя дали ще се запънат да ми върнат оригиналното удостоверение и дали ще ме бавят?

# 624
Ние в крайна сметка се записахме в "Кирил и Методий".

# 625
Аз записах детето си вече,но все пак чакам второ класиране в друго училище?Ако го приемат се чудя дали ще се запънат да ми върнат оригиналното удостоверение и дали ще ме бавят?
*WIND* , сподели моля те какво се случи с връщането на удостоверението! Успех!

# 626
без проблем беше връщането на удостоверението.Не бях единственната -поне още 10 родители си ги бяха изтеглили(ограждаха ни с червено ).Но от училището ,в което записах сина ми ми казаха,че нямат право да не го върнат .Ами те ни побъркаха тази година ooooh!,

# 627
Ние в крайна сметка се записахме в "Кирил и Методий".
Това на първо класиране нали? Излязло ли е вече второ класиране там - в понеделник ли се очаква?

# 628
Моя приятелка днес им звъняла.Имали свободни бройки(по спомен над 30),но нямат резерви,а ще приемат който първи отиде-до като запълнят нужните си бройки ooooh!

# 629
Моя приятелка днес им звъняла.Имали свободни бройки(по спомен над 30),но нямат резерви,а ще приемат който първи отиде-до като запълнят нужните си бройки ooooh!
от днес ли който първи отиде или от понеделник сутрин ? Simple Smile Извинявай, че "издребнявам" хихихихи

Общи условия

Активация на акаунт