Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 799
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 825
anuka в много училища ще ти кажат, че не ги интересува документа ти за настоящ адрес, искат копие на ЛК и в класирането детето участва с този адрес ( от ЛК ). От опит  Wink

# 826
В нашето училище и настоящ беше достатъчен. Моят по лична карта не е в района на училището.

# 827
Момичета, спрели сме се на Климент Охридски, някой има ли представа там как е по отношение на адресната регистрация?

# 828
  • Варна
За яворов имам прекрасни впечатления от Камелия Мирчева. Сами си проверете дали взима клас на есен.
Не не взема клас.Камелия Мирчева е класна на сина ми,а сега са в 3-ти клас.Догодина ще е все още с тях.
Ако ви интересува мнение за Яворов.Много обещания,много претенции-на среща нищо.
Спорт почти няма,особено за момчетата.Басейна го ползват за реклама,а често има проблеми и не работи.Я е много студено,я помпата не работи.
Директорката е с огромно самочувствие,родители не слуша.А да не говорим,че и заплашва класни ръководители,ако някой родител от даден клас предяви някакви претенции.
Дисциплината много куца.Нашите деца ли са диваци,те ли не могат да ги вкарат в пътя.
Ако някой нещо друго го вълнува,ако знам съм на среща.

# 829
  • ВАРНА
Моля за впечатления,добри и лоши особености   от Иван Вазов в Конфуто

# 830
Ако може и за Добри Чинтулов?

# 831
  • Варна
Понеже видях няколко мнения за частното училище до Камчия, бих искал да попитам дали някой знае до каква степен се...хммм...порусначват децата, ако изобщо има нещо такова? Нормално частно училище с повечко руски ли е, или руско частно училище, където учат русначетата в България, а българчетата са за фасада и ги броят 'втора ръка'?

# 832
Никой не "порусначва" децата. И не, не е нормално частно училище, а училище с уникална за България база  Laughing Българчетата са повече от русначетата и със сигурност няма различно отношение към децата.

# 833
Понеже видях няколко мнения за частното училище до Камчия, бих искал да попитам дали някой знае до каква степен се...хммм...порусначват децата, ако изобщо има нещо такова? Нормално частно училище с повечко руски ли е, или руско частно училище, където учат русначетата в България, а българчетата са за фасада и ги броят 'втора ръка'?
Учителите са българи с богат опит и прекрасни квалификации. Учат по БГ програма, с разширено изучаване на руски език. Русначета почти няма.
Материалната база - просто не може да има база за сравнение. Имат много клубове по интереси, зали за хореография, музика, рисуване, богата спортна база. Запомних, че клубът по авиомоделизъм го води бивш космонавт.
Децата са целодневно на училище, включително тези в гимназиален клас. Малкият брой ученици позволява индивидуална работа.  Залата за хранене, както казва приятелката ми, е в като в петзвезден хотел. В таксата от 6000 лв са включени транспортните разходи и храната.
Знам, че след предварителна уговорка, училището да се посети, да се разгледат учебните зали и да се разговаря директно с учителите.
Моята приятелка ходи няколко пъти, каза че директорката е отделила около 2.5 часа да я разведе из комплекса, да я срещне с учителите и да й разясни подробно какво включва обучението и по какъв начин протича учебният процес.
Имат и пансион - годишната такса е 10000 лв - 6000 лв обучение + 4000 лв спане и хранене. За родители, работещи в чужбина това е добър вариант

# 834
  Залата за хранене, както казва приятелката ми, е в като в петзвезден хотел.

Ресторант е, не е зала. Самото хранене също е на много високо ниво.

# 835
  • Варна
Единственото, което ме притеснява е пътя до там? Как е организиран превоза? Колко време долу-горе се пътува дотам, да кажем от центъра на Варна...?

# 836
В началото и аз се притеснявах от пътуването, въпреки че ние сме хора, които ежедневно пътуваме много за/от работа, ДГ . Но после видях, че всичко е организирано много добре и коректно и не би следвало да се притеснявам. Точно 30мин пътува автобуса от центъра до Камчия и обратното. Има транспорт и от кв.Аспарухово.

# 837
Някой знае ли дали са същите изисквания за прием 1кл. в Найден Геров,както миналата година?

# 838
  • UK
Здравейте,
а как се казва това у-ще в Камчия, имат ли сайт?  bouquet

# 839
  • Варна
Който има финансовота възможност за частно училище, "Мечтатели" във Варна също е доста хубаво, ново и със съвременна система за обучение.

Общи условия

Активация на акаунт