NEXTDIRECT.COM - 5

• 47 299
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Kris, чел си си с ушите. Затова няма кой да ти отговори - през 2 поста едни и същи въпроси.
спецаилно за този код е писано 200 пъти че работи многократно.

Аман от хора като тебе... всичко на готово  ooooh!
Или да гледам в кристалната топка кои кодове си пробвал  afwitch Като не работят - не работят. Ще имаш като ти изпратят списание по пощата.

Поне се научете да задавате въпроси правилно - пробвала съм този и този код, не работят има ли други?
А не - искам код, тръш никой не ми пише  Crossing Arms Еми няма да ви пише...

Да не говорим, че кодовете са валидни до утре. После вероятно никой код вече няма да работи. Аз лично съм ползвала този код на три стари акаунта (а никой друг от споделените в предната и по-предната тема не ми работиха даже на нов акаунт)  Peace

# 676
  • на земята
А как се ползва 10% код за нов клиент?И да попитам още дали обувките си отговарят на номера бебешките..)))Дано не ме насметет и мен,ама от беба нищо не мога да прочета  Hug Hug Hug

# 677
Kris, чел си си с ушите. Затова няма кой да ти отговори - през 2 поста едни и същи въпроси.

Или да гледам в кристалната топка кои кодове си пробвал  afwitch Като не работят - не работят. Ще имаш като ти изпратят списание по пощата.

Поне се научете да задавате въпроси правилно - пробвала съм този и този код, не работят има ли други?

Пробвах го 3 пъти вчера,днес 2 пъти не става,още 2 кода от тази тема пробвах пак същото,
от предишни теми 2 пробвах нищо за това питам тук, защото поръчки който могат да дойдат преди Коледа се приемат до 17ти сутринта,сиреч наближава края .....

# 678
  • Пловдив

много си търпелива похвално!   bouquet
А на крис27 мога да кажа без да ме пита, че с нейните/неговите 0 мнения е много смешно да се заяжда с потребители, които само гледат да помогнат и дадат читав съвет!
Ало,никой не ви е длъжен!!! ooooh!

# 679
Кодът си работи прекрасно. Току що си направих акаунт само за да пробвам:

# 680
  • на земята
Момичета,никой ли не е купувал ботушуки,уголемени ли са  Praynig

# 681
Момичета,никой ли не е купувал ботушуки,уголемени ли са  Praynig
Отговарят си. Защо искаш да са уголемени?
Ако носи 4 - взимаш 4.

Номерацията си отговаря. Само дето има модели и модели.. та може не всеки да ви пасне 100% на номера Simple Smile Така е с всички обувки, не само на Некст.
А и като не питаш конкретно няма как да получиш и по-конкретен отговор Simple Smile

# 682
  • на земята
Момичета,никой ли не е купувал ботушуки,уголемени ли са  Praynig
Ако носи 4 - взимаш 4.
Не за мен,искам да взема за бебе за подарък,някой казват че са уголемени обувките за децата и затова питам тук вас които пазарите по често  Hug

# 683
Момичета,никой ли не е купувал ботушуки,уголемени ли са  Praynig
Ако носи 4 - взимаш 4.
Не за мен,искам да взема за бебе за подарък,някой казват че са уголемени обувките за децата и затова питам тук вас които пазарите по често  Hug
Ако са ботушки и малко по-големи да са няма да е проблем Simple Smile Все пак се носят с по-плътен чорап.
Ама дай повече подробности ако искаш и ти такива  Wink

Уф, още една седмица да си взема картатааааааа и щурмувам официалния Некст, че съм се затъжила за екшън  Joy

# 684
  • на земята
  bouquet

# 685

много си търпелива похвално!   bouquet
А на крис27 мога да кажа без да ме пита, че с нейните/неговите 0 мнения е много смешно да се заяжда с потребители, които само гледат да помогнат и дадат читав съвет!
Ало,никой не ви е длъжен!!! ooooh!
Я прочети хубаво кой се заяде първи, с тези си думи без да четеш очевидно ме караш да се заяждам с теб, аз не целя това а ти ?

# 686
  • Пловдив
Kris27,нали поиска код? Дадоха ти- какво още искаш?

# 687
  • София
Kris27, пробвай с този HL6J93CN6T при мен работи,ако не става прави нов акаунт  Peace

# 688
Добре де вие друга работа нямате ли си та се заяждате само с хората който питат нещо което не знаят или не им е ясно или търсят нещо.

Питах следното някой има ли РАБОТЕЩ КОД,на каква мисъл ви водят последните 2 думи...
че кодовете дадени 5 поста по на зад или 10 поста по назад,съм ги пробвал и не работят за това търся работещ или не съм чел нищо и ги искам на готово?
написах и друго в първия си пост в темата че поръчката ми е подаръци за КОЛЕДА(поръчки който могат да дойдат до бг преди Коледа се приемат до вторник сутрин).
Та заради това нещо направих UP на поста,защото ми е спешно и никой не отговори почти 24 часа,викам си белким някой помогне с код на лс или директно тук,ама не двама как да го кажа хора с повечко свободно време решиха че единия трябва да ми вика прочети малко по назад,другия да не съм се заяждал с хората който помагат..

Че с какво ми помогна първият ? С думите прочети малко по назад,искате всичко на готово...
Ако го исках на готово нямаше ли да напиша нещо от сорта дайте един код примерно или нещо подобно..и нямаше да ползвам думата РАБОТЕЩ!

Но може би избивате комплекси или не знам вече и аз какво,начетох се на глупостите на такива като вас в няколко форума и ми писна,хем да помогнем хем злобата ни гризе отвътре е такива хора не разбирам.Съжалявам  че потърсих помощ в темата и че ви обезпокоих с моите писаници
а на горе споменатите 2ма успех с покупките и дано не постъпват с вас така както вие с мен.

Лека вечер ви желая.

П.С. съжалявам и за грубият тон,но нервите са ми в повече и някак си не е приятна цялата ситуация да го наречем.

# 689
Kris27, пробвай с този HL6J93CN6T при мен работи,ако не става прави нов акаунт  Peace

Благодаря ви от сърце това търсех работещ код,не нещо на готово както повечето тук явно смятат.

Общи условия

Активация на акаунт