VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 328
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Варна
Ох, Мира, пак за Анито говори - липсвала й, и т.н.
Ани и Джерад щели да останат поне до лятото. Родителите му и те щели да дойдат в БГ и най-вероятно ще направят още една сватба, защото техният брак не важи тук.
Ирина и Мира си говорят, че трябва да ги размърдат някак си, защото много се били кротнали. Еми щом искат, още довечера ще им се сбъдне желанието. Предполагам, че щом все още мисията не е приключила, довечера номинациите сигурно ще бъдат на живо  newsm78
Одеве коментираше, как не им омръзвало да говорят за политика. Ама и тя се включи веднага в разговора. Започнаха случая Делян Пеевски.

# 1 186
Родителите му и те щели да дойдат в БГ и най-вероятно ще направят още една сватба, защото техният брак не важи тук.

Да бе, не важи - не важи, ама само в нейните очи! Mr. Green Важи си брака - носят документа и го легализират, ако има трябва за нещо документ!

Аз на мястото на Мира бих се чувствала зле - да си спя сама в отделна стая! Все едно аутсайдер, дето групата не го иска!

# 1 187
  • Варна
Пуснаха по Диема Фемили.
В момента тече мисията.
Капитани са Мира и Павел.
Мира отбор има 18 верни отговора.
Сега следва отборът на Павел.
Мира - Пламен, Лияна, Мишо, Ирина, Станка.
Отборът на Павел са зле. Почти съм сигурна, че Мира и отбор ще са победители и Мира ще е спасена  Peace
Отборът на Павел има 11 отговора.
Мира е спасена.
Павел на номинации.

Вече може да даваме предположения. Ако Мира се окаже пич трябва да спаси Пламен. Залагам, че Ваня ще е номинирана.
Айде започна се - аз го знаех това, ама така е много трудно.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 13:42 от mariel444e

# 1 188
  • София
Първите номинации очи в очи са довечера! Wink
Анонса  Hug
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151988552169636&set=v … ype=2&theater

# 1 189
За съжаление съквартирантите ги е страх да номинират Лили общата ще като нищо след това сте почне да реве и да се изкарва жертва. Laughing Laughing Laughing
Лигляна дори да се класира в финала на вип брадър 2013 ще изхвърчи със най малкия зрителски вот така че няма шанс за победа в шоуто.Само  на нея едва ли е ясно ще жените нямат да гласуват за жени а гласуват предимно за мъжете.

# 1 190
Мира и тази седмица остава  и то като глава на къщата. Спасени сигурно ще бъдат Пламен и Ирина. Wink

# 1 191
  • Варна
На Мира видимо й се подобри настроението. Една седмица нямало да се мъчи.

# 1 192
Пуснаха по Диема Фемили.
В момента тече мисията.
Отборът на Павел са зле. Почти съм сигурна, че Мира и отбор ще са победители и Мира ще е спасена  Peace
Мира е спасена.
Павел на номинации.

Вече може да даваме предположения. Ако Мира се окаже пич трябва да спаси Пламен. Залагам, че Ваня ще е номинирана.
Grinning Точно вчера си го помислих същото, че Мира ще е капитан и ще спечелят , да спаси Пламен и тогава кои ще    бъдат  номинирани ще е интересно.

# 1 193
Пуснаха по Диема Фемили.
В момента тече мисията.
Мира е спасена.
Павел на номинации.

Радвам се, че Мира е спасена,сега ако спаси и Пламен, поне номинациите довечера няма да ясни, защото иначе бях сигурна, че с най-много гласове щяха да  са Пламен и Мира .Ама как така това са го разкрили по-рано  Thinking

# 1 194
Някои се представиха много зле, не съм сигурна кои, но мисля че Мариян и Стойко, а може и Тервел. Rolling Eyes

# 1 195
Ох пак Пламен ще намаже Sick

Те знаят ли, че ще се номинират очи в очи?

# 1 196
  • Варна
Ох пак Пламен ще намаже Sick

Те знаят ли, че ще се номинират очи в очи?
Мисля, че не.
Много искам Мира да спаси Пламен. Искам да видя лицето на Ваня тогава.
От снощи Ваня ми стана още по-противна. Самата тя предизвика Пламен да се извинявана Йоана на масата, а след това беше ни лук яла, ни лук мирисала.
Пламен все повече ми харесва  Peace

# 1 197
А каква беше мисията?

# 1 198
И защо да трябва да надскача Крушаре? Явно тя е щастлива така с живота, който има. Мисля си и че и не е чак толкова депресирана заради това, че няма половинка. Иска да има човек до себе си, което е нормално, но не драматизира. На мен не мис е стори злобна, за разлика от Ваня и Йоко.
Трябва да го надскочи защото е на прага на нов етап от живота си, и както каза Мира, щом е била номер 1 в нещо, може да бъде номер 1 в още много неща. Нямам предвид половинки или тем подобни неща, а нови професионални успехи на друго ниво.

Това си е лично нейна работа - няма нужда да й се дават съвети за промяна.
На мен ми харесва такава каквато е, а и тя очевидно се чувства добре така, непрекъснато някакви непоискани съвети на нея се дават как да се промени, при положение, че тя си е успешна такава каквато си е (и пак при положение, че Лияна е тази, която по-скоро има нужда от съвети, защото момичето не е добре очевидно).
На вас като ви е селска, има си и градски персони вътре - Мира, възхищавайте се на нейната космополитност и оставете Станка на мира вече. Peace

# 1 199
  • Варна
А каква беше мисията?
Отговаряха на въпроси.
Водещата от "Аз обичам България" им задава въпроси и предишни сезони е имало такава мисия.

Общи условия

Активация на акаунт