VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 433
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 170
Само при мен ли има проблем при живото излъчване?

# 1 171

Мира до кога ще спи отделно? С какво е по-различна, за да има специални права?

днес Тервел я попита дали иска да се премести при тях, но тя каза че там си е добре, даже Ирина я подкрепи, че се наспивала, за разлика от тях
А Йоана коментираше, че там нощем може да ходи до тоал., а при тях било тъмно като в рог...

не са я изолирали Мира останалите

друг е въпроса, че ББ не и е наредил, да влезе в общата спалня  Mr. Green

п.п.

Ми да си ходи Лилето, на мен лично тя там няма да ми липсва  Laughing

# 1 172
На Мира й трябва отделна стая, все пак жената тъгува по загубеното си семейство.

# 1 173
Мира е специална - има си стая, има си хоби. Защо ѝ го дадоха тоя гоблен (не знам точно гоблен ли се води). Тя сега се затваря в стаята и си шие. Другите собственоръчно си правят игрички и им ги прибират. Даже ги наказват.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 12:28 от la-la-la

# 1 174
Мира е специална - има си стая, има си хоби. Защо ѝ го дадоха тоя гоблен (не знам точно гоблен ли се води).Тя сега се затваря в стаята и си шие. Другите собственоръчно си правят игрички и им ги прибират. Даже ги наказват.
Тук много ще се съглася  Peace

# 1 175
# 1 176
  • Варна
Само при мен ли има проблем при живото излъчване?
И при мен  Peace

# 1 177
  • София
Мира е специална - има си стая, има си хоби. Защо ѝ го дадоха тоя гоблен (не знам точно гоблен ли се води).Тя сега се затваря в стаята и си шие. Другите собственоръчно си правят игрички и им ги прибират. Даже ги наказват.

Много точно.
Странно, че траят ...

# 1 178
  • София
Ами ако жената го е поставила като условие и е посочено в договора й, че има право да си шие гобленчето, кой ще й забрани.  Wink

# 1 179
Пуснаха прякото.

Пак са облечени с отборните екипи явно скоро ще играят играта за глава на къщата.

# 1 180
Мира е специална - има си стая, има си хоби. Защо ѝ го дадоха тоя гоблен (не знам точно гоблен ли се води). Тя сега се затваря в стаята и си шие. Другите собственоръчно си правят игрички и им ги прибират. Даже ги наказват.
Ами защо си мълчат?
Не са поставени при равни условия...

# 1 181
И защо да трябва да надскача Крушаре? Явно тя е щастлива така с живота, който има. Мисля си и че и не е чак толкова депресирана заради това, че няма половинка. Иска да има човек до себе си, което е нормално, но не драматизира. На мен не мис е стори злобна, за разлика от Ваня и Йоко.
Трябва да го надскочи защото е на прага на нов етап от живота си, и както каза Мира, щом е била номер 1 в нещо, може да бъде номер 1 в още много неща. Нямам предвид половинки или тем подобни неща, а нови професионални успехи на друго ниво.

Искам Лияна на елиминации за да изхвърчи със 100% от къщата на вип брадър 2013.Писна ми от нейното циврене и неморално поведение.Ало продуцентите има и други в къщата не ни навирайте Лигняна в лицето ще вече не мога да я издържам.
+1

# 1 182
  • Варна
Ами защо си мълчат?
Не са поставени при равни условия...

Всеки си има индивидуален договор. Не са при равни условия.

# 1 183
Трябва да го надскочи защото е на прага на нов етап от живота си, и както каза Мира, щом е била номер 1 в нещо, може да бъде номер 1 в още много неща. Нямам предвид половинки или тем подобни неща, а нови професионални успехи на друго ниво.

Кметица на Крушаре.

http://www.youtube.com/watch?v=6pNIkxBsEqA Ох, кеф.

# 1 184
  • София
Всеки си има индивидуален договор. Не са при равни условия.
И аз това написах, но тук всеки си пише, без да чете.  Laughing А възмущенията от гобленчето продължават...

Така и Лияна излиза на участия - по договор.

Общи условия

Активация на акаунт