VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 785
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Не знам, но Станка може да ни съди ако продължаваме да я наричаме Златка  Sunglasses
Страх ме е да заспа...Виждам Ваня надвесена над мен и крещи "  Валя, ти колко боб си сипа? " smile3516 smile3513

Така си е. Но това е показателно колко много Златките са навлезли в живота ни и не можем да приемм предаване без тяхно участие  Laughing Laughing Laughing

Айде, лека и да не сънувате кошмари. Който успя, се защити  Mr. Green

# 1 936
Страх ме е да заспа...Виждам Ваня надвесена над мен и крещи "  Валя, ти колко боб си сипа? " smile3516 smile3513
И аз така. Ще погледам малко филми на ужасите за успокоение. Там чудовищата поне не крещят с такъв патос.

що не си пуснете някое от социологическите проучвания на Мирето  Joy

те звучат толкова успокоявощо  Laughing

# 1 937
И аз така. Ще погледам малко филми на ужасите за успокоение. Там чудовищата поне не крещят с такъв патос.

що не си пуснете някое от социологическите проучвания на Мирето  Joy

те звучат толкова успокоявощо  Laughing
Joy hahaha тогава пък няма да се събудя повече  Crazy

# 1 938
Най-готино ще е да излезе Павел.

# 1 939
Не ти ли е мъчно за Лияна, ако си тръгне той, няма кой да я обарва по цял ден.
Ирина да си ходи, никаква интрига няма покрай нея.

# 1 940
Тази вечер в темата е супер весело !   bouquet
Смяла съм се със сълзи.  Joy
Искам да излезе един от тримата: Ваня, Йоана, Павел.
Ако може и двама.  Praynig
Да има поне малко равновесие в двете враждуващи групи и да стане по-интересно.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 01:04 от Janette

# 1 941
Има нещо друго, освен че Ваня е неприятна по всеки начин - тя всява излишен раздор и май за нея самата вече няма връщане назад. Тя е тази, която отказва да сяда на една маса с Мира и дори твърди, че се гнусяла от готвенето й (без да сме опитвали сами, според мен е доста сигурно, че това не е оправдано). Сега, Мира също трябва да си ходи скоропостижно, но в момента е имунизирана, а Ваня е номинирана. Ако Ваня остане - нищо няма да се промени. Ще продължи този раздел, който е доста изкуствен и създаден главно от две личности там - Мира и Ваня. Той пречи на повече отношения да се развият и да видим по-интересни неща, за мен е доста скучна сегашната им студена война с два лагера. Та така, Ваня е като трагичен герой в пиеса или филм - закачила си е вече динамита на кръста и поставя ултиматуми, говори им на Вие, не сяда на една маса и т.н. Е, всичките й противници няма да изчезнат наведнъж, затова, вместо да влачим тази плоча няколко седмици, най-добре е да си тръгне тя самата и да се приключи с тази мелодрама.

# 1 942
Не ти ли е мъчно за Лияна, ако си тръгне той, няма кой да я обарва по цял ден.
Ирина да си ходи, никаква интрига няма покрай нея.
Тъкмо ще има интрига да видим към кой нов обект ще се насочи. Както знаем тя без обарване не издържа.

# 1 943
  • Варна
Иска ми се Биг Брадър да вкара Ваня за 48 часа в президентския апартамент без право да разговаря с останалите в къщата и без цигари. И да вкара Флорин и Мира при останалите в общата спалня . Интересни ми биха били отношенията в къщата тогава и какви биха били номинациите след това.

Иначе Ваня и Чернев какво да ги коментирам -хора без елементарно възпитание спрямо отношенията си с околните. Жалко е ,че вотът е положителен и ще се разпръсне между толкова много номинирани. В обратния случай, ако вотът е негативен, почти сигурно ще излезе Ваня , след днешното сваляне на маските.

Мира може да е досадна с постоянните си извинения и бърборене , но ми се струва ,че е незлоблива, просто такъв и е характера. Ако не беше влязла с цялото си семейство, може би нямаше да са чак толкова негативни към нея част от съквартирантите.

Според мен днешните номинации трябва да бъдат елиминирани , Биг Брадър да обясни кой е имал мисия и каква, защо Флорин спи в президентския апартамент и т.н  и да се направят на ново номинации в изповедалнята / да не са под зоркия поглед на Ваня, а насаме/ . Макар , че темата с "привилигированата"  / как пък всички употребиха една и съща дума  newsm78 / беше да прикрият истинската причина, че просто Ирина е близка с Мира, а Мира не може да бъде номинирана. Дребни душици .

# 1 944
  • Ямбол
Как ви се пишат такива дълги постове.  Tired

Искам Веждалина-вън от къщата.  Naughty

# 1 945
  Не знам Ваня колко е злобна, но в тази тема женската злоба на някои пишещи женички, надминава
  всички възможни  класации по злобомер. Аз не се и съмнявам, че всички добра душа носите, и сте красиви, и сте слабички Grinning  , и чета и ви се смея, като знам в реалито какви сте. От първи сезон на брадъра чета темите и нищо не се е променило. Вярвайте си... и вие ще получите шамар от живота Laughing

# 1 946

Ники Кънчев много ме дразни с постоянните си опити да манипулира мненията на гостите си.

Точно! И мен това много ме дразни. Непременно държи да си налага неговото мнение... ми за кво кани въобще гости тогава?! Много, много неприятен човек, тази му черта е още едно противно нещо у него. И вече е толкова овехтял и изпъздял, че отчаяно има нужда да не го показват повече по телевизията!! Още от Стани богат не мога да го трая - и там ясно показваше предпочитанията си към някой участник, а тези които не го кефеха, гледаше да ги прекара и да ги маха по-бързо. И за ПарцаЛияна като заговори, вече мед му капе от устата. Мазен чичак!
Някой може ли да ми отговори защо Ирина Флорин има привилегията да обитава президентския апартамент? Защо точно тя, с какво е по-специална?

# 1 947
Някой може ли да ми отговори защо Ирина Флорин има привилегията да обитава президентския апартамент? Защо точно тя, с какво е по-специална?

Преди две седмици Ирина стана глава на къщата, тъй като беше капитан на спечелилия номинационната игра отбор. ББ за пръв път показа и предостави "президентския" апартамент на главата на къщата, в случая Ирина. Остава обаче въпроса, продължава ли Ирина да обитава това помещение и ако да, защо, след като вече отдавна не е глава на къщата.

# 1 948
Доколкото разбрах, това е изцяло по повеля и решение на ББ. Вероятно премерен сценаристки ход за внасяне на напрежение.

# 1 949

Преди две седмици Ирина стана глава на къщата, тъй като беше капитан на спечелилия номинационната игра отбор. ББ за пръв път показа и предостави "президентския" апартамент на главата на къщата, в случая Ирина. Остава обаче въпроса, продължава ли Ирина да обитава това помещение и ако да, защо, след като вече отдавна не е глава на къщата.

Да, благодаря, върнах назад и прочетох Simple Smile
Ами, значи грешката си е на Биг Брадър, че не и е казал да освобождава апартамента след като е престанала да бъде глава. Явно им е все едно кой ще го обитава и след като другите не го щат така или иначе, не ги интересува, че Ирина го ползва. Те да са си казали, че искат там, когато някой от тях е ставал глава на къщата  - сливи ли са имали в устата!

Еднакво неприятни са ми Ваня и изпадналата Йоана, която грам достойнство и мозък няма. Наркотиците и алкохола съвсем са и стопили и малкото мозък, който е имала навремето. Няма по-грозно от това жена така гнусно да се натиска на мъж, който не я ще. И после да го изкарва най-черен и да му отмъщава. Сърби я, та две не вижда, а и не се усеща как все повече затъва!!

Тризначките пък днеска много ми паднаха в очите, явно и техните мозъци чавка ги е изпила. Лияна го била обичала Тервел.... едва ли не защитаваха нея и поведението и като нормално.... Да се смееш ли, кво да правиш, не знам! От тях не го очаквах, а очаквах тъкмо обратното.
Гала вижда най-адекватно нещата и има най-добра преценка. Не е проста хич жената, иначе няма как да се задържи толкова години в ефир. Предаването и обаче е мега тъпо, лигаво, скучно, с дразнещи гости и неприятната тетка Джуджи.

Общи условия

Активация на акаунт