VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 916
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 965
Допада ми Ваня. Кефи ме характера й. Не цепи басма на никой. Казва всичко точно без отклонения, заради което затваря устата на опонентите си без никакви усилия.
Забавна е. В много моменти съм се хилила до сълзи с нея, Стойко и Станка.
Ако бях в къщата бих се сприятелила с нея, въпреки ясното съзнание, че ако я засегна ще си го изям и аз. Но именно защото аз не мога да се отстоявам като нея, й се възхищавам за това. Наскоро направих опит да се защитя от проклетите настроения на колежката си, заради които сме на тръни в колектива и след цялото си словоизявление, взех, че се разревах  ooooh! Ми адреналина ми натам изби  Rolling Eyes
Та малко ми се иска да можех като Ваня...

# 1 966
Ако искате да сложа анкета - моля пишете ми на лични....Анкета за номинираните ще пусна  в новата тема....

# 1 967
  • София, България
Ваня е истеричка, по-скоро ми харесва подхода на Мира да се защитава от нападки. Много интелигентна жена, евала. Никой не е съвършен, но ми харесва как се аргументира и как се изразява. Ето така пък искам аз да се науча. Много точно преценява хората, включително и Станка.

# 1 968
Искам Ваня да излиза. Много противна мутреса, ужасно отношение към останалите хора, дори жестовете и мимиките й са позьорски - аз съм голяма работа и всички трябва да ми лижете краката. Позволява си да говори от името на други съквартиранти, все едно им е царица и нейното мнение е закон. Дори и понякога да е права, не е правилно така да се държи с хората.

Искам да попитам харесващите Ваня, дали ще ви е приятно ако вие сгрешите за нещо малко(каквито са грешките на хората в къщата) някой да ви реагира така с кясъци, викове и обиди? Всички сме хора допускаме грешки, имаме различни ценностни системи, какво би било ако всеки викаше и ревеше като Ваня?

Станка и Йоана са й като кученца горките. Интересно ми е да видя как ще се държат като излезнат от сянката на Джаба.

# 1 969
Black&White , като една от тях, отговарям: не съм забелязала Ваня да се разкрещи на Мира (примерно) за нещо малко. Не че съм постоянен воайор на формата. Ако чуваш непрестанни шушукания около теб как си си позволил да ядеш от нечий общ мед, естествено е да се защитиш. Когато не ти давам възможност да се изкажеш също е естествено да подивееш. Медът, та медът. На пъпа ми беше излязал тоя мед Мира направи такава кофти услуга на дъщеря си. Не й даде възможност да се покаже това момиче.
Отношението й към Пламен също е за разбиране. Обаче мен и Пламен ме кефи  Mr. Green Но с такъв идиот мога само да бъда дружка по идиотизми.
Та просто споделям симпатиите си към Ваня. Мелачка!

# 1 970
Искам Ваня да излиза. Много противна мутреса, ужасно отношение към останалите хора, дори жестовете и мимиките й са позьорски - аз съм голяма работа и всички трябва да ми лижете краката. Позволява си да говори от името на други съквартиранти, все едно им е царица и нейното мнение е закон. Дори и понякога да е права, не е правилно така да се държи с хората.

Абсолютно точно!  Hug

Не обичам агресивни, нагли и обсебващи хора като Ваня.Тя е на принципа- "който не е с мен е против мен" . Мира не я харесвам, но е в пъти по-човечна и разбрана от Годзила. Crossing Arms

Вяра,Надежда и Любов какво да ги коментирам- мега-, улта-, отчайващо прости кокошки.
Станка как се е държала може ли някой да каже, това съм го пропуснала. Praynig

# 1 971
Така е, силните жени никога не са били харесвани  Sunglasses

# 1 972
Напълно съм съгласен!!

# 1 973
Ако силният характер е съчетан с още по-силно его и агресивност-да, не се харесват изобщо. Rolling Eyes

# 1 974
Ваня е готина! Малко хора могат да я разберат и харесват.

Не знам и колко хора от тук, ще могат да се държат нормално в тази обстановка. Там няма как да си естествен, отпуснат, спокоен. Ваня е една от най-истинските.

# 1 975
Black&White , като една от тях, отговарям: не съм забелязала Ваня да се разкрещи на Мира (примерно) за нещо малко. Не че съм постоянен воайор на формата. Ако чуваш непрестанни шушукания около теб как си си позволил да ядеш от нечий общ мед, естествено е да се защитиш. Когато не ти давам възможност да се изкажеш също е естествено да подивееш. Медът, та медът. На пъпа ми беше излязал тоя мед Мира направи такава кофти услуга на дъщеря си. Не й даде възможност да се покаже това момиче.
Отношението й към Пламен също е за разбиране. Обаче мен и Пламен ме кефи  Mr. Green Но с такъв идиот мога само да бъда дружка по идиотизми.
Та просто споделям симпатиите си към Ваня. Мелачка!

Ами за мен това е нещо малко. Шушукания, мед... това са пълни глупости. Важните неща в живота, за които мога да загубя контрол и да крещя са децата и мъжът ми.

Всичко може да се обясни с абсолютно нормален тон, но така няма да стряска и отвращава хората. Това е нейната цел да те е страх да не засегнеш интересите й.

Силна жена ли е Ваня... за мен е слаба, затова крещи, реве и не може да контролира емоциите си. Пожелавам ви по една такава в къщата щом толкова ви кефи  Crazy.

# 1 976
Ако силният характер е съчетан с още по-силно его и агресивност-да, не се харесват изобщо. Rolling Eyes

Когато ти си на нейното положение, възможности и житейски опит - тогава говори.
Повечето от вас идея си нямат тази жена през какво е минала и какво е постигнала.
Ако не е такава - досега да е под земята.

# 1 977
  • София
Предпочитам да не ме заливат с естествената си простащина, а да се държат по-рафинирано. И въобще  защо се смята, че е готино да си натурален, да нямаш грам задръжки?

# 1 978
Ами за мен това е нещо малко. Шушукания, мед... това са пълни глупости. Важните неща в живота, за които мога да загубя контрол и да крещя са децата и мъжът ми.

Всичко може да се обясни с абсолютно нормален тон, но така няма да стряска и отвращава хората. Това е нейната цел да те е страх да не засегнеш интересите й.

Силна жена ли е Ваня... за мен е слаба, затова крещи, реве и не може да контролира емоциите си. Пожелавам ви по една такава в къщата щом толкова ви кефи  Crazy.

Само че не отчиташ факта, че там нищо не е нормално, за да се държат те нормално.
Иначе Ваня е силна, да. И крещи, защото изпитва нетърпимост към слаби женки Laughing

# 1 979

Когато ти си на нейното положение, възможности и житейски опит - тогава говори.
Повечето от вас идея си нямат тази жена през какво е минала и какво е постигнала.

А ти от къде знаеш моят житийски опит какъв е ?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт