VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 292
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 010
Banshee- право в десятката! Peace Peace  bowuu

# 2 011
Снощи не можах да гледам и сега четох до 111 страница назад, но не видях да се коментира - Тервел и Лияна кого номинираха?

# 2 012
  • София, България
Тервел номинира Пламен и Йоана, но не му приеха номинацията за Йоана, защото се аргументира със скрития шоколад

# 2 013
Не знам през какво е преминала Ваня и какво е преживяла, както хората са казали всеки с проблемите си. Това че един човек решава да разказва целия си живот в ефир, а друг не иска да го прави не означава, че на втория животът му е по мед и масло. Не може да се държиш по такъв нагъл начин, визирам мама Фотка, да си позволяваш да обиждаш, да искаш винаги да става на твоето и тн, да не изброявам и да искаш срещу теб да стоят мумии и кимайки да се съгласяват с всичко. Видя се, че тя е готова да сгази всеки, който и се противопостави на мнението. Според мен това е прекалено, все пак това е игра, ще гласувам да я изгонят. Следващите на прицел ще са нейния отбор Лияна, Йоана и Пламен, ако някой и възрази гледайте каква буря ще стане. Спомняте ли си когато Йоана беше защитила Мира или нещо подобна и след това Фотка се сърдеше и вилнееше в спалнята, даже и казваше нещо от сорта "Не ми говори".

newsm10

Ваня е отмъстителна.Аз харесвам много мъжки момичета , борбени , естествени , откровени , но не и отмъстителни.Тя на колко човека е направила живота черен не е истина и има доста грехове да изкупува.
Сигурна съм ,че няма да се спре и след къщата да направи на някои от съквартирантите мръсно.

# 2 014
Ваня даже сама си каза, че комисията Кушлев я разследва.
Дано да я изгонят, та да видим обкръжението и накъде ще хване.

# 2 015

Една от тризначките попита- защо не стрелят по мен?

И аз това се питам  Wink По трите даже. Всъщност те са си достатъчно застреляни.

# 2 016
Във ВБ влиза и Азис, и Константин ,а техния бизнес едва ли е фалирал Simple Smile

# 2 017
Така е, силните жени никога не са били харесвани  Sunglasses

Абсолютно!  Peace

# 2 018
Във ВБ влиза и Азис, и Константин ,а техния бизнес едва ли е фалирал Simple Smile

Те бизнесмени или шоумени са?
Специално на Азис точно това му е "бизнеса"- да се вре в предавания, реалитита, по списания и въобще да вдига шум около себе си.Той ако се скатава е жив умрял.

А Ваня си е една типична мутра.

# 2 019
Ваня пред Мира /като поведение в къщата/ е направо цвете

# 2 020
Азис и Константин сигурно ще излизат за участията си, съвсем различно е от някой стандартен бизнес.

# 2 021

Та просто споделям симпатиите си към Ваня. Мелачка!

Ярмо-мелачка Laughing

# 2 022
Азис и Константин сигурно ще излизат за участията си, съвсем различно е от някой стандартен бизнес.

И Азис излизаше, Десислава също, Галка от Каризма, Мариана, а сега и Лиана си излиза.

# 2 023
Ваня е израснала в пуританско семейство, което й е втълпявало, че жената трябва да има един мъж в живота си и с него да остарее. Първото си гадже е срещнала чак, когато е била на 19 г. За онова време не е било чак толкова късно...Той обаче предпочел друга, по-богата жена. След тази драматична за Ваня раздяла, когато си е представяла да прекара целия си живот с този мъж, се е зародило желанието да печели пари, за да не бъде наранявана по този начин. Второто й гадже също я зарязва заради друга жена, отново доста по-възрастна от нея, но и доста богата. Историята се повтаря...Третата й връзка е същата. Ваня е изоставена заради по-красива и по-богата. Затова Ваня се озлобява срещу мъжете. След доста време среща небезизвестния Антон Хамстера, за който се говори, че той е голямата й любов. Влюбената до уши Ваня го вкарва в "големия бизнес", какъвто и да е той, де. Мисля, че точно за Хамстера говореше в Къщата, че майка му ги е разделила. Зарязал я е ей така, както всички предишни, въпреки 4-годишната им връзка.

# 2 024

Такъв трън в очите на хората може да е само месомелачка  Wink

Ваня и Мира са си лика прилика - не падат по гръб. Но едната тушира, а другата се затваря, прави се на слаба и след това пили на главите на хората с измислените си психопортрети. Каквато й е социологията, такава й е и психологията  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт