VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 780
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 190
Като Ваня рецитираше мотивите си за номинация и ББ я прекъсваше, за да и зададе въпрос, Ваня се въртеше и повдигаше на пръсти, като зубрачката на класа.

Я да го почнем тоя ББ сега - кво му има на тоя човек? Нервен ми се струва нещо  Thinking От снощи ми се иска да го номинирам.

# 2 191
И още една мисия за Лилянка - 1 ден без грим, кърпа на главата и без къси панталонки. Незнам как ще издържи...

# 2 192
И една мисия за всички нас - спираме да пишем за един ден.  Smile

# 2 193
И още една мисия за Лилянка - 1 ден без грим, кърпа на главата и без къси панталонки. Незнам как ще издържи...

И никакъв контакт с Павел, минимум седмица. Simple Smile

# 2 194
До вчера "Ирче,Ирче",сега г-ца Флорин  Stop
Да. И както при Гала забелязаха - Ваня направи това тотално превключване дори там по време на номинациите. В самото начало тя се стараеше да изглежда любезна и пак с леко фамилиарничене, като номинира. Но щом получи някакви критики към себе си, побесня и веднага мина на г-ца и на Вие. Поведението й граничи с шизоидност и е вече доста извън релсите на здравия разум. Според мен, това плаши повече, отколкото, че е физически масивна или че има връзки с мафията.

# 2 195
 Joy
Пламен - да му вземат дъвките

# 2 196
Цитат
Ваня и сие не искат да се нанесат при Ирина в президентския апартамент, а искат тя да го освободи и да отиде при Мира. Всъщност те може би изобщо не желаят да ходят там, защото иначе ще изпуснат купона при мъжете. Йоана как се издразни като разбра, че Пламен е стоял до 5 сутринта да си приказва с Мира и Анна.

Съгласна съм с теб, спомням си много добре на живо даваха как Ирина предложи на Лиана да се насесе при нея и тя отказа! Че как ще изпусне Тервелчо!!!

# 2 197
До вчера "Ирче,Ирче",сега г-ца Флорин  Stop
Да. И както при Гала забелязаха - Ваня направи това тотално превключване дори там по време на номинациите. В самото начало тя се стараеше да изглежда любезна и пак с леко фамилиарничене, като номинира. Но щом получи някакви критики към себе си, побесня и веднага мина на г-ца и на Вие. Поведението й граничи с шизоидност и е вече доста извън релсите на здравия разум. Според мен, това плаши повече, отколкото, че е физически масивна или че има връзки с мафията.

След като Ирина каза че не и' е приятно да фамилиарничат с нея, Ваня използва "г-ца Флорин". Peace

# 2 198
  • Някъде в Матрицата

Я да го почнем тоя ББ сега - кво му има на тоя човек? Нервен ми се струва нещо  Thinking От снощи ми се иска да го номинирам.

Не само, че е нервен, ами е дебилен  и със загуба на  кратковременната памет по време на номинации.Grinning.
Първо им казва какви причини няма да приема, а после хоп-номинацията минава точно с тези аргументи.
Хората си намират друг вид аргументи, а той -сигурен ли си... това ли е точната причина... нещо не те ли дразни...
Предлагам ББ да отиде малко на почивка в Нареченски бани например. През това време Ваня може да му изпълнява функциите.  Mr. Green

# 2 199
  • София
Анонса за довечера  Wink
Какво се случва след номинации очи в очи? Нова война?
Всичко това тази вечер!
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201366964070834&set=v … ype=2&theater

# 2 200
След като Ирина каза че не и' е приятно да фамилиарничат с нея, Ваня използва "г-ца Флорин". Peace
Има логика. Но е излишна демонстрация. В тази среда всички са на ти и по малко име, което не определя дали фамилиарничат, т.е. да се правят на близки приятели, когато не са. Също изглеждаше доста налудничаво как Ваня се обръщаше на Вие и към другите си "врагове", като примерно Мира или Пламен. Просто изглежда странно и не на място, за мен. Това ми беше едно от най-неприятните неща в тези номинации.

# 2 201
Какво се случва след номинации очи в очи?

Избождането им.  #Crazy

# 2 202
  • София
Кой каза, че Ваня я няма, ей я:lol:

# 2 203
  • София
Уау! Май яко са се карали, но дали ВБ ще покаже всичко???

# 2 204

А Ирина се гримира, все едно е изгоряла "на очила".

Общи условия

Активация на акаунт