VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 672
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 355
Искам Пламен Медаров и кукувицата Сакалиев в финала на вип брадър 2013 и които от тях да победи сте се радвам много.Останалите може да си ходят вече

# 2 356
Искам Пламен Медаров и кукувицата Сакалиев в финала на вип брадър 2013 и които от тях да победи сте се радвам много.Останалите може да си ходят вече
newsm10
И също бих искала да видя и Мариян на финала. Много го харесвам и него. Heart Eyes

# 2 357
  • Варна
Ех, Мира, няма ли за какво друго да говори. Пак подхвана Станка - трябвало изглежда по-женствена, да сложи една пола, да спре да прилича на момче. Била дошла само с анцузи и маратонки. Ами и аз да влизам в къщата, повечето ми дрехи щяха да са дънки, тениски, анцузи и т.н. Има ли смисъл от високи токчета и бални рокли, след като са все едно вкъщи.

П.П. Започна да говори за Иво, колко духовен е бил и т.н.

# 2 358
Оф, не можах да изтърпя поредния психопортрет за Станка от Мира ooooh! - да й дадат на Станка една пола, та да миряса най-сетне тая Мира, че вече ми се повръща от нейните вечни "дълбинни" анализи Sick Sick Sick.

# 2 359
Ако Пламен е примерно сред последните 5 на финал (не знам колко ще са този път), според мен ще спечели ВБ 2013. Просто ще усети как да постъпи с кого и как, така че накрая да се гласува за него.

Йоана как издържа на мелницата Мира.  #Crazy Досега всеки друг да избяга от стаята.

# 2 360
Йоана плюе яко Станка. Sick

# 2 361
Ама Мира е "коренът на злото".  Mr. Green Умее да се събере с някого да му клюкари и после да излезе, че другият е клюкарил, само защото е отвърнал нещо от солидарност.

# 2 362
  • Варна
newsm11 И изобщо не й прави чест. Станка не била от тяхната планета - на Мира и Йоана. Била много доминантна.

# 2 363
Ама Мира е "коренът на злото".  Mr. Green Умее да се събере с някого да му клюкари и после да излезе, че другият е клюкарил, само защото е отвърнал нещо от солидарност.

Направо си ги обработва един по един, все едно са на аудиенция при кралица. Simple Smile

# 2 364
  • Ню Йорк
newsm11 И изобщо не й прави чест. Станка не била от тяхната планета - на Мира и Йоана. Била много доминантна.

Последното което е Станка е доминантна. Йоана вчера изглеждаше много зле, между другото. Едва ли е само от една биричка.

# 2 365
  • София
Нело, мър, Пацата ли си си кефнала? Заплют ли ти е, или мога да се включа и аз  Mr. Green
Заплют, татьосан, не барай. hahaha

# 2 366
Ай сиктир, значи  Crossing Arms Ще браня Ванчето тогава  Mr. Green

# 2 367
Хареса ми разговорът между Мира и Йоана.

# 2 368
Йоана вчера изглеждаше много зле, между другото. Едва ли е само от една биричка.

От биричка ли е все така зачервена?   newsm78

# 2 369
  • София
Ай сиктир, значи  Crossing Arms Ще браня Ванчето тогава  Mr. Green
Шъ се хванем за гушите. Ще ми станеш на мамафотка. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт