VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 755
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 370
Е тогаз те номинирам нон стоп по три път дневно   Crossing Arms

# 2 371
  • SF
Хареса ми разговорът между Мира и Йоана.

Кое точно ти хареса?
Те как се сдобриха?
От снощните номинации останах с впечатлението, че Йоана се ядоса на Мира, когато накрая я номинира еднолично.

# 2 372
  • София
Йоана плюе яко Станка. Sick
Ама Мира е "коренът на злото".  Mr. Green Умее да се събере с някого да му клюкари и после да излезе, че другият е клюкарил, само защото е отвърнал нещо от солидарност.

Направо си ги обработва един по един, все едно са на аудиенция при кралица. Simple Smile

Йоко е решила да се върне в лагера на Мира, нали Пламен е там  Rolling Eyes и както сама каза, вчера й е говорил за чувства, колко му била близка... все неща, които тя искала да чуе.
Като я гледам, днес пак е литнала на крилете на любовта, явно Пламен добре я е обработил, за да я използва.

# 2 373

Кое точно ти хареса?
Те как се сдобриха?
От снощните номинации останах с впечатлението, че Йоана се ядоса на Мира, когато накрая я номинира еднолично.

Началото го пропуснах. Един нормален разговор между интелигентни хора.

# 2 374
  • в 1001-та нощ
Йоана е много лабилна и не се контролира, не харесвам такива изяви  Sick

Речитатив от типа - крясъците към Пламен (когато той се извиняваше)  са .... ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 375

Кое точно ти хареса?
Те как се сдобриха?

Не ми хареса подигравателния тон с който Йоана разказваше за неща споделени и' от Станка.
Накрая Мира каза нещо като "Благодаря,че ми разказа, имам върху какво да помисля".

# 2 376
  • Варна

Не ми хареса подигравателния тон с който Йоана разказваше за неща споделени и' от Станка.
Накрая Мира каза нещо като "Благодаря,че ми разказа, имам върху какво да помисля".

И аз пропуснах по-голямата част от разговора. казала ли е нещо кофти (освен да се съгласява с Мира).
Дала ли е материал за мисия: "Чии са тези думи?" Laughing

# 2 377
Йоана много ме учудва.  Shocked Това момиче се оставя да я манипулират както си поискат. Трябва да се вземе в ръце и да реши най-накрая на чия страна е.  ooooh!

# 2 378
  • София

Кое точно ти хареса?
Те как се сдобриха?

Дааа, Мира каза на Йоко ''Даде ми ценна информация''
 пък за какво и кога ще я използва, ще видиме. newsm78

записах разговора

# 2 379
Стойко и Станка са в къщата за птици на ракийка.
Станка:"Сега сме в офиса на Сакалиев, тайното място, където той си почива" Simple Smile

# 2 380
  • Варна
Стойко и Станка са в къщата за птици на ракийка.
Станка:"Сега сме в офиса на Сакалиев, тайното място, където той си почива" Simple Smile
Ето, двамата си говорят за нещата от живота. А не само за номинации и да обсъждат другите  Peace

# 2 381

Aма разбира се.. Не съм ревнива.. Laughing
Виж в "техните" теми не мога да надникна, всичко е заплюто. Crossing Arms

Ела във вампирската, грабвай един и го прави квото щеш. А за Мариан и аз съм се редила. Mr. Green

# 2 382
Йоана е пияна . Другите се излагат,а тя  хич.

# 2 383
  • SF
Наистина ли?
По това време?
Нямат какво да ядат, а имат какво да пият, та чак да се напият?

# 2 384
  • Варна
Йоана май го играе двоен агент между двата лагера. Съща Мата Хари.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт