VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 861
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 240
Йоана посъветва Пламен довечера пред "телевизора" да постъпи мъжки и да признае, че е сгрешил.Той каза, че е мислел същото, сигурно се надява  така да не го изгонят.

Абе тази нормална ли  е - в какво е сгрешил, какво толкова да си признава? "Целувай ръка, за да ти простя" ... Пфу нещо много сериозно се е взела, та чак ултиматум ще поставя - в качеството си на каква? newsm78   Играе си играта той, а тя като не знае къде се намира си е неин проблем.
Аз едно не мога да разбера - кога влязоха, кога се запознаха, кога имаха време толкова безпаметно да влюбят тези женоря - Йоана и Лилка? Айде на певачката си е слаб ангела, ама другата нали "чистеше" имидж? Какво му се метна на врата на Пламен ... ей, аман от такива обсебващи индивиди  - все едно гледам "Фатално привличане"  Shocked

# 241

Играе си играта и тя.

# 242
Йоана посъветва Пламен довечера пред "телевизора" да постъпи мъжки и да признае, че е сгрешил.Той каза, че е мислел същото, сигурно се надява  така да не го изгонят.

Абе тази нормална ли  е - в какво е сгрешил, какво толкова да си признава? "Целувай ръка, за да ти простя" ... Пфу нещо много сериозно се е взела, та чак ултиматум ще поставя - в качеството си на каква? newsm78   Играе си играта той, а тя като не знае къде се намира си е неин проблем.
Аз едно не мога да разбера - кога влязоха, кога се запознаха, кога имаха време толкова безпаметно да влюбят тези женоря - Йоана и Лилка? Айде на певачката си е слаб ангела, ама другата нали "чистеше" имидж? Какво му се метна на врата на Пламен ... ей, аман от такива обсебващи индивиди  - все едно гледам "Фатално привличане"  Shocked

Да иска прошка от зрителите така да се каже, не от нея.
Поне аз така разбрах съвета и'.

# 243
  • Някъде на път....
Мишо към Лили: Ти си атрактивна мацка, знаеш как да мигаш на парцали.  Laughing
Хехехехехехе!
Това наистина ме развесели..... Joy

# 244
  • Ню Йорк
Как? Искаш да кажеш, че подкрепи всички останали?

Ако ме питаш дали съм пращала смс-и, не съм Simple Smile Просто искам да я изгонят, другата седмица майка и.
Не, питам те как гласува в анкетата на темата? Или някъде другаде си гласувала?

В анкетата гласувах да си ходят майка и дъщеря. Подкрепям останалите.

# 245

Играе си играта и тя.

Играе, ама не нейната.
А и  какви точно са и позитивите от "играта"? Ще си отмъсти, че я нарита от спалнята посред нощ - друго? 

Вкопчили са се в Пламен, но Мариан го изпускат от поглед, Шамара също. 

# 246
Ох, добре че Ванчето не чу Мира за сминдуха, че пак скандал щеше да има.

# 247
Време е Ани  и Мира да си се приберат у дома.

# 248
  • София
Пламен, Тервел и Станка ще останат. Интересни са ми. Ани май-май нищо не прави в тази къща, с нищо не й свързвам участието. Жалко, че Ваня се спаси от номинация, много си вярва.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 14:45 от Niya88

# 249
А и  какви точно са и позитивите от "играта"? Ще си отмъсти, че я нарита от спалнята посред нощ - друго?

Нямам идея и не ми се мисли, тя си знае.

# 250
Интересно ми е Станка как са я изтупали за снимките - грим, прическа и най-вече какви дрехи са и облекли. Тервел се съмнявам, че ще може да танцува. И какво се получава Янка ще танцува на сцената, а Петко именяка ще коментира на диванчето. Каква семейна идилия.

# 251
Ако снощи са играли за бюджет, май са изтеглили червена топка, обядът е леща и пърленка, коментираха и че почти нямат подправки.

# 252
Тази жена ,как не замълча поне за 1 минута. Ужасна е Мира.

# 253
Още не са теглили топка, коментираха го в градината преди малко. А гледам, че топките още са в хола, виждат се зад Мира  Wink

# 254
Ако снощи са играли за бюджет, май са изтеглили червена топка, обядът е леща и пърленка, коментираха и че почти нямат подправки.

Е, сега Ваня  ще изтрещи съвсем ... Жална им майка - може да я избие на канибализъм. Laughing Трябва да оставят по един дежурен нощем - да ги пази Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт