VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 670
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Ох, тая Ваня все за ядене говори, къде била какво яла...

# 31
  • в 1001-та нощ
Не ми се вярва да влязат нито Кубрат, нито Диана  Peace

Очаквам да излезе Анна, а следващия път - Пламен  Peace ако не стане в този ред, то вероятно би било обратно  Peace

# 32
Със сигурност са водени преговори да влезе жената на Тервел. Въпросът е дали тя иска и може, защото не е в бг.

# 33
  • Пловдив
И аз мисля, че госта утре вече е бил в къщата. Може би ще е Ивайло. Този номер вече ВБ го е правил преди.
Много искам Мира и Ана да си ходят! А дано!

Нали пише ,че  Ана и Мира  ще бъдат със своите мъже без да имат право да контактуват с тях  Значи Ивайло е сигурно че ще влиза.

# 34
  • Варна

Има една Руслана, която е звезда на Сблъсък, тя влизала ли е някога? Май не, искам нея тогава.

Аааа , не . Е те тогава ще гледаме истерии... Stop

# 35

Нали пише ,че  Ана и Мира  ще бъдат със своите мъже без да имат право да контактуват с тях  Значи Ивайло е сигурно че ще влиза.
Къде пише?

# 36
  • Русе/София
Ееее,ако влезе Иво,то големи привилегии има тая Мира.

# 37
  • Пловдив

Нали пише ,че  Ана и Мира  ще бъдат със своите мъже без да имат право да контактуват с тях  Значи Ивайло е сигурно че ще влиза.
Къде пише?
[/quote
Всайта  На ВБ  при  Новини-Изпитания
13-10-2013 19:52

Поведението и външният вид на някои от Номинираните бяха тема на разговор и предпоставка за конфликти през изминалите дни.

Поради тази причина BIG Brother ще постави индивидуални задачи на участниците, в които те ще трябва да се изправят пред своите страхове и недостатъци.

Пламен, който напоследък е трън в очите на Съквартирантите, ще се превърне в техен покорен прислужник и в качеството си на такъв ще се старае да задоволява всичките им нужди и прищевки.

Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа – шампионката ще бъде преобразена до степен, в която самата тя ще се окаже искрено изненадана от себе си.

Тервел ще демонстрира танцови умения, подготвяйки специално изпълнение, а на Мира Радева и дъщеря й Анна ще се падне най-тежката задача – да прекарат време в компанията на своите мъже без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин.

Предишна

# 38
И аз съм тук.  bouquet Връщам се да изчета края на старата тема.

# 39
mama66, благодаря! Peace

# 40
  • Пловдив
А аз благодаря на всички ,за коментарите ,не го гледам ,но ви чета  и съм в час .Трудно го изтърпявам Blush

# 41
В анкетата подкрепих всички без Анна.

# 42
В анкетата гласувах за Пламен и Тервел. И двамата са ми интересни и предаването би загубило много ако излязат.
Най-вероятно Ани ще си тръгне утре.

# 43
  • Варна
"Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа – шампионката ще бъде преобразена до степен, в която самата тя ще се окаже искрено изненадана от себе си."

ББ май чете тук. И явно изпълнява някои идеи  Grinning

# 44
И аз мисля, че госта утре вече е бил в къщата. Може би ще е Ивайло. Този номер вече ВБ го е правил преди.
Много искам Мира и Ана да си ходят! А дано!

Нали пише ,че  Ана и Мира  ще бъдат със своите мъже без да имат право да контактуват с тях  Значи Ивайло е сигурно че ще влиза.
днес на живото излъчване Мира спомена, че вече била по-спокойна след като се е видяла с Иво, явно е имало среща ....

Общи условия

Активация на акаунт