VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 325
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 3 615
Някой да е виждал Лияна сутрин да си мие лицето ?  Thinking

Сега се зачудих...аз съм я виждала само да се почиства с тампон, напоен с тоалетно мляко...

# 3 616
  • София
Извинявайте, но явно моите представи са малко по-различни от вашите. Това, което е облякла Лиана не мога да нарека рокля. Аз спя с такова нещо :/

# 3 617
Е да, но ти не си чалга певица. Лияна спрямо колежките си даже е много скучна  Laughing

# 3 618
Има живо, ако някой не знае.

Правили ви впечатление, как масово посетителки (не певиците) на заведения, като Галакси,  носят обувки на много висок ток с платформа (pumps):

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 11:03 от Ocaso

# 3 619
  • София

Правили ви впечатление, как масово посетителки (не певиците) на заведения, като Галакси,  носят обувки на много висок ток с платформа (pumps):

Скрит текст:
Скрит текст:

Аз и през деня съм виждала по улиците да ходят с такива обувки.

# 3 620
Въпрос:    Дразнител във ВБ е: 

Ваня    - 137 (53.7%)
Ирина    - 2 (0.8%)
Йоана    - 4 (1.6%)
Лияна    - 7 (2.7%)
Мариан    - 0 (0%)
Мира    - 68 (26.7%)
Мишо    - 3 (1.2%)
Павел    - 5 (2%)
Пламен    - 15 (5.9%)
Станка    - 0 (0%)
Стойко    - 1 (0.4%)
Тервел    - 1 (0.4%)
Всички дразнят    - 9 (3.5%)
Никой не дразни    - 3 (1.2%)

Общ брой гласове: 255

# 3 621
  • Русе/София

Скрит текст:
Скрит текст:

Аз и през деня съм виждала по улиците да ходят с такива обувки.
то да бяха само обувките,то е грим,прическа......

# 3 622
Извинявайте, но явно моите представи са малко по-различни от вашите. Това, което е облякла Лиана не мога да нарека рокля. Аз спя с такова нещо :/

Прилича ми на комбинезонче. Simple Smile

# 3 623
  • София

newsm10    И то от най-евтините!

# 3 624
Днес ще записват сериала, преди това генерална репетиция. Тъкмо го говориха Мишо, Стойко и Тервел и смениха камерата/микрофоните на други хора.

Ето и закуската им тази сутрин:

# 3 625

Ами като няма спонсор - така е ...

newsm10    И то от най-евтините!

# 3 626

Днес ще записват сериала, преди това генерална репетиция. Тъкмо го говориха Мишо, Стойко и Тервел и смениха камерата/микрофоните на други хора.

Ето и закуската им тази сутрин:

Пак, като не са ги оставили на 'циганска баница' ...

# 3 627
Някой да е виждал Лияна сутрин да си мие лицето ?  Thinking

Сега се зачудих...аз съм я виждала само да се почиства с тампон, напоен с тоалетно мляко...

Давали са я  Simple Smile Даже Мариян няколко пъти я закачаше

# 3 628
  • SF
Точно това е, което не харесвам в стила на Лияна - евтиния вид на дрехите и прическата й.
А не защото съм пуританка и не харесвам тесни и къси дрешлета. Моите са предимно такива Peace
Но  рокличка и панталонки от брилянтин не бих си купила, дори и да тренирах бокс. Simple Smile

# 3 629
Мира е пуснала красноречието си да убеждава Пламен,респективно публиката колко е било честно и точно нейното социологическо проучване преди изборите.Май започва втората част от ВБ-политическата агитация.

Общи условия

Активация на акаунт