VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 206
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 3 660
Ако нещо не ми е интересно, не го гледам.
В темата влизат и такива, които обичат да раздават правосъдие и сред коментиращите. Joy

# 3 661
Добре че не съм в ББ, щяхте да ме разкостите.

smile3508 smile3508 smile3508
Ти само влез, разкостването остави на професионалистите - т.е. нас! Heart Eyes

# 3 662
  • Варна
Мира пак анализира. Party

# 3 663
Гласувах отрицателно. Но тъй като искам да бъда максимално обективна, нека обясня. Ако разгледаме опцията "харесва ми" като континуум, в чиито два противоположни края се намират отговорите "да" и "не", бих разположила отговора си в първата трета на отрицателната половина (означено по-долу с Х):

ДА-----------------------------|------Х----------------------НЕ

Ако опцията беше "интересно ми е", щях да гласувам с категорично "ДА".

# 3 664
Аз не гласувам по анкети, но ми е интересно колко ще са "Не" и защо като гласуват по този начин влизат в темата.  Smile
В темата как да е, може да са им интересни коментарите тук. Но аз съм сигурна, че доста от нехаресващите и предаването гледат.
Ей ме на, веднага си признах - не ме грабва този сезон и въпреки това хвърлям по едно око по навик. Но случи ли се да превключа на рекламите, дотам съм - забравям, че тече Брадъра в момента.
Толкова скучен ми беше само онзи сезон, в който ги бяха наврели в самолет.
Някак постни са ми участниците, толкова средностатистически, че чак банални.
Темата няма какво да я коментирам, тя винаги е по-забавна от самото предаване, но пък за мое съжаление не ми остава много време да я следя и да се включвам. Laughing

Аз казвам магаренце на дъщеря ми. А като ми лази по нервичките, смело я заплашвам да я сготвя с ориз. Хич да не влизам в Брадъра значи. Mr. Green

# 3 665
Гласувах отрицателно. Но тъй като искам да бъда максимално обективна, нека обясня. Ако разгледаме опцията "харесва ми" като континуум, в чиито два противоположни края се намират отговорите "да" и "не", бих разположила отговора си в първата трета на отрицателната половина (означено по-долу с Х):

НЕ е 0%-тово ДА, само 0 е НЕ, а всичко над нула е ДА.

Ти си ДА, 40% ДА.

Mr. Green

# 3 666
От мен едно мотивиращо - да   Laughing   
пп. точно 50/50 станаха

# 3 667

Ти си ДА, 40% ДА.

Mr. Green

Да така е за континуума 0-100, но има и други възможни скали, напр. от+100/-100.

Мой докторант написа дисертацията си за влиянието на видовете скали и различните начини за нормализиране на данните върху резултатите от перцептивни експерименти. Неслучайно в България статистиката се нарича стъкмистика. Simple Smile

Не = -100
Да = +100
|    =  0

Аз съм -40% Wink

# 3 668

Пуснаха камерата на Брадъра ...

Йоана омайва Пламен ...

# 3 669
Да така е за континуума 0-100, но има и други възможни скали, напр. от+100/-100.

Мой докторант написа дисертацията си за влиянието на видовете скали и различните начини за нормализиране на данните върху резултатите от перцептивни експерименти. Неслучайно в България статистиката се нарича стъкмистика. Simple Smile

Не = -100
Да = +100
|    =  0

Аз съм -40% Wink

Въпроса е "Харесва ли ви...", дори и 1% харесване да имаш, го имаш.

Ако въпроса беше "Повече ви харесва или не..." тогава е друго и прилагаме твоя метод.

Предполагам заради това неразбиране, ще има много отговори "Не". Нещо му харесва на човека и затова гледа, но много повече неща не му харесват и въпреки това гледа, но не те определят избора му да гледа или не, "Да"-то е определящо. Ако нямаше абсолютно нищо, което да му хареса на човека, нямаше да гледа, нали? Мазохизма (или Самопораженско личностно разстройство) нормално състояние ли е?  Smile

# 3 670

Ти си ДА, 40% ДА.

Mr. Green

Не = -100
Да = +100
|    =  0

Аз съм -40% Wink

Обърках се с тези скали. Аз си мислех, че изглеждат така ( -100......0.......+100 ), а то било наобратно newsm78

# 3 671
Да   - 39 (50%)
Не   - 39 (50%)
Общ брой гласове: 78
 Simple Smile

# 3 672

Не = -100
Да = +100
|    =  0

Аз съм -40% Wink

Въпроса е "Харесва ли ви...", дори и 1% харесване да имаш, го имаш.

Ако въпроса беше "Повече ви харесва или не..." тогава е друго и прилагаме твоя метод.

Предполагам заради това неразбиране, ще има много отговори "Не". Нещо му харесва на човека и затова гледа, но много повече неща не му харесват и въпреки това гледа, но не те определят избора му да гледа или не, "Да"-то е определящо. Ако нямаше абсолютно нищо, което да му хареса на човека, нямаше да гледа, нали? Мазохизма (или Самопораженско личностно разстройство) нормално състояние ли е?  Smile

Т.е. ако въпросът е зададен негативно ("Не ви ли харесва?") и следваме гореописаната логика, определящо ще бъде "Не"-то. Хм - излиза, че няма значение какви са отговорите, а как е зададен въпросът. Ами дали има смисъл тогава да се пускат анкети .... #Crazy #Crazy

Зависи с каква цел  се гледа. Поради това и разграничих двата въпроса - харесва ми и интересно ми е.  

А по отношение на мазохизма - ами във фатерланда май е нормално състояние. Grinning

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 15:42 от up2me

# 3 673
  • София
Аз гласувах с Не.
Като цяло Вип Брадър не ми харесва, предпочитам си стандартния Биг Брадър.Интересни са ми уникуми от народа, а не известни, с които и без това ме спамят.
Гледам само лайфа в Понеделник и после номинациите, даже и това е силно казано гледам. Особено този сезон са събрали много неприятни индивиди.Дразнят ме и затова не ги гледам. А и не е Биг Брадър, като Биг Брадър. Няма непрекъснато живо излъчване, няма избор на публиката.Достатъчно сериали гледам.

В темата надничам, за да видя дали не е станало нещо по-забележително.

# 3 674
Гласувах с НЕ. Гледам го, следя го, интересно ми е, донякъде обаче.
Имало е по-добри сезони вкл. и ВИП, просто с времето хората се научиха, че предаването е в голяма степен манипулирано, за да могат бързо да извадят наяве конфликтите, които биха осигурили гледаемост. Всички мисии и подходи за това са вече банални и прозрачни, никакви нови неща не измислят.
Също ме дразни "дисреспектфул", по Биг Ша, отношението към ББ. Преди, особено първите сеозни, като се обади ББ и всички замръзваха, сега много ларж го дават и наказанията са леки.
Не ми харесва и това, че няма ясно обявена цел. Когато е обикновен сезон хората играят за нещо и имат цел, затова и предпочитам да гледам с редови откачалки.

Общи условия

Активация на акаунт