VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 275
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 3 645
Мира си е била съвсем обективна
Може. За политика въобще не искам да говоря. Мен ме вълнува дали Мира е искрена. И ми прави впечатление, че по въпрос, за който е обвинявана в манипулация, действително тя лично е много пристрастна. Т.е. ме съмнява дали е искрена. Това е. Политиката детайлно - в други теми.

Според мен с обич си и казва "джуденце" и няма нищо странно.
"Джуджето", не джудженце. Ти чу ли я как го казва.

# 3 646
  • София
Мира си е била съвсем обективна
Може. За политика въобще не искам да говоря. Мен ме вълнува дали Мира е искрена. И ми прави впечатление, че по въпрос, за който е обвинявана в манипулация, действително тя лично е много пристрастна. Т.е. ме съмнява дали е искрена. Това е. Политиката детайлно - в други теми.

Според мен с обич си и казва "джуденце" и няма нищо странно.
"Джуджето", не джудженце. Ти чу ли я как го казва.
Ми хубаво дори и джуджето да е било, това и е най малкия кусур на Лияна.

# 3 647
Ами, не е кой знае какво, просто се учудих.  Embarassed Peace

# 3 648
Много добра нова анкета.  newsm10

# 3 649
  • Варна
Меко казано не харесвам Лияна, но е нейно право на галено да си нарича детето както иска, и изобщо не търся задни мисли в това. Според мен с обич си и казва "джуденце" и няма нищо странно. Издребнява се ми се струва, вече.

Aз на мойте казвам понякога маймуни и тролове. Blush С много любов , разбира се. Laughing
Добре че не съм в ББ, щяхте да ме разкостите.

# 3 650
Горката Лиана, каквото и да направи, каже, облече - все неодобрение...  Confused 
То не, че е много стока, ама чак толкова  да се обсъжда всяка секунда в която я показват newsm78     
Поне да и излезе една голяма пъпка или брадавица  на носа може би ще започнете да я харесвате  повече Mr. Green 
Това, което на мен ми направи впечатление, е че е на ръба на анорексията - ако се махнат  имплантите ще и останат не повече от 40 кг. , което е крайно недостатъчно за този ръст. Много малко яде, чудно ми е какво я държи в съзнание, а и с тези тренировки си натоварва сърцето  Confused   дано имат доктор в къщата.
Скрит текст:
майка ми ме наричаше жабка и бубаланка  Mr. Green  "принцесо"  Sick  никога  - щеше да ми е много гадно  Laughing

@mimata67  Peace 
Скрит текст:
На ченгетата от ДС,  предизборният цирк  им започна още с покушението срещу Доган, и така си продължи до деня на изборите - не се спряха да леят помия и да вадят скалъпените по учебник компромати - то тефтерчета, разговори, записи, бюлетини - луд, кьорав и глух да си - все някога ще вденеш за какво става въпрос, но някои така и не успяват Confused
Към момента  "необективността" на Мира ни е най-малкият проблем.

# 3 651
  • София
В анкетата гласувах с НЕ. За мен това е най-тъпанарския ВБ досега!

# 3 652
Ама това е съвсем друго и е мило!!!  Mr. Green

# 3 653
Добре че не съм в ББ, щяхте да ме разкостите.

В лайф може да идеш, мини-разкостване да почувстваш.  tooth

# 3 654
  • Варна

Аз гласувах с да. За пръв път да не гледаме изстъпления предизвикани от битов алкохолизъм. Laughing

# 3 655
  • Ямбол

Аз гласувах с да. За пръв път да не гледаме изстъпления предизвикани от битов алкохолизъм. Laughing
Подкрепям. Аз също гласувах с да.

# 3 656
Добре, едно не ми е ясно. Да допуснем, че Мира е обективна - получили са някакви резултати за ГЕРБ и са ги публикували. Окей. Защо обаче, Мира също говори за бюлетини, за Бареков-смешник и какви ли не още про-ГЕРБ теми? Ако едновременно тя е пламенна гербаджийка по всякакви други въпроси и едновременно точно нейната агенция получава про-ГЕРБ резултати, това вече ми е леко съмнително.

Март 2013 Мира прогнозира 30% за ГЕРБ и 16 % за БСП, април 2013 прогнозите и са 28.3% за ГЕРБ, 18.7% за БСП. В крайна сметка ГЕРБ взе 30.5%, а БСП  26.6%. И като знаем предизборния цирк в деня за размисъл с бюлетините от Костинброд, който по всяка вероятност консолидира привържениците на БСП , освен това мобилизира и други хора да дадат гласа си  за БСП, можем да заключим, че Мира си е била съвсем обективна, за разлика от червен Кольо и други подобни пишман социолози. Mr. Green

Проблема не бяха толкова процентите ,колкото лъжата на Мира Радева относно възложителя.
Тя каза ,че е посолстовото на САЩ и оттам веднага излезнаха с опровержение. Не са !

# 3 657
Аз не гласувам по анкети, но ми е интересно колко ще са "Не" и защо като гласуват по този начин влизат в темата.  Smile

# 3 658
  • Ямбол
Аз не гласувам по анкети, но ми е интересно колко ще са "Не" и защо като гласуват по този начин влизат в темата.  Smile
В темата как да е, може да са им интересни коментарите тук. Но аз съм сигурна, че доста от нехаресващите и предаването гледат.

# 3 659
Ами аз почти не го гледам, но чета коментарите понякога. Laughing Гледах всъщност култовото бъркане на Тервел под гащичките на Лилето  Mr. Green и последните номинации, в които се развихри змеят-горянин Ваня.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт