VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 285
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 3 630
Добре, едно не ми е ясно. Да допуснем, че Мира е обективна - получили са някакви резултати за ГЕРБ и са ги публикували. Окей. Защо обаче, Мира също говори за бюлетини, за Бареков-смешник и какви ли не още про-ГЕРБ теми? Ако едновременно тя е пламенна гербаджийка по всякакви други въпроси и едновременно точно нейната агенция получава про-ГЕРБ резултати, това вече ми е леко съмнително.

# 3 631

Пламен - по-добър социолог от Мира ... обяснява й, което не й е ясно за изборите Wink

# 3 632
  • UK
е тя нали казваше на Ивчо, че като член на някаква Герберска организация ще привлече вота на членовете и  Laughing явно са в тесни връзки с партията

# 3 633
хубаво говори Мира...интересно ми е като разказва сега, въпреки че от политика не се интересувам изобщо

# 3 634
Следващата мисия на Мира,когато бъде номинирана,ще бъде да поведе къщата на протестите,че нещо оредяха. Joy Joy

# 3 635
Пламенчо колко е прилежен (подрежда внимателно всички прибори в шкафа) - когато е номиниран...  Flutter

Лияна нарича дъщеря си "джуджето". Shocked

# 3 636
Пламен не можа да доизслуша политическият монолог на Мира  Joy Joy Joy

# 3 637
Хайде замина си живото излъчване

# 3 638
  • Варна

Кое е шокиращото? Само "принцеса" ли трябва да и казва? Laughing

# 3 639

Бе не е чак шокиращо всъщност, ама все пак леко грубо ми прозвуча.

# 3 640

Бе не е чак шокиращо всъщност, ама все пак леко грубо ми прозвуча.

Е, ако дъщеря ѝ има ръста на баща си, е обяснимо. Wink

# 3 641
Тогава даже би било по-обидно, мисля. Иначе, не, че няма логика.

# 3 642
Тогава даже би било по-обидно, мисля. Иначе, не, че няма логика.

Аз не знам какво е в душата на Лияна, може би изразява нещо по този начин  33uu

# 3 643
Добре, едно не ми е ясно. Да допуснем, че Мира е обективна - получили са някакви резултати за ГЕРБ и са ги публикували. Окей. Защо обаче, Мира също говори за бюлетини, за Бареков-смешник и какви ли не още про-ГЕРБ теми? Ако едновременно тя е пламенна гербаджийка по всякакви други въпроси и едновременно точно нейната агенция получава про-ГЕРБ резултати, това вече ми е леко съмнително.

Март 2013 Мира прогнозира 30% за ГЕРБ и 16 % за БСП, април 2013 прогнозите и са 28.3% за ГЕРБ, 18.7% за БСП. В крайна сметка ГЕРБ взе 30.5%, а БСП  26.6%. И като знаем предизборния цирк в деня за размисъл с бюлетините от Костинброд, който по всяка вероятност консолидира привържениците на БСП , освен това мобилизира и други хора да дадат гласа си  за БСП, можем да заключим, че Мира си е била съвсем обективна, за разлика от червен Кольо и други подобни пишман социолози. Mr. Green

# 3 644
  • София
Меко казано не харесвам Лияна, но е нейно право на галено да си нарича детето както иска, и изобщо не търся задни мисли в това. Според мен с обич си и казва "джуденце" и няма нищо странно. Издребнява се ми се струва, вече.

Общи условия

Активация на акаунт