VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 721
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 3 705
# 3 706
Мисля, че всеки от нас е попадал в конфликтна ситуация и сред хора, които не го разбират и харесват. Интересно е отстрани да се наблюдава в Къщата, все пак това си е нещо, което става ежедневно и с всеки -  около нас МИри, Вани, Ирини колкото щеш.

Не харесвам арогантни хора, които на думи са силни, и не могат да се защитят културно и мирно, а показват размазващата си простотия и с гордост твърдят, че това е така, тъй като не са лицемери. Дипломатичността и такта не са двуличие.  За да поднасяш критика, трябва да си готов и да понесеш. Без да се обясняваш. Няма смисъл. Според мен Ваня провокира страх у съквартирантите - кой би желал да влезе в конфликт с човек, за който спора не е раждане на истината, а бойно поле? За който всяко различно мнение е обида спрямо изконните човешки ценности и най-вече - личността на Червенкова?  Страх ги е да не ги емне, да не ги наддума, защото в този случай това значи да бъдеш наврях в кучи г**.
 Искрено се учудих на сълзите ѝ след номинациите - какво, за Бога, ги провокира?  Shocked

Мира не клюкари. Опитва се да гледа в човешката същност и приема човека като балансиращ между логика и емоции, чиито дисбаланс предизвиква психологически проблеми и неосъзнати желания.  Анализира ситуации, сравнява характери. И мен би ме дразнило, обаче не е клюкарене.

Много ми хареса написаното  newsm10
На мен са ми интересни анализите на Мира.

# 3 707
Не мога, просто не мога да не споделя........ПЪРВА ТИТЛА ПРИ МЪЖЕТЕ ПО ТЕНИС ОТ АТР ТУРНИР.....

ГРИГООООООООР  ДИМИТРОООООООООООООООВ!!!!!!

# 3 708
Отначало Ваня и Павел ми бяха симпатични,но след толкова истерии от страна на Ваня и отвратителното поведение на Павел вече не мога да ги гледам.
Ваня има огромно самочувствие,което на моменти е без покритие.
Изявява се в къщата като майка-диктатор. Опитва се  да влияе на всички и имам чувството,че никой няма право на собствено мнение,а всеки трябва да се съобразява с нея.
Толкова ли не забелязват всички как ги манипулира и едва ли не я боготворят.
И Мира не е цвете,ама поне не изпада в такива състояния.
Ох и Лилиту не спря да каца от цвят на цвят.То не беше Мариян,то не беше Тервел,а сега пък Павел.
Все едно не е жена на 33 изобщо не може да мисли тая жена.Може би според нея това,което прави с Павел не изглежда като флирт.Толкова са гнусни като си говорят така...и се галят........и целуват.
Отвратена съм от нея.Много лошо впечатление ми прави.

Дано Пламен спечели.

# 3 709
  • София
Що не вземат да подарят на Стойко една камера да си играе с нея.

# 3 710
Не мога, просто не мога да не споделя........ПЪРВА ТИТЛА ПРИ МЪЖЕТЕ ПО ТЕНИС ОТ АТР ТУРНИР.....

bg bg bg
Надявам се него да не го видим във Вип Брадър никога  Peace

# 3 711
  • София

bg bg bg
Надявам се него да не го видим във Вип Брадър никога  Peace
newsm10 newsm10 newsm10
 bg bg bg

# 3 712

Браво на Гришо.  smile3501

# 3 713
 spam2 Не му е мястото тук.

Йоко излезе някъде, каза, че отива на ревю.

# 3 714
Говореха за договорите си.

Говорили са с близките си Wink

# 3 715
Станка за какви три седмици говореше?

# 3 716

До края на ББ.

# 3 717

До края на ББ.

Нали до 17 ноември или не съм разбрала правилно?

# 3 718
Нали до 17 ноември или не съм разбрала правилно?

Там някъде, коментираха колко хора има още да си тръгват преди финалния вот.

# 3 719
Ирина постоянно се извинява на Мира, когато се опита да каже нещо посред монолога... Joy то не и се удава много често де. Мира има диплома за латерна.

Общи условия

Активация на акаунт