VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 728
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 3 690
Сладки раздумки в президентското помещение между Мира и Ирина, но го спряха сега живото.

Очакваха да им дават костюми, да правят генерална репетиция на сериала и да го заснемат.

# 3 691
Интересно какво са наумили продуцентите Thinking Първо дават отвратителното държание на Ваня на номинациите, после в 4 епизода избрани кадри, оплюващи Мира..не мога да разбера кого са решили да гонят....

Въпреки, че Кушлев я чака, все пак Ваня е по-вероятен рекламодател отколкото Мира, така че малко ми се избистря положението
Да и аз това се чудя, въпреки че Ваня на живото предаване се показа каква си е, а на Мира досега само избрани кадри на живото си се държа нормално Признавам си че от Ваня ме е страх само като я гледам, а към Мира изпитвам респект някак си ми е светла , харесвам да общувам с такива възпитани хора .Агресията ме обърква

# 3 692
  • София
Каква е връзката между Иво и Станка? newsm78

# 3 693

Борбата  Laughing

# 3 694
  • София

Борбата  Laughing

Да, това е ясно! Simple Smile
Аз си мислех, че е нещо друго.

# 3 695
Има живо предаване.Не са  Мира и Ирина.

# 3 696
Агресията ме обърква

Мира коментира, че било възможно болеста на Ваня да е причина за резките й промени в държанието.
От зловеща агресия, до силен изблик на сълзи и тъга.

# 3 697
Тя Мира както се видя разбира от психология,психиатрия,социология-поставя диагнози всякакви!
Прояви се като вещ познавач по мода и семейно планиране(нали непрекъснато обсъжда какви дрехи трябва да носи Станка и кога трябва да роди)-абе всестранно развита личност. Peace hahaha

# 3 698
Има живо предаване.Не са  Мира и Ирина.

И се говори за рак, СПИН, смърт и аутопсии.

# 3 699
Павел като започне да се лигондри, изпадам в силна интроверност...

# 3 700

Joy Joy newsm10

Да и аз това се чудя, въпреки че Ваня на живото предаване се показа каква си е, а на Мира досега само избрани кадри на живото си се държа нормално Признавам си че от Ваня ме е страх само като я гледам, а към Мира изпитвам респект някак си ми е светла , харесвам да общувам с такива възпитани хора .Агресията ме обърква

+ 1

newsm78А в анкетата се въздържам да гласувам,защото нямам категорично мнение-има няколко човека в къщата,които ми харесват и отношенията между тях са ми интересни,но не харесвам начина по който се води предаването-и вътре/при формирането на отношенията м/у съквартирантите/ ,и по отношение на нас,зрителите .Брадърът откровено ни третира като безмозъчна тълпа,която не може да си изгради собствено мнение и постоянно се опитва чрез водещите да ни внуши на кого да симпатизираме и кого да изгоним като ужасен персонаж сред съквартирантите.
Взех "назаем" едно мнение към което се присъединявам напълно:
Скрит текст:
"Много ми е интересно кой пише сценария на Александра Сърчаджиева: "Мира и Ирина поставят рекорди по клюкарене", "Пламен ще внедри чувство за вина в Йоана", "Мира е схемаджиийка, по-голяма и от Пламен", "Пламен се сви във фотьоила си, защото го е страх от Павел" и т.н. То бива манипулация, но това минава всяка граница!!! Защо не я дават баба Цоцолана как яде ла*ната с големия черпак? Защо не е осъждано поведението на една мръсна и дебела "бизнес-дама" с неясен произход на финансите и още по-неясни отношения с хората от подземния Свят? Защото Биг Брадър го е страх да не осъмне в канавката ли? Какви са мотивите да бъдат толерирани обидни думи и абослютно негативно отношение от страната на мазната Фотка към Мира? Защо, когато не беше казано ясно от Пламен "Йоана, номинирай Станка", това веднага се зачете като грешка, наказа се, а това, че някой ти е*ава майката по всички параграфи, поставяйки те на ниво амеба, това остава незабелязано и безнаказано?!?!?!?!"

# 3 701
Папи превключи на лигавене с Лелисита.  Laughing

# 3 702
Гласувах с "Да". Друг сезон не съм следяла, не знам на какво се дължи. След първия ББ на никакво риалити не съм попадала да ме грабне. Следя ВБ и тук, особено след последните събития в Къщата.
Мисля, че всеки от нас е попадал в конфликтна ситуация и сред хора, които не го разбират и харесват. Интересно е отстрани да се наблюдава в Къщата, все пак това си е нещо, което става ежедневно и с всеки -  около нас МИри, Вани, Ирини колкото щеш.

Не харесвам арогантни хора, които на думи са силни, и не могат да се защитят културно и мирно, а показват размазващата си простотия и с гордост твърдят, че това е така, тъй като не са лицемери. Дипломатичността и такта не са двуличие.  За да поднасяш критика, трябва да си готов и да понесеш. Без да се обясняваш. Няма смисъл. Според мен Ваня провокира страх у съквартирантите - кой би желал да влезе в конфликт с човек, за който спора не е раждане на истината, а бойно поле? За който всяко различно мнение е обида спрямо изконните човешки ценности и най-вече - личността на Червенкова?  Страх ги е да не ги емне, да не ги наддума, защото в този случай това значи да бъдеш наврях в кучи г**.
 Искрено се учудих на сълзите ѝ след номинациите - какво, за Бога, ги провокира?  Shocked

Мира не клюкари. Опитва се да гледа в човешката същност и приема човека като балансиращ между логика и емоции, чиито дисбаланс предизвиква психологически проблеми и неосъзнати желания.  Анализира ситуации, сравнява характери. И мен би ме дразнило, обаче не е клюкарене.

Ирина - гледа да избегне всякакви конфликти, да не дразни допълнително. То в тая ситуация всяко действие или бездействие ще дразни инквизиторката Ваня, та по-добре да я игнорира и да не се заяжда, тъй като промяна няма да има, а само просташки прояви, манипулация на останалите и излишни демонстрации.
Сигурно и аз съм сива мишка със сърчице на новороден заек, защото нямаше да обръщам внимание на агресора и щях да реагирам като нея.
Относно апартамента ѝ - полага ѝ се, от какъв зор да се откажела от него? Който и да бе на нейно място, пак щяха да го захапят само и само да се "чувстват равни", а не защото им се иска те да бяха на нейно място, нали?

А тая Йоана е излючително противна жена. Та кой мъж няма да избяга от жена, говореща с недомлъвки, незнаеща какво иска и как да го постигне, която обикаля и обсъжда всеки и е с неадекватно инфантилно поведение? За капак - нереализирана певица и крайно завиждаща на конкуранцията си в тази област?

# 3 703
Ами самата Ваня премина всякакви граници, и понеже беше точно на номинации нямаше как да поизрежат реакциите - властна и злобна жена! Друго за нея не мога да кажа след това, което видях

# 3 704

+1

Защо не дават мъжете.Там е интересно. Тези са отврат.

Ваня била на работа. Йоана сега май ще излиза.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт