VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 847
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 3 675
Стойко кърти с тия камери  hahaha Сега е взел една на подбив и й говори все едно му е домашен любимец  Mr. Green

ПП Мариян към Стойко: Сам ли си?
Стойко: не бе, тук си говоря с роботчетата (разбирайте камерите)  Joy

# 3 676
Да ви имам и дискусиите. И мненията крайни и тях. Аз съм до болка крив човек и заради това и всеки ми е крив. И пак не мога да дам крайно мнение за никой в къщата, дори за Ваня. Лошо мнение за нея не съм имала, имала съм негативни нагласи, които съм променяла през годините, но винаги е оставало едно кофти усещане. И то е защото си личи, че е остра и т.н. и се създава предварително едно напрежение. Но това да си слагате подписи и аватари с лицето й, да се вживявате и да подигравате до такава степен.... Такива постъпки преди да изложат нея, излагат вас. Малки форумни интернет виртуални несъществуващи в крайна сметка действия... предполагам така ще ми се отговори... така е да, но те също говорят.

По-добре за нея е такива коментатори да говорят лошо за нея, отколкото добро. Без грам злоба го казвам. Не, всъщност с килограми злоба го казвам, не обикновенна злоба, ами гняв дори, защото докато аз съм сложила подпис с призив за помощ, вие си слагате Ваня с цел да я осмеете......  Stop

# 3 677
  • София
Стойко обича да флиртува с камерите. Simple Smile

# 3 678
Голяма игра пада между Стойко и една от камерите, той се навира да го снима, тя пък се завърта на другата страна  Mr. Green Mr. Green

# 3 679
Ирина не виждала Станка на финал  Joy

# 3 680
Адска досада е бабето Мира само дудне и с оня опосум Ирина коментират /плюят Станка! Sick

# 3 681
Ирина извади речник, на всяка втора дума "нали", на Лияна по-гладко й тече мисълта. Ненавиждам хора, които се изказват с нали, сешасе, ръй'шли и прочее паразити, не е признак на интелектуалност, за която се претендира в конкретния разговор. Tired

# 3 682
Адска досада е бабето Мира само дудне и с оня опосум Ирина коментират /плюят Станка! Sick

Въртят ,сучат и хайде да оплюем Станка. Разбрахме ,какво мислят Мира и Ирина за нас.
Те са много извисени и не можем да стигнем нивото им.

# 3 683
Гласувах с да, харесва ми. Темата ми харесва повеЧе, тук има по-големи сеири, Чак и неписане заради някой  Grinning И заради това гласувах с да има брадър, има тема  Mr. Green

# 3 684
Станка е свързана с Иво.  Mr. Green

Значи Станка е проблем с джапанки на лайфа ,а Мира по бански в кухнята- няма проблем.

# 3 685
Станка е свързана с Иво.  Mr. Green
Joy Мира за това все я клюкари, ревнува Иво от Станка.

# 3 686
  • Ню Йорк

Joy Joy Joy

Бабето и опосума. Харесва ми Simple Smile

# 3 687
ооооо махам ги...ако променят изгледа дайте знак  Peace

# 3 688
Интересно какво са наумили продуцентите Thinking Първо дават отвратителното държание на Ваня на номинациите, после в 4 епизода избрани кадри, оплюващи Мира..не мога да разбера кого са решили да гонят....

Въпреки, че Кушлев я чака, все пак Ваня е по-вероятен рекламодател отколкото Мира, така че малко ми се избистря положението

# 3 689
Интересно какво са наумили продуцентите Thinking Първо дават отвратителното държание на Ваня на номинациите, после в 4 епизода избрани кадри, оплюващи Мира..не мога да разбера кого са решили да гонят....

Въпреки, че Кушлев я чака, все пак Ваня е по-вероятен рекламодател отколкото Мира, така че малко ми се избистря положението

Мира не е номинирана,каква е връзката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт