VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 116 613
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 60

Мира Радева и дъщеря й Анна ще могат да прекарат известно време в компанията на своите мъже, НО без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин!
мълчалив секс newsm78

# 61
  • София
 Божеее, Мира как издивява, когато говори за сина си  #Crazy Направо го изкара ЛУД.

Не можела да слуша, когато говорел - тя се изключвала, а когато тя му говорела - той не я слушал.

Говорел много, как било доказано, че човек може да ходи по вода, че той можел да излекува човек от рак....

# 62
Бихте ли ми казали тези от вас, които имат деца, тъй като аз нямам, ще кажете ли на детето си подобно нещо: "Моля те не ми обяснявай това, не ми е интересно, не го разбирам, не искам да те слушам."

Тая Мира не е добра с главата. Много ми е гадно, когато родителите делят така децата си. Анито е уникална, Мишо за нищо не става ... Как ли се чувства дова момче в момента ?!

# 63
A аз разбрах, че е била затворена някъде, имала е панинг бутон, можела е да издържи повече, но Мира взела да се прави на много загрижена, и май са я извадили предварително От това се възмущаваше Йоана, че Мира за да я покажат камерата, колко е загрижена за Ваня, а иначе се карат и плюят постоянно.

Изобщо има ли някой, който да повярва, че Мира е истински загрижена за Ваня.  Smile

Яка песен, а певицата лелеее: http://www.youtube.com/watch?v=Zjgq6-5uDtY

# 64

Божеее, Мира как издивява, когато говори за сина си  #Crazy Направо го изкара ЛУД.

Грозна работа.

# 65
Анито е уникална, Мишо за нищо не става

Може наистина да е така. А пък Мира изглежда доста амбициозна.

# 66
  • Варна
Мира за сина си : Колкото по-малко контакт имам с него, толкова по-щастлива се чувствам Shocked

# 67
"Колкото по-малко общувам с него, толкова съм по- щастлива"

И това ако са думи за казване. ooooh!

Какво да се очаква от майка, която е завела 13г. си син(след развода), на семейна терапия- тя, Иво, Ани и Мишо.

# 68
  • София
A аз разбрах, че е била затворена някъде, имала е панинг бутон, можела е да издържи повече, но Мира взела да се прави на много загрижена, и май са я извадили предварително От това се възмущаваше Йоана, че Мира за да я покажат камерата, колко е загрижена за Ваня, а иначе се карат и плюят постоянно.

Изобщо има ли някой, който да повярва, че Мира е истински загрижена за Ваня.  Smile

Яка песен, а певицата лелеее: http://www.youtube.com/watch?v=Zjgq6-5uDtY

Hug Благодаря за поздрава, но по-късно ще го пусна, защото сега записвам от ЖИВОТО и звука ще се смеси.

# 69
  • UK
Анка присъстваше ли на тия излияния за брат и?

# 70
Мира за сина си : Колкото по-малко контакт имам с него, толкова по-щастлива се чувствам Shocked

Имам усещане, че сина мисли по същия начин за мама.  fight

# 71
Искам да излезе Мира, че съвсем ще изперка тази жена. Дъщеря и е по-улегнала от нея.

# 72
Hug Благодаря за поздрава, но по-късно ще го пусна, защото сега записвам от ЖИВОТО и звука ще се смеси.

Hug Дойде ми една идея за после.  Sunglasses

# 73
  • София

Имам усещане, че сина мисли по същия начин за мама.  fight

Може, но когато го включиха по СКАЙП при Гала, момчето се държа съвсем нормално и нищо лошо не каза за майка си или за Иво.

# 74
Анка присъстваше ли на тия излияния за брат и?
Да, миеше чинии отзад.

Общи условия

Активация на акаунт