VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 411
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 945
Хич не вярвам, че цяла седмица няма да ядат.

# 946
Ах, Ваня няма да има ядене, каква драма. Точно тя, дето само дето не одра Пламен жив, че губели пари заради него.

# 947
С узото на гладно ... добре, добре  Mr. Green

# 948
ооооооох, пак драма ooooh!

# 949
на мен тези сценарий вече са ми смешни  Laughing

# 950

Моля кажете за тези, които не можем да гледаме. Praynig

# 951
Ох, вече ми омръзна от драмата и ревовете на Лияна  ooooh!

Няма ли кой да я изгони и без това вече никой не ще да й бърка по ...... (чудя се защо използвате израза "най-милото", като очевидно онова нещо не й е най-милото, щом тъй лесно го предостави на Тервел за ползване  newsm78)

# 952

Моля кажете за тези, които не можем да гледаме. Praynig
то вече е като изтъркана плоча )))

ББ им прави купон, а Лилянка в изповедалнята сълзи лее, как търсела любовта и тем подобни  

# 953

ББ им прави купон, а Лилянка в изповедалнята сълзи лее, как търсела любовта и тем подобни  

Mr. Green Благодарско!

# 954
Ох, вече ми омръзна от драмата и ревовете на Лияна  ooooh!

Няма ли кой да я изгони и без това вече никой не ще да й бърка по ...... (чудя се защо използвате израза "най-милото", като очевидно онова нещо не й е най-милото, щом тъй лесно го предостави на Тервел за ползване  newsm78)
Аз честно казано съжалявам семейството й  Tired Тези хора трябва да направят нещо.Без капчица злоба,но Лияна наистина има нужда от помощ, една терапия няма да и се отрази зле.Чудя се с това инфантилно поведение как ще възпита добро и умно дете.

# 955
  • София
Лияна наистина ама вече е много досадна, едно и също приказва, реве , то от приказките смисъл никакъв, що наистина не я махнат има още месец, да видим и другите хора поне в дейлитата. То че е слаб каста слаб е, ама с Лияна прекали. Писна ми да я гледам.

# 956
охххх

Защо поне веднъж Лияна не послуша Мариян  ooooh! и да замълчи навреме  Mr. Green

# 957
Алисия си има по-еротични клипове и снимки за списание,ама жената си се показва където си му е мястото.
А Станка като се е съгласила да участва- да не се сърди,те до сега май с нищо гадно не са я провокирали.Явно Мира е права,никаква склонност към промени,нещо различно.

# 958
Не съм гледала много-много, но Лияна сякаш ми е най-симпатичната от всички в къщата. Като влезе в изповедалнята, реших, че ще започне да ги реди едни клишета, но тя ме изненада приятно - всичко, което каза, прозвуча мило, подкупващо и естествено. Много е сладка Simple Smile

# 959
  • Стара Загора
Е,каза си го сама-Лили общата!!

Общи условия

Активация на акаунт