VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 444
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 975
Лилито ако можеше да се погледне отстрани! Обаче не възприема друга гледна точка, освен нейната! И за нея е най-нормално да яхне мъж, да го масажира, докато е по хавлия. Ако това й е отношението към приятелите, какво ли е към любимия?! И все пак не разбира, защо другите така й говорят!  
Моя ако ме види да се чекна върху някой "приятел", дори да съм облечена като зелка, пак ще го ям дебелия... край!

# 976
  • София
Не ми се видя да е била злобничка, но вероятно не съм го видяла, щом казвате значи е така. Но някак си ми се струва същата работа като с Десислава и жената на гларуса Здравко. От друга страна де да знае човек, вече нищо не би трябвало да ме учудва.
Nenna, според мен ако са със всичкия си нито един читав артист, певец или спортист не би влязъл в такова шоу.

# 977
колкото повече стои вътре, толкова повече започва да губи ореола си

За да губи ореол, трябва да е спечелила преди това такъв.  Това, че има успехи в спорта не я прави светец.

# 978
   Момичета, моля ви отговорете ми какво стана с онази стъклена къща в мола и участника, който щяха да избират. Имаме спор, че е Пламен, а не можем да се върнем назад да прочетем всички 999 страници. Моляяя ви помагайте с две думи! Благодаря!  bouquet

# 979
  • София
Станка ми се стори леко злобничка като спасиха Пламен, явно очакваше спасената да е тя.

И на мен така ми се стори  Thinking
Общо взето колкото повече стои вътре, толкова повече започва да губи ореола си
Не съм убедена, че ще додрапа до финала, колкото и великият водещ Ники Кънчев да се мъчи да я пробута напред  Whistling

Да, бе... каква реакция, при положение, че когато Пламен се притесняваше, че той ще излезе, Станка го успокояваше:  #Crazy

Станка: "Нали, знаЙш, че и другата седмица сме тука?"- демек,че и тя и Пламен остават (както се и случи,  де)
Пламен: "Аз мисля, че този път ще излезе някой силен."
Станка: "Не мислиш правилно"
Цитирам по памет, но смисъла е същия.

# 980
Не знам, аз не видях злоба у Станка. То и на Тервел физиономията беше на човек, който е сигурен, че се е спасил. Виж Ваня и Йоана, доста иззлобяха.

# 981
Ох, тая психопатка пак се сети за нейното семейство   ooooh!
Започвам да си мисля, че тази жена има някакви психични проблеми или е умствено недоразвита.
На Тервел не му се били получили нещата .... Stop
Та тя беше тази, която му се буташе в ръцете през цялото време.
Има една приказка: "Кучката като вдигне опашка, от Варна пристигат кучета"
Толкова ли е плиткоумна, че да се замисли с поведението и приказките си, не какво ще мислият хората за нея, а какви мъже ще се лепят за нея.
Кой ще погледне на нея сериозно, като я виждат колко е лесна?

# 982
Станка ми се стори леко злобничка като спасиха Пламен, явно очакваше спасената да е тя.
Да, това не харесвам в нея, че не търпи някой да не я харесва и да не я фаворизира. Свикнала е всички да я четкат Laughing И Ваня много я хвана яд.

А Йоана? Тя правеше доста стряскащи гримаси в посока към Пацо  ... плашеща е вече. Shocked    Държи се като Ханибал Лектър, макар че той беше доста по-интелигентен.  Mr. Green    

пп. MATA, може и да не споделяме едно и същото мнение, но те разбирам.   Peace

# 983
  Момичета, моля ви отговорете ми какво стана с онази стъклена къща в мола и участника, който щяха да избират. Имаме спор, че е Пламен, а не можем да се върнем назад да прочетем всички 999 страници. Моляяя ви помагайте с две думи! Благодаря!  bouquet

От Стъклената къща спечели Лил! И аз питах за нея, но никой не ми отговори!

# 984
А нямаше ливчера да вкарват някой??

# 985
Никой не е отговорил, зщото никой не знае.  Thinking

# 986
Никой не е отговорил, зщото никой не знае.  Thinking

#Crazy   До сега не ми се е случвало никой да не е изровил нещо от някъде! Потулиха я!!!  Crazy

# 987
# 988
И на мен така ми се стори  Thinking
Общо взето колкото повече стои вътре, толкова повече започва да губи ореола си
Не съм убедена, че ще додрапа до финала, колкото и великият водещ Ники Кънчев да се мъчи да я пробута напред  Whistling
Извода е, че не трябва изобщо спортисти да влизат в такива реалита. Един няма дето да е останал "кумир" след подобно участие.

То май изобщо кумири не трябва да влизат, нито един няма да си отиде неразвенчан.

И мен ме издразни Станка. Мисля, че Мира и направи много хубав анализ, но няма кой да се вслуша и позамисли. Не може или не иска Станка, да надскочи Крушаре.

# 989
колкото повече стои вътре, толкова повече започва да губи ореола си

За да губи ореол, трябва да е спечелила преди това такъв.  Това, че има успехи в спорта не я прави светец.

Достатъчно е да прочетеш темата в началото на ВБ, както и коментарите по същото време във ФБ и пак ще си говорим за ореола  Wink

Общи условия

Активация на акаунт