VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 801
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 210
Днес може дори да спретнат изненада и да извадят двама
 Twisted Evil
Тогава Ани със сигурност гори.

# 211
  • Варна
Днес може дори да спретнат изненада и да извадят двама
 Twisted Evil
Тогава Ани със сигурност гори.

Ако извадят двама от номинираните, съвсем ще сбозят сезона. Номинирани са интересни играчи. Ани е най-безинтересната.

# 212
# 213
  • España
Мама ви Фотка е мутра в пола....пардон....клин....при това -леопардов! Ама коя съм аз да я съдя -"нито съм й на образованието,нито на книгите,нито на възпитанието.....камо ли на външния вид!"   Mr. Green

# 214
Запис от мен  Flutter

# 215
  • Варна
Мира искала да се изправи срещу някакъв свой страх?!?!?!?!?! Страх от хот-дози?  smile3556

А когато Йоана гонеше Пламен в спалнята да му казва кого да спаси на номинациите? Това не беше ли конспирация?  Crossing Arms

# 216
  • Варна

А когато Йоана гонеше Пламен в спалнята да му казва кого да спаси на номинациите? Това не беше ли конспирация?  Crossing Arms

Тервел.

# 217
При Гала се чудеха, дали няма да излязат двама днес. Защото щял да влиза някой.

Тази вечер, като част от номинираните, Тервел има задача. Да се изправи пред слабостите си в специален танц.
Е, горещ танц с Яна Акимова е достатъчно предизвикателство!

# 218
Мира не каза ли че е вегетарианка, или бъркам. Като кри банани, а яде хот- дог с кренвирш.

# 219
  • Варна
Мира не каза ли че е вегетарианка, или бъркам. Като кри банани, а яде хот- дог с кренвирш.

Не е вегетарианка.

# 220
Ванчето чисти с някакъв парцал, кляка, става. Интересно ми е дали ще се преоблече.

# 221
Мира ,защо не чисти?

# 222
  • у дома
Мама ви Фотка е мутра в пола....пардон....клин....при това -леопардов! Ама коя съм аз да я съдя -"нито съм й на образованието,нито на книгите,нито на възпитанието.....камо ли на външния вид!"   Mr. Green
Peace

# 223
А на мен Фотка ми звучи като мафиотка Grinning

# 224
А на мен Фотка ми звучи като мафиотка Grinning
То всъщност от къде е дошло това Фотка, може би е писано, но съм изпуснала...

Общи условия

Активация на акаунт