VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 719
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 195
Айде да видим какво ще каже Тоци.  Rolling Eyes Скоро не сме я гледали никъде.  Laughing
хе хе да, от събота при Венета Laughing
Хахаха, да.  Laughing
Какво е това странно нещо в изповедалнята заедно със Зейнеб? Или аз не съм в час?  Embarassed

# 196
Айде да видим какво ще каже Тоци.  Rolling Eyes Скоро не сме я гледали никъде.  Laughing
Хахаха, да.  Laughing
Какво е това странно нещо в изповедалнята заедно със Зейнеб? Или аз не съм в час?  Embarassed

hahaha Joy Ох, тъкмо щях да питам някой вижда ли го или само на мен се е явил  Crazy
доколкото разбрах бил моден астролог  #Crazy newsm78 що за понятие е това  Thinking

# 197
  • DE
Баси и смешника при  Зейнеб  Joy

# 198
Хахаха, да.  Laughing
Какво е това странно нещо в изповедалнята заедно със Зейнеб? Или аз не съм в час?  Embarassed

hahaha Joy Ох, тъкмо щях да питам някой вижда ли го или само на мен се е явил  Crazy
доколкото разбрах бил моден астролог  #Crazy newsm78 що за понятие е това  Thinking
Малее, малее имаме удоволствието да гледаме модния астролог Пресиан. Извинете, но сменям канала.  smile3514

# 199
Някакво ку-ку при Гала - астролог, каза че Анито си заминава днес.

# 200
  • Ямбол
Как? Искаш да кажеш, че подкрепи всички останали?

# 201

Ти пък сега съвсем я обърка ...  Laughing  ще вземе да забие из някоя галактика  Mr. Green

# 202
  • Ню Йорк

Ако ме питаш дали съм пращала смс-и, не съм Simple Smile Просто искам да я изгонят, другата седмица майка и.

# 203
Цоп в Темата! newsm47

Лияна и Павел са отврат като се лигавят - много е изкуствено! Sick

Дано влезе Диана, но според мен ще е поредното грандиозно обявяване, на поредната скучна и банална персона - най-вероятно да е Лил!

# 204
  • Ямбол

Ако ме питаш дали съм пращала смс-и, не съм Simple Smile Просто искам да я изгонят, другата седмица майка и.
Не, питам те как гласува в анкетата на темата? Или някъде другаде си гласувала?

# 205
  • Варна
Има живо излъчване.
Йоана нещо се е разфучала.

# 206
На Йоана ѝ правили прическа и е много щастлива.
Лияна разказва за участието си. Не пускали хората до нея, за да не ѝ кажат нещо.

# 207

Дано влезе Диана, но според мен ще е поредното грандиозно обявяване, на поредната скучна и банална персона - най-вероятно да е Лил!

Абсурд да е Диана Naughty тя в момента си изпълнява договора в Румъния...няма кой да я пусне....а и едва ли тя иска..

# 208

Днес 'мама Фотка' не е на високи обувки ...

# 209

Днес 'мама Фотка' не е на високи обувки ...

Това мФотка ми звучи като фитка. В превод мисирка, ако не бъркам някъде в старозагорско им казваха така?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт