VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 652
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 180
"Страшни " гости.Петко ,Алисия и Богдан -интелектуалци от класа.

# 181

Както и да се държи Лияна, не мога да си представя как съдът ще даде правата за детето на издирван престъпник.
Ако бяхме в САЩ, сигурно вече да са го прибрали детето.

След като Лияна се събра отново с Махмут (след забежката с Благой) беше при Гала и обясни, че дъщеря и учи в много хубаво училище в Истанбул, така, че не виждам какво друго може да стане освен да и забранят да си вижда детето.

# 182

Йоана захапа Пламен и се сдърпаха ... съответно дръпнаха шалтера на камерата

# 183
  • Варна

След като Лияна се събра отново с Махмут (след забежката с Благой) беше при Гала и обясни, че дъщеря и учи в много хубаво училище в Истанбул, така, че не виждам какво друго може да стане освен да и забранят да си вижда детето.

Не знаех, че Дениз живее в Турция. Не ми пасва  с това, например дето Лияна казва, че не приемала много участия за да може да гледа дъщеря си. Доколкото е разказвала за нея, разбирам, че я гледа сама с помощта на баба си.
 Thinking

# 184
Довечера искам да излезе Ани - симпатична ми е, но е скучна. Започвам да си мисля, че Пламен има всички шансове да отиде на финал, а като нищо може и да спечели.

# 185
  • Ню Йорк
Гласувам да гонят Ани.

# 186
http://play.novatv.bg/play/282340/ след единия час Лияна говори за това - почти съм сигурна,че това е интевюто в което тя го казва това, просто не мога да го изгледам защото имам проблем с компа, но прехвърлих от горе, от горе.

# 187

И потвърди, че няма да влиза в къщата този сезон, голяма е шматка  Grinning

Не просто потвърди. Той каза твърдо нье Joy.
hahaha  И според мен вече й е време на Анка да бега навън.

# 188
При Гала са Антония Петрова, Патрашкова и Антон Стефанов и коментират съквартирантите . Сега дъвчат Лияна - поведение, облекло... но са скучни. Тук са доста по-забавни коментарите.

# 189
За излизане мисля, че ще излезе Ана. Интересно ми е кой ще бъде спасен.  Thinking

# 190
  • Варна
При Гала са Антония Петрова, Патрашкова и Антон Стефанов и коментират съквартирантите . Сега дъвчат Лияна - поведение, облекло... но са скучни. Тук са доста по-забавни коментарите.

Уж щяха да обсъждат номинираните.

# 191
Аз мисля, че ще излезне Ана. И дано съм права  Peace

# 192
Журналистчето Антон Стефанов наистина е  лудо влюбен в Лияна.За това я защитава като изкукуригал дърт перкишин.
Според мен днеска сте напуснат Пламен или Анна

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 10:57 от gost32

# 193
Айде да видим какво ще каже Тоци.  Rolling Eyes Скоро не сме я гледали никъде.  Laughing

# 194
  • гр.София
Айде да видим какво ще каже Тоци.  Rolling Eyes Скоро не сме я гледали никъде.  Laughing
хе хе да, от събота при Венета Laughing

Общи условия

Активация на акаунт