VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 673
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167
Чета ви често  Simple Smile Смятам, че сезонът се оказа доста слаб.

# 168

Както и да се държи Лияна, не мога да си представя как съдът ще даде правата за детето на издирван престъпник.
Ако бяхме в САЩ, сигурно вече да са го прибрали детето.

# 169
  • Ямбол
Нищо чудно. Обаче и бащата не е цвете, та не се знае.

# 170
  • Пловдив
Доста слаб е меко казано. Пълна скръб е - битови скандали и лееееко попипване на Лияна, от който я пожелае.
Весело ми стана, как в края на предната тема някои питаха за Ласкин. А като беше в къщата, пък други го не щяха. Laughing Ама то така де, от къде да знае човек, че и по-лошо можело да стане.
Иначе искам Мира да остане. Ей така, да ѝ е гадно, че не успя в мисията си да „промотира“ Ани. Ми така де, като ще е сеир, да е качествен. Mr. Green

# 171
Съдът няма да даде детето на Лияна на Махмуд! Как така дете ще бъде присъдено на издирван престъпник?  #Crazy
Махмуд, ако е искал до сега 100 пъти да е взел дъщеря си. Вярно, че кракът му не може да стъпи в България, но мисля, че лесно може да изпрати хора да "вземат" Дениз.
Човекът си има друго семейство в Турция и му е през (цензура) за Лияна и дъщеря й. И съм убедена, че пари и диаманти не праща. Лияна си купува роклите тип Илиенци абсолютно сама с своя хонорар.  Въобще няма вид на жена, гледана и обгрижвана от мъже, богати мъже!

# 172
Иначе искам Мира да остане. Ей така, да ѝ е гадно, че не успя в мисията си да „промотира“ Ани. Ми така де, като ще е сеир, да е качествен. Mr. Green

+ 1  newsm10

# 173
Пацата е в "Здравей България" и каза, че от сигурен източник (сестра му живее в Италия)знае, че Мариан е бисексуален и в Италия има 70-годишен любовник  Mr. Green

Също така каза, че е фен на Лияна и , че според него нито Станка, нито Тервел ще спечели.
И потвърди, че няма да влиза в къщата този сезон, голяма е шматка  Grinning

Лияна снощи в Плаза]
И пак
Номер 3

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 09:25 от tooclose

# 174
  • Пловдив

И потвърди, че няма да влиза в къщата този сезон, голяма е шматка  Grinning

Не просто потвърди. Той каза твърдо нье Joy.

# 175
  • София
Пацата е в "Здравей България" и каза, че от сигурен източник (сестра му живее в Италия)знае, че Мариан е бисексуален и в Италия има 70-годишен любовник  Mr. Green

Също така каза, че е фен на Лияна и , че според него нито Станка, нито Тервел ще спечели.
И потвърди, че няма да влиза в къщата този сезон, голяма е шматка  Grinning
Много е зле това момче

# 176
И аз искам Мира да остане.
Защото за нея целта е да ни тика да запомним безличното Ани.
Ането ,та Ането ! Аман ...

# 177

14.10.2013 г.  Четвърти елиминации 'Ден 30' - Анка или един от лидерите напуска Къщата. Влиза гост със специална Мисия

» В понеделник вечер в ефира на Нова ТВ ще се разиграят най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013. В битка за своето място в Къщата ще влязат едни от най-силните участници. Миналата седмица Съквартирантите номинираха и двамата олимпийци - Станка Златева и Тервел Пулев. BIG Brother ще постави индивидуални задачи на участниците, в които те ще трябва да се изправят пред своите страхове и недостатъци.
  » Пламен, който напоследък е трън в очите на Съквартирантите, ще се превърне в техен покорен прислужник и в качеството си на такъв ще се старае да задоволява всичките им нужди и прищевки. Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа – шампионката ще бъде преобразена до степен, в която самата тя ще се окаже искрено изненадана от себе си. Тервел ще демонстрира танцови умения, подготвяйки специално изпълнение, а Мира Радева и дъщеря й Анна ще са в компанията на своите мъже Иво и Джаред, без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин.
  » Голямата изненада в лайв изданието на VIP Brother 2013 обаче ще бъде влизането на мистериозна личност в шоуто като специален гост - може би 'Лил' от 'Стъклената Къща'.
  » Гости в студиото ще бъдат кралят на нощния живот в София - Петко Димитров, певицата Алисия и музикантът Богдан Томов.

# 178
  • София
 Flutter И аз тук да не ви изпусна .
Гласувах за Станка  и Тервел  Peace

# 179

Пуснаха камерата от Брадъра ...

Общи условия

Активация на акаунт