VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 665
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Както криеха ножовете от лудата Венета в един от първите ББ.  Laughing

# 256
  • SF
Короната на Станка малко се килна в момента, в кото самоотвержено се бореше за повече цигари в Къщата. Помислих си, че е страстна пушачка. Даже зададох въпрос във форума дали пуши. И разни други нейни изцепки започват да я развенчават като не чак толкова сигурен победител.
Иначе е готина.

# 257
Ваня не е чак толкова тъпчеща се. Онзи ден я даваха как дъвче половин час ,но беше една червена чушка и два моркова.
Тя просто има прекалено развито чувство за справедливост и веднага се обажда. Другите си замълчават и след това си го приказват шептейки. Тя веднага го избълва ,а и ББ набляга на тази й страна - крещяштата.

# 258
  • SF
Всичко, което е прекалено, дори и развитото чувство за справедливост, не е добре.

За мен Ваня е "на всяка манджа - мерудия". Досадна лелка.

# 259
 Mr. Green
Скрит текст:

# 260
Събраха ги в спалнята. Станка я няма. Може да я снимат сега, в къщата.

hahaha hahaha Тъкмо Ваня каза, че били за снимка. Ние ги снимаме  Joy

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 15:42 от la-la-la

# 261
Короната на Станка малко се килна в момента, в кото самоотвержено се бореше за повече цигари в Къщата. Помислих си, че е страстна пушачка. Даже зададох въпрос във форума дали пуши. И разни други нейни изцепки започват да я развенчават като не чак толкова сигурен победител.
Иначе е готина.
Абсолютно сигурен победител е? Кой може да и катурне короната? Пламен или Ваня? Тервел или Лияна? Мариан?

# 262
http://www.vipbrother.bg/?module=news&method=read&id=341 … ;next=&page=1
Залагам на приятелката на Тервел Диана ако е тя ще хвърчи перушина от Лияна

Коцето Simple Smile

# 263
Журналистчето Антон Стефанов наистина е  лудо влюбен в Лияна.За това я защитава като изкукуригал дърт перкишин.
Според мен днеска сте напуснат Пламен или Анна

Eдва ли! По-скоро би могъл да се влюби в Мариянчо.

# 264
На Анчето й е време вече. К'вот можа - показа Tired

# 265
  • SF
Журналистчето Антон Стефанов наистина е  лудо влюбен в Лияна.За това я защитава като изкукуригал дърт перкишин.
Според мен днеска сте напуснат Пламен или Анна

Party И аз същото си помислих днес, но с усмивка. И да не е лудо влюбен, са си някакви приятелчета - тя му дава интервюта, той я слага на корици и така...  А може и да се надява да станат приятелчета в смисъла, с който Лияна товари тази дума.  Simple Smile

Гала също прави жалки опити да защитава приятелката си Лияна. Ще има да й гостува после и надълго и нашироко да й разказва за любовните си похождения... Трябва да си я пази като гост.

Антония, другата разгологъзена, ни обяви за пуритани, щото сме били против дрехите на Лияна. Ама нещо ми се правят на недоразбрали всичките. Нито съм пуритан, нито пък супер отворена. Дрехите на Лияна изглеждат евтини, ластични и демоде - това не се харесва в нейното облекло, а не че сме много консервативни.

Ако щете ме разпрете, но зачитам мнението на Патрашкова, въпреки че не можа да надвика Тони, Тони и Гала.
Лияна се била объркала, защото всички ходели да й дават съвет и акъл как да се държи и това я притеснявало.
Интересно ми е, защо Ирина не се обърка как да се държи, или Ани, или Станка... Що не ходят и тях да ги съветват.
Ваня е ясно защо - нея не смеят да я приближат, щото може и да ги хапне за закуска.

# 266
  • SF
Събраха ги в спалнята. Станка я няма. Може да я снимат сега, в къщата.

hahaha hahaha Тъкмо Ваня каза, че били за снимка. Ние ги снимаме  Joy

ТежкО му и горкО на Павел.

# 267

Новия  трейлър на лайв епизода довечера

И в момента камерата на Брадъра върви ...

# 268
Съм за Станка и аз Simple SmileХаресвам  Ирина и то много и като поведение и като визия.

# 269
подкрепих Станка, другите един по един  newsm75

има живо и пак спалнята на Мира  ooooh! Mr. Green

мн ми е интересно как бродира и социологическите и "проучвания"  Stop

Общи условия

Активация на акаунт