VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 569
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 285

Искаше да си поръчва цигари.

Е,и!Пушачите да не би да са хора втора употреба?

# 286
Мисията с топките продължава. Избраха Ани и Стойко за някаква игра, но спряха излъчването.

# 287
Да вкарват някаква свежа кръв, че положението вече стана, боб, моб и сминдух. Joy

# 288
На мене пък Лияна ми харесва само в гръб - тялото. Лицето й е едно такова...не ми харесва, като проскубана е! А гърдите й..не си спомянм да съм виждала жена с такова голямо разстояние между гърдите.. ако пък е дефект - има 'събиращи' сутиени...

# 289

Станка не е пушачка.

# 290

Станка не е пушачка.

Значи се грижи за други. Както си купуват за пиене ,така трябва да има и за пушене.

# 291
Значи се грижи за други.

Превземка е и си гони интереса. Цигарите които искаше да поръчва, ще ги пуши спонсорката.

# 292
Чува ли се нещо за тайния участник? Да не вземе да се окаже сина на Мира? ooooh!

# 293
Чува ли се нещо за тайния участник? Да не вземе да се окаже сина на Мира? ooooh!
newsm62 Хич няма да съм изненадана, може да върнат и Ивенцето

# 294
може да върнат и Ивенцето

Да вкарат Иво с новата му приятелка.  tooth

# 295
newsm62 Хич няма да съм изненадана, може да върнат и Ивенцето
Joy Joy Joy Joy
Бих си помислила, че ще вкарат Дънкан Маклауд на Биг Брадър, т.е. Пацо, но прочетох, че заявил , че няма да влиза в къщата Wink

# 296
Значи се грижи за други.

Превземка е и си гони интереса. Цигарите които искаше да поръчва, ще ги пуши спонсорката.

Преди да се пише е хубаво да се види ,дали Станка се е съгласила на това "прословуто" спонсорство.
Тя тренира по съвсем друга програма ,индивидуална ,която е платена от министерството.Само за нея.Нека да не се пишат неща ,които може и да не се случат.

# 297
Лияна и Мариан изглеждат страхотно заедно.

много са сладки, и са толкова мила картинка, как са се гушнали. luvbed newsm03

Май е сменила обекта за "обичкане", свери си часовника навън и запя друга песен.

Според мен е нормално Станка да клони повече към Ваня, те и двете са "так-так"(както казва Златка) Grinning, докато Мира вместо  2 думи използва 200.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 18:47 от Genuine

# 298
# 299
  • sf
 Тайният гост с  мисия ще е танцьорката Яна някоя си, да помага на някой от номинираните за личната му мисия, така уж чух в обедните новини  Joy

Общи условия

Активация на акаунт