VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 440
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Дано да е нагъл и всички да ги вдигне пак на ура. Party

# 466
Пламен е спасен?! От кого??????
Пламен е спасен от тийнеджърките те предимно гласуват със джиасемите си.И нищо чудно да го направят победител в Вип Брадър 2013.

# 467
Искрено се радвам, че Пламен е спасен. Това показва, че той е един от най-силните играчи в играта. Аз гледам шоуто само заради него и Тервел. Те са страхотните
сори за ъпия въпрос, ама Тервел с какво е интересе в къщата?

беше", докато бъркаше под полата на Лилиту

и то за клю клю а не нещо друго.

ако него го заняма, аз даже няма да усетя  Simple Smile

# 468
Радвам се, че Пламен е спасен, обаче си мисля, че ББ каза на него, че той е спасеният, за да си повярва още повече и да върши в пъти повече дивотии от сега Grinning .

# 469

сори за ъпия въпрос, ама Тервел с какво е интересе в къщата?

КрасИ я - къщата, де.

# 470
Май нещо забравяте ще тези жени които миналата година гласуваха за Орлин Павлов сега се принасочеха към Пламен и нищо чудно да го направят победител в Вип Брадър 2013.Все пак не очаквайте от жени да гласуват за жени те гласуват предимно за мъжете .

# 471
Петко каза, че Тервел е кавалер  Joy така правят кавалерите направо под полата рови търси, английски маниери  Joy

# 472
  • София
 Laughing Laughing LaughingИвенце, както винаги много на място се обажда. Ние си знаем, че той беше най-мъжкаря  на брадъра

# 473
Ивето ми кара да се смея със глас

# 474
Ей, Петкоооооооооооо, я не се скатавай в телевизията, а ходи да черпиш за И.Д  Laughing Laughing Laughing

# 475
Алисия се вживя.

# 476
Кънчев пък:какво имали зрителите срещу Тервел-Лияна?!Ами пошла им е заигравката,грозна.Това на мен не ми харесва.

# 477
  • Варна
Ау, Ники захапа Алисия hahaha тя пък от кога стана толкова безгрешна.

# 478
Лелее, този Кънчев, изумявам се колко е зле! Shocked Shocked

# 479
Ивето ми кара да се смея със глас
Уф, и той иска да каже нещо, ама....

Общи условия

Активация на акаунт