VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 593
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Какво каза Тервел, че изпуснах, аз разбрах, че пускат реклами и смених канала. Laughing

# 556
Ваня е много противна, и колкото и да е досадна Мира мисля, че има право отчасти.
аз самата не ям месо и знам какво е всичко да бъде изяждано и да си мислят, че се наяждаш от 3 парчета краставица. И тъкмо остане някой плод или зеленчук и се присети някой месояден, че ще го изяде и ти оставаш гладен.редовно се случва на групови екскурзии.
та разбирам Мира защо скрила прословутия мед и е загрижена, че Ани и Лияна няма какво да ядат.
Като се има на предвид, че онази вещица пафка цигари..ще си избира-или цигари или нещо от храната.
Искам само да попитам, за Мира всичко разбрахме, то бяха оплаквания то беше чудо, от това видео аз разбрах, че Ваня е диабетичка, лошо е без сладко, ако не знаеш....
Не защитавам Ваня, но на кантара като сложим болест и вегетарианство не става, едното е нужда другото начин на живот.

# 557
Боже Тервел толкова жалко изглежда така като се обяснява.

Как нИ го е срам, не знам.  ooooh!

Мъжка постъпка  Joy hahaha

# 558
  • София
Лилито се попари нещо. Ще има пак драми.

# 559
Ха ха на Лигняна мозъка и сега точно включи ще няма да е тя победител в Вип Брадър 2013 а сте е отново мъж победител в шоуто .И почна един рев и цупене. То се видя днеска по гласуване и за кого гласуват тийнеджърките активно и то не е за жена а гласуват предимно за мъж.

# 560
Гузен, негонен бяга  Joy
Много тъпо изказване  Whistling Така все едно още повече се подигра на жена си.

# 561
Niya88, каза, че отношенията между него и Лияна не са по-различни от тези между него и останалите в къщата, че има жена и дете, които обича.

# 562
Лили сигурно и тази вечер ще поплаче. Толкова беше убедителна, че Тервел и жена му не са заедно, а то какво стана  #Crazy

# 563
  • София
Въх значи, Тервел е много в час какво е видяно , Лияна не зацепва  hahaha hahaha hahaha
Мъж та дрънка и Тервел  Joy Joy, ама като бъркаше под хавлията беше друг. Смешно ми е, тия хора са  или са много наивни да не кажа друго  Stop

# 564
  • Варна
Гузен, негонен бяга  Joy
Много тъпо изказване  Whistling Така все едно още повече се подигра на жена си.
Peace

# 565
  • София
Niya88, каза, че отношенията между него и Лияна не са по-различни от тези между него и останалите в къщата, че има жена и дете, които обича.

Благодаря.

# 566
  • UK
Лили каза, че не е очаквала
Тервел откъде знае каво впечатление ни е оставил  Mr. Green

# 567
Не вярвайте на очите си, вярвайте на Тервел-той се отнася еднакво с всички...Е, как не са ни показали тези кадри до сега?Искам да видя как Тервел е бъркал под хавлиите на всички.ББ, моляяяяяя!!!

# 568
  • София

Разбра ли , че това беше ирония?
Не съм съгласна с мнението ти за нетолерантността на вегетарианци и непушачи.
Моето ли!?
Ако си се объркала, пояснявам:   оцених чувството ти за хумор... страхотна реакция... (виж ми заглавието  Grinning)

# 569
Лиана пак не знае за какво говори Тервел. hahaha
"Ама защо, нищо не се е случило?"

Общи условия

Активация на акаунт