VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 693
  • 3 744
  •   2
Отговори
# 540
Как може толкова да и е сбъркано мисленето на Мира

# 541
  • София
Ваня е много противна, и колкото и да е досадна Мира мисля, че има право отчасти.
аз самата не ям месо и знам какво е всичко да бъде изяждано и да си мислят, че се наяждаш от 3 парчета краставица. И тъкмо остане някой плод или зеленчук и се присети някой месояден, че ще го изяде и ти оставаш гладен.редовно се случва на групови екскурзии.
та разбирам Мира защо скрила прословутия мед и е загрижена, че Ани и Лияна няма какво да ядат.
Като се има на предвид, че онази вещица пафка цигари..ще си избира-или цигари или нещо от храната.

# 542
Ама Мира не може да очаква цялото й семейство да стои до края в тоя формат...

# 543
Ваня е много противна, и колкото и да е досадна Мира мисля, че има право отчасти.
аз самата не ям месо и знам какво е всичко да бъде изяждано и да си мислят, че се наяждаш от 3 парчета краставица. И тъкмо остане някой плод или зеленчук и се присети някой месояден, че ще го изяде и ти оставаш гладен.редовно се случва на групови екскурзии.
та разбирам Мира защо скрила прословутия мед и е загрижена, че Ани и Лияна няма какво да ядат.
Като се има на предвид, че онази вещица пафка цигари..ще си избира-или цигари или нещо от храната.

много крайно мнение  Simple Smile

някой се наяжда от парче месо, друг, от кило краставици?  Rolling Eyes

непушачите и вегетарианците са крайно нетолерантни

пушача ще го изгониш да пуши на улицата, а в другия случай?

кой им е виновен на вегетарианците, че не се наяждат ?

# 544
Сложѝ и тези дето не се дрогират  Stop

# 545
  • София
Всъщност е точно обратното.Аз не гледам в чинията на другия, но много гледат в моята, разпитват, присмиват се, дават съвети.Никаква съобразителност и грижа за другия-3 тенджери с пържоли и вместо да си ги ядат, ядат моите краставици и ми викат"Има пържоли, хапни си".
Години наред срещам такова отношение. Елементарна грижа за другия е, както всички отделят пари от бюджета за храната за цигари.А против цигарите нямам кой знае колко против, не ми пречат.Но когато някой е обвиняван, че яде определени неща и ламтиш за малкото неща, които той може да яде, а същевременно ти се купуват и цигари...

# 546
  • София
Сложѝ и тези дето не се дрогират  Stop

Joy Joy  bouquet

# 547
Сложѝ и тези дето не се дрогират  Stop
разсмя ме  Crazy

# 548

Разбра ли , че това беше ирония?
Не съм съгласна с мнението ти за нетолерантността на вегетарианци и непушачи.

# 549
Тервел  hahaha Joy
ааааааааааааааа

айде да си ходи при женаси и дететоси този вече  #Cussing out ooooh!

# 550
Хайде Тервел би отбой! Grinning

# 551
  • UK
хахах този Тервел  Laughing

# 552
Леле, този Тервел. Laughing

# 553
Тервел ааааа хахаха...

# 554
Да им пуснат видеото.

Общи условия