VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 579
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 570
И с тези масажи като почнат да се оправдават, съвсем тъпо става. Хайде моля, и ние ходим на масажи и знаем какво включват те.  Stop

# 571
Ех, тоя Тервел Mr. Green.
Готин е, даже много - и като спортист, и като човек, и всякак, балансиран човек е. Само да зареже цялата сага с Лияна, то и зрителите вече забравиха, и може и да стане победител Simple Smile, макар че не ми е фаворит на мен лично Simple Smile.

# 572
Тервел се обясни точно както би го направил един достоен кавалер  Joy

# 573
  • софия
Ако Тервел остане тази вечер,мисля че първия номиниран от Лияна в сряда ще е точно той. Laughing

# 574
  • Плевен
Лили сигурно и тази вечер ще поплаче. Толкова беше убедителна, че Тервел и жена му не са заедно, а то какво стана  #Crazy

Joy да, тя нали все това обясняваше на цялата къща.
Те й казват не се държиш правилно.
Тя - ама те са разделени, вие не знаете.
Тази вечер Тервел - аз си имам жена и дете и ги обичам  hahaha

# 575
Тервел се обясни точно както би го направил един достоен кавалер  Joy

hahaha Точ в точ.

# 576

Разбра ли , че това беше ирония?
Не съм съгласна с мнението ти за нетолерантността на вегетарианци и непушачи.
Моето ли!?
Ако си се объркала, пояснявам:   оцених чувството ти за хумор... страхотна реакция... (виж ми заглавието  Grinning)

bouquet Объркване. Извинявай. Помислих ,че думите са от verhtormashka

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 22:52 от Janette

# 577
  • София
Ваня е много противна, и колкото и да е досадна Мира мисля, че има право отчасти.
аз самата не ям месо и знам какво е всичко да бъде изяждано и да си мислят, че се наяждаш от 3 парчета краставица. И тъкмо остане някой плод или зеленчук и се присети някой месояден, че ще го изяде и ти оставаш гладен.редовно се случва на групови екскурзии.
та разбирам Мира защо скрила прословутия мед и е загрижена, че Ани и Лияна няма какво да ядат.
Като се има на предвид, че онази вещица пафка цигари..ще си избира-или цигари или нещо от храната.
Искам само да попитам, за Мира всичко разбрахме, то бяха оплаквания то беше чудо, от това видео аз разбрах, че Ваня е диабетичка, лошо е без сладко, ако не знаеш....
Не защитавам Ваня, но на кантара като сложим болест и вегетарианство не става, едното е нужда другото начин на живот.

Ако беше важно, тя щеше да си каже.Няма срамно да кажеш"Захарта ми падна, трябва да хапна сладко", а не да го използваш само, когато искаш да се наложиш.
А тя го използва, точно за да се наложи, да "затапи" Мира, да се направи и тя на жертва. Нуждата от определена храна, поради здравословни причини, според мен трябва да се каже предварително, а не да го ползваш за жалване и надделяване над другите.

# 578
супер, исках скучната Анна да си ходи

# 579
Въпрос:    ПОДКРЕПИ:

Анна    - 11 (9.5%)
Мира    - 20 (17.2%)
Станка    - 54 (46.6%)
Тервел    - 31 (26.7%)

Общ брой гласове: 76

Анна трябваше да излезе още миналия понеделник......Най-накрая ЦЕЛИЯт участник е вън! И за това на ВБ му трябваше цели 2 седмици, какво разхищение на време и интриги! ooooh! ooooh! ooooh!

# 580
  • Плевен
И с тези масажи като почнат да се оправдават, съвсем тъпо става. Хайде моля, и ние ходим на масажи и знаем какво включват те.  Stop
Аааааа, чакай сега.  Naughty някои ходят на един вид масажи, други на друг вид. Твоите какво включват незнам  Laughing

# 581
Бай, бай, Ана.

Другата седмица и мама.
Цял сезон не мойш ги изгониш тия, ейй. ooooh!

# 582
Лилиту е ядосана, ще пуши цигара  Joy

# 583
Лиана е плакала, дали е заради излизането на Ани. Wink

# 584
Лилиту е ядосана, ще пуши цигара  Joy
Много късно и загря мозъкът на Лигняна

Общи условия

Активация на акаунт