VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 220
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Да бе, какви бяха тези дрехи с които я обличаха Станка. Много красива стана с грима и прическата. Ама защо се опитваха да я загрозят толкова. Дори и аз знам, че на такава фигура и къс врат не се слагат толкова рошави неща по раменете. Даже случайно 4-годишната ми дъщеря, като мерна Станка, възкликва - баба меца. Някой яко се гаври с момичето.

# 676
Станка каза, че е била на вечеря когато се появи сред съквартирантите. Мисля, че скриха нещо, от което тя не е останала очарована.

# 677
  • Бургас
И аз снощи си помислих, че двата тоалета на Стана са само ей така за проба Simple Smile
Пламен се извини, не знам колко го е мислил и какво му е струвало, или е само поза и игра.
Тервел се излага и той за пореден път.
Лияна как наведе глава само след неговото излияние.А колко уверена беше в един преден разговор с Ваня, че той няма нищо общо вече с жена си...Пълен смях.
Ани сигурно си отдъхна дето излезе вече при любимия да си се гушкат и любуват един друг навън.

# 678
Първите два тоалета бяха толкова космати, че Станка приличаше на мечка гризли  Rolling Eyes. Ваня и тя има разни космати елеци, които носи в къщата и я правят да изглежда още по-едра.

# 679
Бързам сега,а ми е любопитно кой изгониха newsm78

# 680
  • Бургас
Бързам сега,а ми е любопитно кой изгониха newsm78
Ани изгониха Simple Smile

# 681
  • До морето
Снощи изтървах целия лайф, може ли някой да покаже снимка на преобразената Станка и да питам това изявление на Тервел за жена му и детето на лайфа ли го направи или го даваха в късното издания? ..... Сори, ама сега четох какво сте писали и ми стана интересно  Laughing
Сори, ама на предната страница, чете ли? Щото там е Станка.
А Тервел направи изявлението последната минута, преди да затворят линиите, като своя защита.

Сори, ама както съм писала всичко изчетох и тези снимки видях, то навсякъде ги има. Но чета, че е била с няколко тоалета, исках да я видя и в цял ръст и помислих, че някой тук може да има снимка.

Мерси за Тервел!

# 682
Станка каза, че е била на вечеря когато се появи сред съквартирантите. Мисля, че скриха нещо, от което тя не е останала очарована.

Ако освен грозните тоалети са я изненадали и с някаква вечеря с някакъв лигльо нищо чудно.  Crossing Arms

# 683
Ани беше основна кандидатка за изгонване!

# 684
Люляна да насочи сексапилните си напъни към Павел, там ще и се отвори парашута. И без това се опипват и лигавят, да се вземат накрая.

# 685
Люляна да насочи сексапилните си напъни към Павел, там ще и се отвори парашута. И без това се опипват и лигавят, да се вземат накрая.

А Павел дали е свободен?  newsm78 Да не се наложи и той да прави декларации?  Thinking

# 686
  • София
Ако освен грозните тоалети са я изненадали и с някаква вечеря с някакъв лигльо нищо чудно.  Crossing Arms
Точно това и аз си помислих. Представяте ли си да са й набутали някое зализано манекенче, което да й се подмазва и прави лигави комплиментчета.  ooooh! А тя за изпроводяк да му е приложила задушаващо тръшване.  Joy

# 687
  • София
Няма ли да започваме с прогнозите за номинациите утре?

# 688
  • Ямбол
....Обличаха я като 50 годишна класна на абитуриентски бал.  Rolling Eyes
Ай стига с тия сравнения с класни и учители. Искаш ли да ти покажа 50 годишната си класна(че даже и отгоре) как изглежда? Със сигурност много по-добре от Станка.

# 689
  • Варна
....Обличаха я като 50 годишна класна на абитуриентски бал.  Rolling Eyes
Ай стига с тия сравнения с класни и учители. Искаш ли да ти покажа 50 годишната си класна(че даже и отгоре) как изглежда? Със сигурност много по-добре от Станка.
Нищо лично!  bouquet
Такава асоциация направих.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт