VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 187
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 690
Аз останах с впечатлението, че Станка не си е харесала преобразяването. То и аз не го харесах.  Naughty Прическата и грима бяха О.К., но тоалетите?!  #Crazy УжасТ!  Heart Eyes

Прическата наистина беше добра - абе успяха да изтъкнат най-хубавото в нея! Peace
Тоалетите  Sick, Майко мила! ooooh! Незнам що за стилист трябва да си да предложиш такъв тип дрехи на пълен човек! Те и фиданка биха правили разплута и балонеста! Ама това май е проблема в БГ - тук пълен човек трудно може да си намери дрехи, просто не внасят и не произвеждат големи номера, а и сигурно някоя фирма си е платила да използват точно нейните дрехи и избора е бил доста ограничен! newsm78

Само едно ми е чудно - на снимките е в черна рокля - накрая като влезе беше в червена! Защо!? newsm78

Има още нещо в мисията, което доста е разочаровало Станка - може да е вечеря с някакъв измислен ухажор, може просто да са правили опит за фотосесия, пък на нея да не й е било приятно! Нищо не дадоха! Thinking Жал ми е за момичето - тя не е малоумна и не се нуждае от напътствия и съвети по отношение на мъжете и живота изобщо - като гледам Мира, Ваня, Йоанна всички са с комплески и имат проблем с връзките си, пък никой не тръгва да им налива акъл! Crossing Arms

# 691
  • Варна

Има още нещо в мисията, което доста е разочаровало Станка - може да е вечеря с някакъв измислен ухажор, може просто да са правили опит за фотосесия, пък на нея да не й е било приятно! Нищо не дадоха! Thinking Жал ми е за момичето - тя не е малоумна и не се нуждае от напътствия и съвети по отношение на мъжете и живота изобщо - като гледам Мира, Ваня, Йоанна всички са с комплески и имат проблем с връзките си, пък никой не тръгва да им налива акъл! Crossing Arms

Имало е предложение за брак. Може да са докарали някой дебил да я ухажва..

П.П. Пък и хубав мъж да е бил, пак си е подигравка.. Tired

# 692
Бързам сега,а ми е любопитно кой изгониха newsm78
Ани изгониха Simple Smile

Мерси. Така и предположих,но да питам.

# 693

Може и така да е било защото по-късно в Господарите точно това им беше Баш Бай Брадъра - мъж за Станка.  Mr. Green
Самият скеч беше добър.  Peace

# 694

Има още нещо в мисията, което доста е разочаровало Станка - може да е вечеря с някакъв измислен ухажор,................

Е това вече е гадно! Дори да не е бил лигльо, дори да е бил искрен в предложението си, когато то не е търсено - верно си е подигравка! Ей така да ти изтъпанчат някой дето нито го знаеш, нито го познаваш - да ти прави предложения - ми всеки ще се засегне! Crossing Arms

Ей, ама как не й разбраха проблема на Станка тези хора!? ooooh! Нито иска да си променя визията жената, нито си търси мъж на всяка цена! Проблема й е като на всяко друго момиче на тази възраст, че не е срещнала подходящ човек, който да я приема и обича такава каквато е! Crossing Arms Шансове да го срещне обаче си има - просто малко късмет й трябва и повече време да отдели на това, какво са седнали да й предлагат разни луди все едно е края на света! Crazy Crossing Arms

# 695
До сега само ви чета, но имам един въпрос. Някой знае ли кога ще влиза Лил, победителката от Стъклената къща? Или са я забравили?

# 696
Ох, този Мариан - какъв е красавец самооо. Страхотно свежарско излъчване Laughing
С нетърпение чакам да видя какво топче ще изтеглят, вчера се видя че има доста зелени в сферата.

# 697
Снощи се спомена за зелено топче.

# 698
  • София
Нямам много време да ви изчета.Четох отгоре отгоре, но не видях.
Моля, кажете кой влезе вчера? Някаква изненада щеше да има, ама не удържах до края на предаването  bouquet

# 699
Снощи в началото на предаването Пламен спомена, че са изтеглили червено.

# 700
Нямам много време да ви изчета.Четох отгоре отгоре, но не видях.
Моля, кажете кой влезе вчера? Някаква изненада щеше да има, ама не удържах до края на предаването  bouquet

Изненадата беше, че няма изненада!  Embarassed Никой не влезе. Peace

# 701
Изтеглили са червено топче, следователно следващата седмица са без пари. Коментираха го и тази сутрин даже и кафе нямат ... Интересно ще е как ще им се отрази липсата на храна на нервите на някой хора  Mr. Green

# 702
Снощи в началото на предаването Пламен спомена, че са изтеглили червено.

Разбрах ,че са изтеглили "нищо"!Цвета ми се губи Peace

Имали в изобилие боб и леща!
Мисията беше гадна. Не можеш да оставиш 12човека гладни 8 дена.Предполагам ,че ще
има нова мисия за набавяне на продукти

# 703
По глас Анна е 1:1 с майка си.....

# 704
Анчето при Гала гледам, малко повече ми дойде самочуствието и, всичко сама си правела даже и обложката на диска, цялата работа малко направи си сам Joy

Общи условия

Активация на акаунт