VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 177
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Ямбол
Анчето при Гала гледам, малко повече ми дойде самочуствието и, всичко сама си правела даже и обложката на диска, цялата работа малко направи си сам Joy
И какво като си я прави сама? Само, ако платиш на някой да ти я направи ли се зачита?

# 706
...Тоалетите  Sick, Майко мила! ooooh! Незнам що за стилист трябва да си да предложиш такъв тип дрехи на пълен човек! Те и фиданка биха правили разплута и балонеста! ...
Веднага се сещам за една - Кремена Халваджиян.

# 707
Анчето при Гала гледам, малко повече ми дойде самочуствието и, всичко сама си правела даже и обложката на диска, цялата работа малко направи си сам Joy
И какво като си я прави сама? Само, ако платиш на някой да ти я направи ли се зачита?

Не това имам предвид, девойката си направила нещо саминка, сега турнета и страната почва, нещата в изкуството са по различни, не харесвам когато някой разбира от всичко, има специалисти, които да направят продукта както трябва, според мен някой вече и седи зад гърба, моста е проработил още преди ББ Joy

# 708
Абе на Анито си й идва малко в повече самочувствието. И в комбинация с флегматичността й, хич не ми е приятна.

# 709
  • Ню Йорк
Снощи се спомена за зелено топче.
Снощи в началото на предаването Пламен спомена, че са изтеглили червено.

Разбрах ,че са изтеглили "нищо"!Цвета ми се губи Peace

Имали в изобилие боб и леща!
Мисията беше гадна. Не можеш да оставиш 12човека гладни 8 дена.Предполагам ,че ще
има нова мисия за набавяне на продукти

100% ББ ще им даде някоя мисия за набавяне на средства. Без храна е нечовешко.

# 710
По глас Анна е 1:1 с майка си.....

Според мен за Мира са гласували хората от фирмата й + Иво. Да остане повече ,за да им починат  тъпанчевите мембрани Mr. Green

# 711
В едно интервю тя каза, че иска или да ѝ дадат разрешение от федерацията да се готви с него, или ще спре със състезателната си кариера.

Или цигари, или няма да ям.

Станка беше, меко казано, смешна с тези дрехи. В главата ми хареса. Не виждам как  роклите и полите могат да я направят да изглежда женствена. Нямаше нужда от подигравки.

Пламен ми напомня за Любо от Къртицата.

Тервел как го измисли това. Хората бяха позабравили за опипването и сега нова драма.

# 712
Не мога да разбера Ани, не иска да пее, не иска да комуникира за какво е влязла, прави изкуство, а то трябва да се показва, за какво беше цялата тази история не разбрах, да и научим муцунката ли... Thinking

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 11:23 от kalinka79

# 713
  • SF
Работата между Тервел и Лияна е с отложен старт.

# 714
  • SF
Не мога да разбера Ани, не иска да пее, не иска да комуникира за какво е влязла, прави изкуство, а то трябва да се показва, за какво беше цялата тази история не разбрах, да и научим муцункаат ли... Thinking

Хонорара.

# 715
  • София
Абе на Анито си й идва малко в повече самочувствието. И в комбинация с флегматичността й, хич не ми е приятна.
+ 1.  Peace

Така де. Поне да избият самолетните билети и да имат прилични джобни, докато трае престоят им в България.  Grinning

# 716
С нетърпение чакам да видя какво топче ще изтеглят, вчера се видя че има доста зелени в сферата.

Снощи и Станка и Пламен развалиха конспирацията на ББ, като казаха, че са изтеглили "нищо" и ще седят гладни! Mr. Green Много смешно ми беше как два пъти Никито се опита да подметне, как още не било ясно, но на нас вече отдавна ни е................. Mr. Green

Анито - за това как всичко сама си прави - няма лошо, но от тук мога да съдя, че едва ли има много желаещи тогава да я продуцират! Mr. Green

:
Не мога да разбера Ани, не иска да пее, не иска да комуникира за какво е влязла, прави изкуство, а то трябва да се показва, за какво беше цялата тази история не разбрах, да и научим муцункаат ли... Thinking

Хонорара.
Освен това - някои хора смятат, че няма лоша реклама - може просто само популярност да е търсила. Сега я понаучиха хората newsm78 - друг е въпроса колко тъпо е да си известен с това, че си известен! Mr. Green

# 717
  • София
Освен това - някои хора смятат, че няма лоша реклама - може просто само популярност да е търсила. Сега я понаучиха хората newsm78 - друг е въпроса колко тъпо е да си известен с това, че си известен! Mr. Green
Известността й ще трае 3 дни. Просто след толкова време повечето хора ще са я забравили. Да не говорим, че и не всеки гледа ББ.  Wink На мен това момиче ми е безлично. Никакъв живец не видях в него. Толкова е флегматично, че как има сили да приказва, не знам.

# 718

Има още нещо в мисията, което доста е разочаровало Станка - може да е вечеря с някакъв измислен ухажор,................

Имало е предложение за брак. Може да са докарали някой дебил да я ухажва..

П.П. Пък и хубав мъж да е бил, пак си е подигравка.. Tired

Е това вече е гадно! Дори да не е бил лигльо, дори да е бил искрен в предложението си, когато то не е търсено - верно си е подигравка! Ей така да ти изтъпанчат някой дето нито го знаеш, нито го познаваш - да ти прави предложения - ми всеки ще се засегне! Crossing Arms

Ей, ама как не й разбраха проблема на Станка тези хора!? ooooh! Нито иска да си променя визията жената, нито си търси мъж на всяка цена! Проблема й е като на всяко друго момиче на тази възраст, че не е срещнала подходящ човек, който да я приема и обича такава каквато е! Crossing Arms Шансове да го срещне обаче си има - просто малко късмет й трябва и повече време да отдели на това, какво са седнали да й предлагат разни луди все едно е края на света! Crazy Crossing Arms

+10000000.
Тия от ББ са много кухи, честно!

# 719
Работата между Тервел и Лияна е с отложен старт.

И аз така мисля.
За пръв път се включвам в темата, но не издържах  Laughing. Много набрах на Тервел за снощното му поведение! Имал нашият жена и дете, които много обичал - ами намерил кога да се сети! До сега унижаваше жена си, сега унизи Лияна и най-вече себе си. Много елементарно постъпи, изложи се и вместо да  изпише вежди, избоде очи. А безумният коментар на Алисия, че това видиш ли било много мъжкарско поведение, направо ме просълзи. Егати мъжкарите, егати майтапа! Като си толкова ербап и си следваш инстинктите, без оглед на хората, които можеш да нараниш, поне бъди твърд в решението си докрай.
Петко Димитров и той виден мъжкар беше много смешен, като обясняваше, че това нищо не било, някакво си там флиртче, като че ли това е най-естественото поведение за един обвързан мъж. 

Общи условия

Активация на акаунт