VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 999
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 750
Вчера и мен Н.Кънчев много ме издразни и ме изкефи Алисия как го затапи. Явно оневиняването на Тервел им е било много важно, а Алисия малко издъни работата. Преобразяването на Станка беше изключително жалка история. Чак и фотографът на фолкаджийките бяха викнали, нищо че фотосесията само си я представихме Mr. Green Мария Гроздева също много ми хареса с коментарите си.

# 751
Пуснаха Live по Диема Фемили. Продължава драмата с тестото  Peace
Тая Мира хем казва - не, не няма проблем, а продължава да натяква. Пффф, 15 пъти едно и също.

Ужасна е, как нарежда... Да си го направи сама като не и харесва. Stop

# 752
Пламен е много активен в кухнята. Да не би да го е страх от номинациите довечера. newsm78

А като гледам колко е празен хладилника, топчето със сигурност е било червено Wink

# 753
  • София
Аз забелязах и че Кънчев не разрешава на никой да не харесва Станка. Не че нещо, ама все пак не всички са длъжни да я харесват.  Същото е отношението винаги, когато има утвърдил се спортист. АЗ грам не се интересувам от спорт и ми е непонятно това фаворизиране. Знам, че полагат много труд и така нататък, ама в къщата не трябва да се преценяват от заслугите им навън, а само по това, което показват вътре.
Явно тя ще е победителят.

# 754
Аз също си мислех, че може да е червено, когато вчера дадоха как Тервел отваря едно лото, а Лияна ядеше нещо от паничка и се пошегува че можели да им дават да ги ядат с рекламна цел тия снаксове или нещо от сорта, та си помислих, че или са приключили с храната или са дръпнали червеното топче newsm78

# 755
Още снощи в началото казаха, че са изтеглили червеното топче.

# 756
Някой може ли да обясни какви са тия топчета? От къде ги теглят и защо? Това май съм го пропуснала...
Седмичната им мисия беше съставена от различни задачи. Когато се справят добре получаваха зелени топчета, а когато не се справят - червени. Всички събрани топчета поставяха в една урна, като на тотото. И накрая на мисията се тегли 1 топка. Ако е зелена печелят всичко, ако е червена не печелят.
А те са изтеглили червена.

Благодаря Simple Smile

# 757
Знам, че полагат много труд и така нататък

Не само те полагат много труд, няма нужда от изкуствено превъзнасяне. Още повече спорта на Станка е борба, а на Тервел бокс, тоест пълна скука за повечето хора.

# 758
Много неприятна сценка  отново между  Павел и Лиляна по Диема дадоха  Sick

# 759
# 760
Явно оневиняването на Тервел им е било много важно, а Алисия малко издъни работата.

Или друго: Май искаха да се доразвие тази история, защото видяха, че Тервел се отдръпна и почнаха: абе то любовта може да те срещне навсякъде, Mr. Green човешко е, те са големи хора имат право да се държат както искат, дрън, дрън....... Даже нещо се подразбра от коментарите на Ники снощи, че са подработили Лиянчето да сподели чувствата си в изповедалнята и сега гадно се получи, защото всичко приключи още преди да е почнало! Mr. Green Малко неочаквано за Кънчев беше изказването на Тервел - без него щяхме да нищим темата влюбен ли е Тервел и кога ще се обясни в любов още няколко седмици! Joy

# 761
Много неприятна сценка  отново между  Павел и Лиляна по Диема дадоха  Sick
Отвратителни са. Павел, като сложи тая мазна физиономия на незадоволен чичко - грозна гледка  Sick Sick Sick

# 762
Милата Мира,тези талантливи деца каква драма са.... Синът и да не е в другото риалити? Или да го очакваме в следващия формат...

# 763
Милата Мира,тези талантливи деца каква драма са.... Синът и да не е в другото риалити? Или да го очакваме в следващия формат...

Гордостта на семейството е Ани, за синът си Мира има друго мнение.Все пак колкото по-малко общува с него, по-добре се чувства.

# 764
Много ме дразни Павел!
И Мишо и той.
Седнали като някакви пенсионери на диванчето
и оклюкват някой от мъжете, които играят и ритат нещо.
Били като 22 годишни, като деца играели.
Защото не били ходили в казармата и не били станали мъже ( според Мишо).  Crazy
Ами вие сте супер скучни!
Снимка на Павел как си почиства носа.
Скривам за по-чувствителните.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт