VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 073
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 735
Тъкмо пуснах живото излъчване... Гримираше ли се досега Лияна? Видях, че си слага крем на лицето, но пък очите бяха вече гримирани. Simple Smile
Ми си зъбите с очила и след това започна да се маже с крем. Очите й бяха гримирани  Peace
Онзи ден я дадоха как се събужда от сън и беше с молива на очите, явно не си маха грима, или пък може да е контурен, но общо взето все е с молив/очна линия.

А НК направи пирует в негов стил за измъкване.  Joy
той така успешно се справя, че става за смях след всяка подобна изява  Mr. Green

# 736
  • Варна
Мира и Ваня нещо ми се губят. Само мъжете + Ирина се мотаят в кухнята.
Пламен меси тесто. Май пици ще правят или нещо подобно. Ирина му помага.
Определено са много зле с бюджета. Нямат никакво кафе. Пиха чай, даже и той е на свършване. Пламен каза на Йоана, че няма нищо против ББ да му даде мисия за храна и кафе, заради Йоана.
Тя каза, че е готова да му съдейства, щом е за нея  Simple Smile

Скрит текст:
Пламен така дъвче дъвка, че чак и на мен ми се прииска да лапна една.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 13:02 от mariel444e

# 737
Аз пък вчера като слушах Тервел, как със всички в къщата би постъпил така, се замислих дали не сме "ощетени" като не са ни показали как е масажирал Ваня или Мира  Mr. Green Освен всичко се и закани, че и занапред в къщата ще продължат да се масажират  Laughing
  Mr. Green искам да видя как бърка под хавлията на Ваня и прави масаж на Павката  Joy

# 738
  • Варна
Мира се завърна в кухнята в целия си блясък. Веднага им намери кусури на Пламен и Ирина. Тестото не била втасало, след като са го оформяли един път, пак трябвало да чакат да втаса втори път.
Иииии спряха излъчването.

# 739
  • sf
Как Тервел е унизил Лияна,че не гледах ? Май все по-често не гледам,де  Joy

# 740
А Ники Кънчев много се изложи с коментара си към нея, явно от ББ и в частност той са решили да изчистят имиджа на тоя като ни убедят че това било "само флирт".

Алисия много хубаво го сряза, че тя не е участник и тема за коментар.  Peace А НК направи пирует в негов стил за измъкване.  Joy

Доста глупаво де получи. Загуби всякакво чувство за такт ,справедливост ...Въобще за какво сравнение става въпрос.Снощи не бях много в час и днес попрочетох...
 НК го даде
много тъпоъгълно ooooh! Заслужи си шута  в червенобрежкия зад..к Mr. Green

# 741
Сладкодумний, ти не беше ли по едно време Шептящий?

Или Галантно входящий?  Wink

# 742
Аз пък вчера като слушах Тервел, как със всички в къщата би постъпил така, се замислих дали не сме "ощетени" като не са ни показали как е масажирал Ваня или Мира  Mr. Green Освен всичко се и закани, че и занапред в къщата ще продължат да се масажират  Laughing
  Mr. Green искам да видя как бърка под хавлията на Ваня и прави масаж на Павката  Joy

Май ще е по-интересно да бръкне под хавлията на Павел  hahaha

# 743
  • София

Който уж напусна като "изходящий"

# 744

Който уж напусна като "изходящий"

Тези двамата съм ги пропуснала.  Joy

# 745
Намериха се защитници на покварената мутреса алисия,
която не спря да говори за някакъв измислен морал Sick
Долна лицемерка ooooh!
И как си вярваше само #Crazy
Жалка е.

# 746
  • София
Обаче Станка я направиха наистина хубава.

# 747
  • Варна
Пуснаха Live по Диема Фемили. Продължава драмата с тестото  Peace

# 748
Как Тервел е унизил Лияна,че не гледах ? Май все по-често не гледам,де  Joy

Ами каза, че ако тук излизало, че мужду тях с Лияна имало нещо общо - това не било вярно, държали се като приятели, всички в къщата си правели масажи по приятелски и щели да продължат да си правят! Mr. Green Освен това имал жена и дете и ги обичал!

Тервел освен Лияна(която донякъде си заслужава отношението), продължава да унижава и жена си и себе си като се прави на ни лук ял, ни лук мирисал! Mr. Green Не мога да приема мъжа ми да бърка в гащите на някоя си по телевизията, след което да обяснява колко много ме бил обичал и как нищо общо нямал с нея и това да се приема като мъжкарска постъпка! Thinking

# 749
Пуснаха Live по Диема Фемили. Продължава драмата с тестото  Peace
Тая Мира хем казва - не, не няма проблем, а продължава да натяква. Пффф, 15 пъти едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт