VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 130
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 720
  • SF
Така де. Поне да избият самолетните билети и да имат прилични джобни, докато трае престоят им в България.  Grinning

Всички разподи по пътуването и престоя са им поети.
В "На кафе" Джаред каза, че с хонорара ще си плати (доплати) образованието, което всъщност е била целта му.

Престоят на Ани в Къщата в никакъв случай не е лоша реклама. Показа си муцунката, чу се, че има такова момиче и с друго не впечатли. Сега от тук нататък и на нея ще й е интересно къде да търси популярност - в малка България, където е по-лесно да станеш пръв на село или (стаска палци) да е в Америка, където конкуренцията е.... #2gunfire Самата тя не знае, така че за някакви дългосрочни цели няма нужда да мъдрим какво й е било в главата. Или какво й се иска да бъде.

# 721
Пуснаха излъчването. Мира и Ирина обсъжда, това което шие Мира. Павел реже нещо в кухнята, а Пламен и Мариян се мотаят около него.

# 722
По глас Анна е 1:1 с майка си.....

Според мен за Мира са гласували хората от фирмата й + Иво. Да остане повече ,за да им починат  тъпанчевите мембрани Mr. Green

Embarassed Имах предвид физическия глас......Тъй като Гала я бях пуснала за фон и не гледах, когато започна Анна да говори имах чувството, че чувам Мира, с една особена извивка на гласа са и двете......

# 723
Някой може ли да обясни какви са тия топчета? От къде ги теглят и защо? Това май съм го пропуснала...

# 724
  • София
По глас Анна е 1:1 с майка си.....

Според мен за Мира са гласували хората от фирмата й + Иво. Да остане повече ,за да им починат  тъпанчевите мембрани Mr. Green

Embarassed Имах предвид физическия глас......Тъй като Гала я бях пуснала за фон и не гледах, когато започна Анна да говори имах чувството, че чувам Мира, с една особена извивка на гласа са и двете......

Ана и визуално е копие на майка си

# 725
Сега видях, че снощи Алисия е похвалила Тервел за мъжкарската постъпка. Какво мъжкарско има в това да излъжеш, че е нямало нищо. Да беше казал, че се е поувлякал, че е попреминал някои граници, но това е било грешка от негова страна и се извинява. Ето това е мъжкарско. Но да казваш, че едва ли не зрителите са си въобразили целувките и опипването е доста недостойно. Според мен Тервел загуби голяма част от женските си фенове с тези си действия.

# 726
Някой може ли да обясни какви са тия топчета? От къде ги теглят и защо? Това май съм го пропуснала...
Седмичната им мисия беше съставена от различни задачи. Когато се справят добре получаваха зелени топчета, а когато не се справят - червени. Всички събрани топчета поставяха в една урна, като на тотото. И накрая на мисията се тегли 1 топка. Ако е зелена печелят всичко, ако е червена не печелят.
А те са изтеглили червена.

# 727
Не мога да разбера Ани, не иска да пее, не иска да комуникира за какво е влязла, прави изкуство, а то трябва да се показва, за какво беше цялата тази история не разбрах, да и научим муцункаат ли... Thinking

Хонорара.

newsm10 newsm10 newsm10

Всички Випове са влезли заради хонорара.
Тервел и Станка сега не тренират и защо да не си изкарат допълнителни пари.
Йоана сама каза, че е била на дъното.
Ваня обясни, че комисията Кушлев и е направила запор на всички сметки и пари в буркани не държи, дори нямала пари да плати бала на дъщеря си.
Павката - невървеж в работата, в политиката....
Ирина искала голяма екскурзия да направи за себе си и сина си
Мира - построи мост Wink
Младите таланти имат такси за обучение да плащат.
И май само Лили е влязла да чисти имиджа Grinning

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 12:43 от Lily2910

# 728
Аз пък вчера като слушах Тервел, как със всички в къщата би постъпил така, се замислих дали не сме "ощетени" като не са ни показали как е масажирал Ваня или Мира  Mr. Green Освен всичко се и закани, че и занапред в къщата ще продължат да се масажират  Laughing

# 729
Ако бяха изтеглили зелено топче, щеше да бъде голяма скука. Предполагам, че от предаването са взели мерки да бъде изтелгено със сигурност червено.

# 730
Мен ми хареса Алисия,въпреки че не съм чула последния коментар.Но през цялото време си казваше истината,че това което е станало не е просто флирт,както се опитваха да ни убедят всички. А Ники Кънчев много се изложи с коментара си към нея, явно от ББ и в частност той са решили да изчистят имиджа на тоя като ни убедят че това било "само флирт".

# 731
Тъкмо пуснах живото излъчване... Гримираше ли се досега Лияна? Видях, че си слага крем на лицето, но пък очите бяха вече гримирани. Simple Smile

# 732
А Ники Кънчев много се изложи с коментара си към нея, явно от ББ и в частност той са решили да изчистят имиджа на тоя като ни убедят че това било "само флирт".

Алисия много хубаво го сряза, че тя не е участник и тема за коментар.  Peace А НК направи пирует в негов стил за измъкване.  Joy

# 733
  • Варна
Тъкмо пуснах живото излъчване... Гримираше ли се досега Лияна? Видях, че си слага крем на лицето, но пък очите бяха вече гримирани. Simple Smile
Ми си зъбите с очила и след това започна да се маже с крем. Очите й бяха гримирани  Peace

# 734
Аз пък се радвам ще снощи на Лияна и забиха два шамара.Заслужи си наказанието .Сега като нищо Лигняна може да потърси утеха и да се натиска при Пламен или при кукувицата Сакалиев. Или може  двамата едновременно ха ха ха. Laughing LaughingТакива жени като нея нямат срам и Алисия беше много права просто защото и тя е прострадала от такива леки  жени  със неморално поведение като Лияна .

Общи условия

Активация на акаунт