VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 525
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 050
  • SF
Ваня защо се бърка  в и без това неясните отношения между Пламен и Йоана?! За какво й беше на Ваня, или пък на Йоана?!!?, това публично извинение.
Не Пламен, а Ваня нареди Йоана и я постави в положение на "потисната" и заслужаваща извинение. Т.е. - пренебрегната.

# 1 051
Колкото повече гледам Йоанчето,толкова повече разбирам защо децата се гледат от таткото и защо я е оставил да намира себе си.Нещо й хлопа и движенията й започват все повече да ме плашат,особенно опитите да завърти главата си на 360 с поклащане.

Искрено ме развесели  Joy Joy Joy

# 1 052
  • Варна
Ваня защо се бърка  в и без това неясните отношения между Пламен и Йоана?! За какво й беше на Ваня, или пък на Йоана?!!?, това публично извинение.
Не Пламен, а Ваня нареди Йоана и я постави в положение на "потисната" и заслужаваща извинение. Т.е. - пренебрегната.

Тя и Ваня беше тази , която "отвори очите" на Пламен, като му каза че наранява Йоана, чак тогава той си даде сметка, че може да става въпрос за нещо повече от симпатия. Ако изобщо има нещо повече.
Ваня се меси и между Мариан и Лили, като че едва ли не искаше сметка от Мариан, защо се дърпа от връзка с Лилиту.

# 1 053
Много ми стана смешно Ваня като изтегли червена топка и като ревна и Тервел я пита: "Сега защо ревеш" и тя каза: "Защото няма да ядем една седмица"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И продължение:
Тервел се споглежда и казва "А-а-а верно бе!" и той почва да реве.  Joy

# 1 054
  • SF
Днешният епизод много ми хареса. За първи път се забавлявах искрено и го изгледах, без да говоря по телефона, да простирам или да приготвям вечерята.

# 1 055
  • Варна
Много ми стана смешно Ваня като изтегли червена топка и като ревна и Тервел я пита: "Сега защо ревеш" и тя каза: "Защото няма да ядем една седмица"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И продължение:
Тервел се споглежда и казва "А-а-а верно бе!" и той почва да реве.  Joy

Не каза ли нещо от рода на: "Ами няма да ядем, голяма работа".

# 1 056
  • София
Да измислят повече мисии,да могат да ядат милите и да има повече забавления на екрана.Днес искрено се посмях с мисията им.
Лилито-да отива спешно на психосеанси,че почвам да се притеснявам за дъщеря й,ако тя взима участие във възпитанието й.
Ванчето от напъни да стигне до финал взе да се изпуска и да намирисва,преди крещеше,сега реве,и се взе за най-добрата майка в къщата. Съветите й са за "оскари"
Колкото повече гледам Йоанчето,толкова повече разбирам защо децата се гледат от таткото и защо я е оставил да намира себе си.Нещо й хлопа и движенията й започват все повече да ме плашат,особенно опитите да завърти главата си на 360 с поклащане.
За момента май само спортистите са ми симпатични ,не са успяли,чак толкова да ме издразнят.
Шамара и Ирина са направо незабележими,добре ,че ги показват за малко,иначе забравям ,че са в къщата.
newsm10

# 1 057
Мира:"Едно гушкане може да е повече то секс, а в същото време сексът може да е по всички правила и на душата ти да е студено"  Mr. Green
Това по повод, че Ивончо не обича да се гушка  Mr. Green

# 1 058
  • SF
Знаете ли, че от началото на сезона до момента, си промених мнението за Мишо. В положителна посока.
 newsm78

В момента Мира, Стойко и Мишо водят откровен разговор в спалнята за любовта, разводите, секса и още нещо и разсъжденията на Мишо съвсем не са глупашки. Стойко Сакалиев задава по-наивните въпроси.

# 1 059

Така ли каза? Представих си някой комикс и направих измислено продължение.   Wink

# 1 060
Каза,няма да ядеТЕ ,не го каза в множествено число  Peace

# 1 061
За Мишо и аз си промених мнението. И не, че е титан на мисълта, но беше абсолютно неочаквано за мен да го видя в друг, по-сериозен и смислен образ.

# 1 062
разсъжденията на Мишо съвсем не са глупашки

Кога са били? Шамара се изказва много рязко и масово се гледа обвивката на думите му, а не съдържанието и идеята, която е вложил.

Жалко, че не дават много от него.

# 1 063
  • Варна

Така ли каза? Представих си някой комикс и направих измислено продължение.   Wink

А, ясно. Grinning
Ей това щеше да ми е интересно как ще бъде илюстрирано:

Тервел се споглежда

# 1 064
Знаете ли, че от началото на сезона до момента, си промених мнението за Мишо. В положителна посока.
 newsm78

В момента Мира, Стойко и Мишо водят откровен разговор в спалнята за любовта, разводите, секса и още нещо и разсъжденията на Мишо съвсем не са глупашки. Стойко Сакалиев задава по-наивните въпроси.
И аз това си мислех наскоро.Образа който си беше градил е доста фалшив.

Общи условия

Активация на акаунт