VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 538
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Знаете ли, че от началото на сезона до момента, си промених мнението за Мишо. В положителна посока.
 newsm78

В момента Мира, Стойко и Мишо водят откровен разговор в спалнята за любовта, разводите, секса и още нещо и разсъжденията на Мишо съвсем не са глупашки. Стойко Сакалиев задава по-наивните въпроси.

Още преди години се изненадах,че Мишо имал мозък в главата и не е такъв глупак,както често го показват по ТВ-то,но понякога умишлено или не ,и той помага да му създадат такъв образ.

# 1 066
  • Варна
На мен ми се струва че повечето думи на Мишо са заучени. Нещо, което е чул от друг.

# 1 067
  • SF
В момемнта Мишо говори много хубаво за жена си.

А Мира в момента живеела заедно с майката и бащата на Иво??!!
УАУ - тук нали показвахте някаква нейна къща (не лоша) в центъра на София.

# 1 068
  • SF
На мен ми се струва че повечето думи на Мишо за заучени. Нещо, което е чул от друг.

Може. Но факта, че ги е запомнил и ги използва... И иска да ги използва...
 Thinking

# 1 069
щеше да ми е интересно

Щеше да ти е интересно и аз така смятам.  Sunglasses

# 1 070
На мен ми се струва че повечето думи на Мишо за заучени. Нещо, което е чул от друг.

Може. Но факта, че ги е запомнил и ги използва...

Говори, че е папагал?  Laughing

Не подценявайте Биг Ша.  Wink

# 1 071
Много ми стана смешно Ваня като изтегли червена топка и като ревна и Тервел я пита: "Сега защо ревеш" и тя каза: "Защото няма да ядем една седмица"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Каза,няма да ядеТЕ ,не го каза в множествено число  Peace

Ахааа... баба Меца Диабетичката да не е заровила някъде буркана с меда, дето го докопа от Мира?  Mr. Green

# 1 072
  • SF
Ocaso... Знам, че ще помислиш, че е нарочно, но на мен не ми говори, че е папагал.
Обикновено копирамеи приемаме чуждите мисли, възприятия и поведение, АКО ни допадат и харесват.

Аз също се уча от други хора. Но аз избирам от кои.

# 1 073

Избора е предварително направен, ти си мислиш, че избираш. Wink  Mr. Green

# 1 074
  • SF

Избора е предварително направен, ти си мислиш, че избираш. Wink  Mr. Green

От кого?

# 1 075
# 1 076
Не ми се коментира, но поне през десетина страници да успявам да ви попрочитам. Та така, просто запис, че ме мързи да търся темата всеки път.

# 1 077
  • На морето!
И аз искам да виждам повече от евтините чалга истории. Тервел си каза ясно- ще се вземат младите, но навън, същата заявка даде и другата двойка. Скандалите за тигани също дотежават. Тези хора по цял ден хапват нещо, особено Ваня- тя все нещо набива,  а изглеждаше отслабнала в началото. Лилито пък ще се простуди, да му пратят нещо с ръкави на това момиче, моля!
Интересни биха били и Чернев, и Мишо, и Мариян, и Ирина ако ги извадят малко от комфортната зона и  поставят реални предизвикателства пред тях, иначе просто не виждам смисъл да ги задържат.

# 1 078
Лияна се е възприела като неземна красавица, която другите или боготворят, или й завиждат - много е заслепена от този образ, който има за себе си; според мен тя вижда преди всичко себе си като красива жена. И всички, които не спират да й обясняват колко е красива (и това явно е цял живот, не само в къщата) и че това било тежко бреме (което в доста случаи е наистина така), й правят мечешка услуга и страшно много й вредят, защото тя не може реално да погледне на ситуацията; то само по поведението й си личи, че тя така вижда себе си и другите хора около нея. Аз лично не я харесвам визуално, по много по-различен начин си представям една красива жена, но според стандартите на много хора е красива - според мен дори преди оперциите й е имала повече хубост. Жал ми е за нея, макар че се държи лицемерно и прави глупости; то можеш ли да се дразниш на човек, който не се усеща и е като замаян.
На Мира прогнозата за Лияна на 50 години, заместена от хиляда по-красиви и млади момичета и сама, звучи плашещо, но на тва момиче наистина трябва да му се кажат тия неща, за да слезе на земята и да разбере кво се случва, докато тя си играе на многострадалната Геновева.

# 1 079
На мен ми се струва че повечето думи на Мишо са заучени. Нещо, което е чул от друг.

Не само от ББ, но и от преди това мисля за него, че той е глупаво момче, лесно за манипулации.

Общи условия

Активация на акаунт