VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 469
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 095
Двоен стандарт ли е, деменция ли е... Laughing

Просто е боксьор.  Laughing

# 1 096
Тия пък съквартирантитИ, не са ли чували за безшевни бельо, как ще обличат трико без гащи Joy ? Убиха ме !

# 1 097
Обаче видяхте ли сега в късното предаване Стойко как имитира Ваня? Joy

# 1 098
# 1 099
Тия пък съквартирантитИ, не са ли чували за безшевни бельо, как ще обличат трико без гащи Joy ? Убиха ме !
Ама Ваня много неща е преживяла - на клада е била, под гилотина, и е плавала на кораба Титаник - какво е за нея едно трико без гащи.  Grinning

# 1 100
  • София

Тя само Ваня каза, че ходела без гащи под трикото, а иначе не носела прашки а някакви други гащи, дето не се личали. Всъщност не разбрах тя на какви състезания ходела,ч е й се налагало да облича трико?

# 1 101
  • в 1001-та нощ
В книгата си пише, че е тренирала бокс  Peace

# 1 102
От къде е Лиана ?

# 1 103

Кореняк софиянка!  Simple Smile

# 1 104
В анкетата гласувах за Ваня и Мира. Ако Ваня е капитан има шанс да се измъкне. Но Мира и Пламен пак ще са номинирани (ако някой не ги спаси де). Нямам търпение за номинациите лице в лице. smile3508

# 1 105
Лияна и Пламен

# 1 106
Иска ми се да изгледам и чуя точно думите на Станка. Тя каза нещо ,което е наистина характерно за българите. Не беше злобна ,а саркастична.

Как така някой ще е по-добър от мен, него да спасят. Ще види той.

Мишо се прави на лош, няма да си губи имиджа на скандален рапър, я.

Мисля си, че Йоана не смее да се противопостави явно на Ваня. Но след искането на господарката за извинение, когато седяха двете в градината, Йоко каза: ‘Аз знам коя съм, няма да се излагам да крещя ....’. Визираше Ваня, мисля.

# 1 107
  • София
Не, и джуките, и циците са си нейни.  Joy Що за въпрос, че то е очевидно... даже е прекалила, та се е загрозила с тази грамадна уста и цицки, раздалечени - да не си пречат.
Правите ли разлика между силикон и хиалуронова киселина? Явно да, след като толкова компетентно коментирате.  Laughing

# 1 108
Не, и джуките, и циците са си нейни.  Joy Що за въпрос, че то е очевидно... даже е прекалила, та се е загрозила с тази грамадна уста и цицки, раздалечени - да не си пречат.
Правите ли разлика между силикон и хиалуронова киселина? Явно да, след като толкова компетентно коментирате.  Laughing
Тонке-бонке,права си,че са различни неща,но идеята на момичетата е,че са с намеса... Peace не знам защо се правят на маймуни тия момичета,то не е направено естетично,а направо брутално. ooooh!А веждите от началото на "кариерата" няма изобщо да ги коментирам,че сегашните май и те са перманентни  ooooh!

# 1 109
  • Варна
Има излъчване.

Нямат кафе и чая им свършва. Ползват торбичките по 2 пъти. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт