VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 482
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 080
  • SF
В момента Мишо разказва за това как го изгониха от Европейския Парламент за това, че извика "Лицемери!"
Пламен не знаеше за този случай, а беше много дискутиран из медиите.

# 1 081
Европеецът Мариян се очакваше да е интересен образ, а той ни се чува, ни се вижда. Даже има предавания, в които изобщо не участва. Аз бях забравила за него, както и Шамара. Флорин пък я виждам само като слушател на Мира.

# 1 082
Пламен не е в кадър, но само по звучното примляскване мога да позная, че е наоколо... Laughing

# 1 083
Лияна на 50 години, заместена от хиляда по-красиви и млади момичета

И сега има хиляди по-красиви и по-млади от нея. На 50 Лияна ще е още по-секси.  Heart Eyes

Smile

# 1 084
Ами, грозничка си е Лилито, ама тя не го знае и живее с идеята за съдбата на красивата жена. Можеше и да е красива, ако не беше се "развалила" с кофти джуки и бюст, оплешивяваща от опъване коса, оформена в прическа тип метла. Ужасни вежди и к..венски роклички. Като чуя "красива жена" определено не си представям нея.  Twisted Evil Аз се зачудих, дали показаха на драгия зрител как Лилито гали косматия Павка, докато му се обяснява в любов и после си обува прашките пред него, или как прехвърча от мъж на мъж или ние го гледахме само в нета наживо? Защото ми се струва, че засега ББ ни я показва предимно като "приятелка" на Тервел.

# 1 085
Лилито пък ще се простуди, да му пратят нещо с ръкави на това момиче, моля!

Аз пък се замислих, че така си решава проблема с куфара, сигурно е колкото една голяма дамска чанта.

# 1 086
Европеецът Мариян се очакваше да е интересен образ, а той ни се чува, ни се вижда. Даже има предавания, в които изобщо не участва. Аз бях забравила за него, както и Шамара. Флорин пък я виждам само като слушател на Мира.

Не пожела Мариан главната роля в сериала с участието на Лияна и сега е наказан в ъгъла.

# 1 087
  • SF
http://signal.bg/uploads/albums/20093/photo_big_370.jpg

Има ли силикон в устните Лияна?
  Thinking

# 1 088

Не, и джуките, и циците са си нейни.  Joy Що за въпрос, че то е очевидно... даже е прекалила, та се е загрозила с тази грамадна уста и цицки, раздалечени - да не си пречат.

# 1 089
Устата й е ок, другото може да го коригира/напомпа. Ако има мозъчни импланти, може и от тях да пробва.  Laughing

# 1 090
Бе, как може такова нещо, бе?  Simple Smile Да замълчи този Тервел най-накрая.

# 1 091
Лияна съм я виждала на живо...гледката е потресаваща Sick

# 1 092
  • Варна
Бе, как може такова нещо, бе?  Simple Smile Да замълчи този Тервел най-накрая.

За кое?

# 1 093
Досега пускали ли са лайв толкова дълго и по това време? Много ни отпуснаха тоя път. Дано пак да има. Иначе няма смисъл само те да си го гледат.

# 1 094
Хексе, обясняваше на Йоана как давала лош пример на децата си, като пушела. А той? Grinning
Двоен стандарт ли е, деменция ли е... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт