VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 561
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 140
Ооо  ooooh! ooooh! знам, че не му е тук мястото, но вече съм сигурна, че Антония спи в тоя Нови хан  Rolling Eyes

# 1 141
  • SF
Коя е Тоца? Мис Крокодил?

Ох след толкова нейни сватби с различни рокли, трябва да се науча, че е станала Мисис.
 ooooh!

# 1 142

Има хора, които не са толерантни и не уважават разбиранията за красота на другите и си мислят, че всички трябва да харесват това, което и те харесват.  Wink

Това е много глупаво изказване, честно!

А има хора, които само като чуят, че на някой нещо не му допада и не постъпва така, веднага му шляпат етикета за злобен или нетолерантен.
(Ако ми допадат нечии разбирания за красота или постъпките му, ще ги ползвам.)
Да, това ми е любимо просто.Не харесаш ли нещо/някого, то винаги си злобен,завиждащ и гроздето е кисело  ooooh!

# 1 143
Забелязвате ли, че Лиянка след излизането си от къщата в неделя по работа не е сложила лилавата кърпа на главата. Дали не са я посъветвали да е разкара от главата си  Laughing Mr. Green

Не! снощи пак си беше Чалмосала hahaha прилича на гледачките по панаирите хахахаха
каза че и утре пак има участие пак ще излиза !
Е снощи не успях да го гледам, че бях да подкрепям българските юнаци  Laughing Hug
по-късно ще си пусна епизода от снощи да видя какво съм изпуснала  Grinning
но на живото излъчване определено кърпата липсва...няма как да не забележа  Mr. Green Mr. Green

# 1 144
  • SF
Епизодът снощи не е актуален. Той включва сцени от преди излизането на Лияна.

# 1 145
  • София
това излизане и получаване на инфо от външния свят  Whistling
мисля, че Пламен ще има номинация довечера със сигурност

# 1 146
има хора, които само като чуят, че на някой нещо не му допада и не постъпва така, веднага му шляпат етикета за злобен или нетолерантен

Тоест, не си толерантна към нетолерантноста на предния.  Smile

# 1 147
# 1 148
  • Ямбол
....
За съжаление той ще е най-лесен за номиниране очи в очи, понеже обосновката е елементарна.
Другият лесен ще е Мира, която трябва да отиде при семейството си, както обичат да се изразяват хората по тези формати - много са "загрижени", когато някой тъгува и затова го номинират - да му "облекчат" мъките Wink

# 1 149
това излизане и получаване на инфо от външния свят  Whistling

e, Тервел, още преди обаждането на жената на Пламен го предупреди, че ова, което правят те двамата вътре с Л и Й не е ок за тях, и ги злепоставя.
А това той го е разбрал от треньора си ( и от излизането му навън за изпита), аз в живото излъчване го видях този техен разговор, и даже попитах тук в темата ББ спи ли?
май е спал, щото заатова до сега не са получили наказание  Mr. Green

# 1 150
Мисля ,че Станка ще бъде номинирана. Peace

# 1 151
Мисля ,че Станка ще бъде номинирана. Peace

Съмнявам се, но би било интересно, ако е.

# 1 152
Тя Станка си го знае )))

даже не си е разопаковала багажа /каза че нямало смисъл/  Mr. Green

# 1 153
Ocaso се бъзика, провокатор си е той  Wink

Ocaso, Скалата много отслабнал. Какви бузки имаше преди.

# 1 154
  • Варна
А изпуснаха ли се вече кой ще е служебно номиниран и кой е глава на Къщата?

Общи условия

Активация на акаунт