VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 584
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 245
Отврат! #Crazy
Павел яко се отърка в "двете моцарелки"  Joy

# 1 246
Еми, може и така да си мисли, ама надали ще ревнува Тервел. Осъзна се той, вижте и на снощния епизод пролича, че и се подиграват. Лиана я използват за майтап и да им минава времето в Къщата.

# 1 247
Мъж съм. Това, което виждам е нереална, нереална гнусотия. Павел лигавенето му грозна, грозна, грозна гледка. Бруталното е, че и Лиляна явно няма нищо против.

К_рвата на републиката!

# 1 248
Добре, че пуснаха реклами.  Joy

# 1 249
Ако се стигне пак до пръсти, поне на ПаФката са му по-дебели кебапчетата.  newsm62

# 1 250
  • София
Мъж съм. Това, което виждам е нереална, нереална гнусотия. Павел лигавенето му e грозна, грозна, грозна гледка. Бруталното е, че и Лиляна явно няма нищо против.

Ако позволиш една лека корекция - всъщност бруталното е,  не че "няма нищо против", а че тя самата провокира това поведение  Rolling Eyes

# 1 251
Ако се стигне пак до пръсти, поне на ПаФката са му по-дебели кебапчетата.  newsm62

ooooh! Sick

# 1 252
И коментарите във Фейса къртят: "Прекъснете лайфа ,че втори леген пълня с повръщано:)Simple SmileSimple Smile"

Joy

# 1 253
И коментарите във Фейса къртят: "Прекъснете лайфа ,че втори леген пълня с повръщано:)Simple SmileSimple Smile"

Joy

Кажете за фейса де, кви са коментарите?  Shocked Shocked Shocked

# 1 254
Мъж съм. Това, което виждам е нереална, нереална гнусотия. Павел лигавенето му e грозна, грозна, грозна гледка. Бруталното е, че и Лиляна явно няма нищо против.
Ако позволиш една лека корекция - всъщност бруталното е,  не че "няма нищо против", а че тя самата провокира това поведение  Rolling Eyes
+1

Joy
Joy Joy Joy

Павел към Лияна:
"А ти нали не ми се сърдиш, че не ти харесвам песните? Малко са ми дурашки, не че съм ги слушал, де"
Лияна: "ми, не"

# 1 255
# 1 256
  • София
 Laughing

Дали има все още някой от мъжете с когото не се е натускала Лията в къщата  Whistling

# 1 257
Мале, ако ги оставят сами в някоя от единичните спални и тея започнат да се бъркотят, плюнчат и мачкат (и аз го видя това) директно ставам лезбийка  Outta Joint

Дописвам, че не мога до публикувам. Ваня на пътеката мяза на робокоп.

# 1 258
Лиянчето си е като детенце .Какво да и се възмущавам .
Възмущавам се ,че трябва да гледам онези съсухрени скумрии Мира и Ирина.
Все някой обсъждат ,анализират.Те пък цъфнали и вързали с мъжете и визията.
Дори пълната Ваня е по симпатична и човечна.
Като две лелки клюкарки седнали на пейката пред блока са ми тези кикимори.

# 1 259

Станка много настървено го поема, сякаш отдавна не й се е случвало.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт