VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 612
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 230
# 1 231
  • София
Лиана нещо му говори , че като излезели навънка да се виждали всеки ден  Whistling

Айдее взеха и да се побутват и гъделичкат ... ужасс

# 1 232
Аааа ще повърна Sick тоя разгонен нерез Павел как говори по бебешки на Лиана, а тя скимти като улична мастия....

Много точно Peace

# 1 233
И аз се заглеждам по дрехите на Ваня  Laughing, много ми харесва как се носи (не коментирам как й стоят). Ама наистина ми се струва, че всеки път е с нов тоалет, нямаше ли някакво ограничение за багажа или то важи само за простосмъртните?

Моя глас е за Мира и Пламен

# 1 234
Баааси гнусотията! Как може бе?!?  Sick

# 1 235
Аааа ще повърна Sick тоя разгонен нерез Павел как говори по бебешки на Лиана, а тя скимти като улична мастия....
Отврат, да!    Peace
Толкова инфантилно и неадекватно се държи, че......Ужас! Имам чувството, че не гледам жена на 33, а малоумна идиотка, изостанала в развитието си някъде на 3-4 години.
А Павелчо пък как се възползва да я опипва, не е истина....     Joy Joy

# 1 236
Докато гледах снощния епизод забелязах /може и да ми се е сторило/ как всички се подиграват на Лиана. Като каже нещо или направи и другите се споглеждат. Тервел на нея ли каза компресор по време на играта с топките? Ваня целия гардероб ли си е занесла там? Харесвам дрехите и, но не и как и стоят, някои от тях де.
Иначе гласувах за Мира и Ваня.
Да, за Лияна каза, че е като компресор  Wink

Ваня миналата седмица с Йоана прибира багажа си, взела е дрехи, все едно цяла година ще изкара в Нови Хан  Laughing Laughing Laughing

# 1 237
  • Ню Йорк

Joy Joy Joy

# 1 238
Павел минути след като го номинираха заради игрите рязко влезе в размножителен период и каза, че трябва да има ново разпределение на личното пространство.Мира да напусне апартамента и той с Лияна да отидат там.Лиана ...не видях да се дърпа.

Тя Мира и без това има и президентска стая или както там се води, така че като нищо гълъбчетата да се усамотят.  tooth

# 1 239
WTF ... Спрях си звука, ама май и картината трябва да изключа ...  #2gunfire

П.П пуснете ме да публикувам де  Mr. Green

# 1 240
И аз се заглеждам по дрехите на Ваня  Laughing, много ми харесва как се носи (не коментирам как й стоят). Ама наистина ми се струва, че всеки път е с нов тоалет, нямаше ли някакво ограничение за багажа или то важи само за простосмъртните?

Моя глас е за Мира и Пламен

Явно за нея не важи. Иначе всеки път е различно облечена, обувки и аксесоари. Вижда се, че са скъпи дрехи, има вкус жената.

# 1 241
А Павелчо пък как се възползва да я опипва, не е истина....     Joy Joy

Ама те, като приятели масаж си правят...  Laughing

# 1 242
  • София
Павел минути след като го номинираха заради игрите рязко влезе в размножителен период

hahaha Joy Joy Joy

В момента-отвратителна сцена! Павел и Лиана се търкалят в едно легло, Павел я целува по раменете, тя го е прегърнала с две ръце и скимти като болно куче  Sick Ваня беше се излегнала до тях и се изнесе бързо, бързо...

Ужас... този човек като го гледам как се е замислил... между целувките и скимтенето... вече май прави планове за бъдещето  newsm78

# 1 243
Мъж съм. Това, което виждам е нереална, нереална гнусотия. Павел лигавенето му e грозна, грозна, грозна гледка. Бруталното е, че и Лиляна явно няма нищо против.

# 1 244
Лиана е влюбена в Тервел и си мисли,че ще го накара да ревнува като се прегръща с Павел и Мариан!
Моля, предавайте по-подробно какво дават по ТВ-то!

Общи условия

Активация на акаунт